Речта на Стив Джобс по случай дипломирането на випуск.......
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Речта на Стив Джобс по случай дипломирането на випуск.......
Ryapoff написа:Яка реч...bioz написа:А бе има хора и хора, някои са родени с късмет и до каквото се докоснат става злато, да не очаквате всички да сме такива?
Еми да, обаче някой хора цял живот си пипат пишката.
Ми някой с пишката изкарват пари,техният труд да не е по-малко ценен???

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ryapoff написа:bioz написа:А бе има хора и хора, някои са родени с късмет и до каквото се докоснат става злато, да не очаквате всички да сме такива?
Еми да, обаче някой хора цял живот си пипат пишката.
Приятно ми е, казвам се Крез

Si non confectus, non reficiat.
- Andronoff
- триногата
-
Речта е хубава, виж някой се вслушал и постигнал нещо... Дано!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ае стига бе....баси и тъпата реч! Пълна е с клишета бла бла бла бла.....и чак и останете гладни, алоуууууууу аланкоолу луд ли си ве???!!! Между другото теа тарикатчета компютърджийчета ич не им е чиста работата, оня ден си мислех за оня Брин ли е Мрин ли е - руското еврейче дет създало гугъл-а с оня другия зубър дет на нищо не мяза. Абе айде стига глупости бе, събрали се в гаража измислили го и айдеееееееееее неква фирма бууум 29 МИЛИОНА дотация!!!!!!!!! Абе как става таа работа бе, и на мене да ми дадат толко кинти и аз ше напраим Бойко Борисов умен даже!
Въобще с една дума стига сте се захласвали по некви клиширани ГМО-та ами земете се научете сирене как се прави....примерно

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Zagy написа:Над 50 преглеждания и само един я е прочел докрая... интересно...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
той колегата даже не е разбрал за кво да остане гладен, ма то ако беше лесно много щяха да успеят.....!
на гугъл са му наляли от КГБ червени пари ,за да могат после да следят хората какво търсят ,а на стив са му дали БСП след 89та и сега обаче не могат да си ги вземат като от червените велможи и тоя дръпнА....!!
много ме кефи колко тъп народ има....
прекрасно е ,защото все някой трябва да копае и да сади.....
на гугъл са му наляли от КГБ червени пари ,за да могат после да следят хората какво търсят ,а на стив са му дали БСП след 89та и сега обаче не могат да си ги вземат като от червените велможи и тоя дръпнА....!!
много ме кефи колко тъп народ има....

E34 написа:Ае стига бе....баси и тъпата реч! Пълна е с клишета бла бла бла бла.....и чак и останете гладни, алоуууууууу аланкоолу луд ли си ве???!!! Между другото теа тарикатчета компютърджийчета ич не им е чиста работата, оня ден си мислех за оня Брин ли е Мрин ли е - руското еврейче дет създало гугъл-а с оня другия зубър дет на нищо не мяза. Абе айде стига глупости бе, събрали се в гаража измислили го и айдеееееееееее неква фирма бууум 29 МИЛИОНА дотация!!!!!!!!! Абе как става таа работа бе, и на мене да ми дадат толко кинти и аз ше напраим Бойко Борисов умен даже!![]()
Въобще с една дума стига сте се захласвали по некви клиширани ГМО-та ами земете се научете сирене как се прави....примерно
![]()
![]()

SKISA написа:той колегата даже не е разбрал за кво да остане гладен, ма то ако беше лесно много щяха да успеят.....!
много ме кефи колко тъп народ има....![]()
Да ти кажа честно, по скоро тея дето се прехласват по подобни речи, е много по вероятно да ги хванат да кОпат и сАдат

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Дабе,като ода до първомай,каспичан и сусурлево,а един път у моето родно село Чепръчане,гледам един дедо с лаптоп си пуснал речта на Стефан работаря (Стиф Джобс) и цен ден сади арпаджик и коментира речите на тая хаймана...
Абе стегнете се малко,човека (бай Стиф ) разказва нещо човешко,нещо което той от висотата на опита е разбрал,освен това това са малки житейски истини и всеки трябва да си вземе някаква поука,не може само да сте негативни...
Абе стегнете се малко,човека (бай Стиф ) разказва нещо човешко,нещо което той от висотата на опита е разбрал,освен това това са малки житейски истини и всеки трябва да си вземе някаква поука,не може само да сте негативни...
Е.Димитров написа:Дабе,като ода до първомай,каспичан и сусурлево,а един път у моето родно село Чепръчане,гледам един дедо с лаптоп си пуснал речта на Стефан работаря (Стиф Джобс) и цен ден сади арпаджик и коментира речите на тая хаймана...
Не го разказа, ами го прочете от некакви хартийки

Детото от село Чепръчане си е много добре да ти кажа, мен са ми по притеснителни тея идват тука у градО на талази, да работат като охранители, сервитьорки, чистачки , а вечер такива като Стиви требва да ги надъхват

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
а ти от де идваш бе кандидат софиянецо !!!
С Васил Найденов умира и последният истински софиянец или може би щото мама и тате 60-те са се преместили у града и на твоята карта пише месторождение : София и ти вече си гражданин (София е примерно име ако искаш го замени с Пловдив, Плевен, Бургас, Варна, Полски Тръмбеш... )
Относно речта - това се нарича мотивационна реч, човека въобще е нямал намерение да се покаже колко е велик, искал е да покаже че може да тръгнеш от никаде и да стигнеш до някаде ако си упорит и работлив, но това едва ли ще може да го разбереш.
С Васил Найденов умира и последният истински софиянец или може би щото мама и тате 60-те са се преместили у града и на твоята карта пише месторождение : София и ти вече си гражданин (София е примерно име ако искаш го замени с Пловдив, Плевен, Бургас, Варна, Полски Тръмбеш... )
Относно речта - това се нарича мотивационна реч, човека въобще е нямал намерение да се покаже колко е велик, искал е да покаже че може да тръгнеш от никаде и да стигнеш до някаде ако си упорит и работлив, но това едва ли ще може да го разбереш.
Coulthard написа:Относно речта - това се нарича мотивационна реч, човека въобще е нямал намерение да се покаже колко е велик, искал е да покаже че може да тръгнеш от никаде и да стигнеш до някаде ако си упорит и работлив, но това едва ли ще може да го разбереш.
По въпроса за гражданството няма да споря,щото тея теми винаги завършват в кошчето

Инак хубаво де, нема лошо в мотивацията, стойте си по форумите и си се мУтивирайте от разни речи, докато е тея ви го намУтивирват на едното място

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
много смешно еми стоя си на работа чета ти мненията и се чудя да се смея или да плача вихреш се като комплексирано фашистче току-що разбрало че дядо му е евреин.
Coulthard написа:много смешно еми стоя си на работа чета ти мненията и се чудя да се смея или да плача вихреш се като комплексирано фашистче току-що разбрало че дядо му е евреин.
Мдам, май пак опряхме до киселото грозде

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
я кажи някоя от твоите истини че да ми стане кисело 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да ти дам ли адрес да дойдеш да ми го намутивираш ,че глеам си мераклия....!? или първо ше нападнеш Полша!?
аз не те определям тебе-въздържай се да ни го мутивираш....
аз не те определям тебе-въздържай се да ни го мутивираш....
Последна промяна SKISA на 08 Сеп 2010, 12:40, променена общо 1 път
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5