Премиера в Париж на Ауди R 8 RS GT с над 600 коня и задно пр
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Премиера в Париж на Ауди R 8 RS GT с над 600 коня и задно пр
Е, хайде сега - "красотата" на дадено нещо си е субективна, така че не можеш да ме обвиняваш, че смятам R8 за грозен автомобил. Ами не ме кефи как изглежда и това е. Особено на фона на други автомобили в този клас, като разни Lambo-та, Ferrari-та, Аston-и, Pagani-та и т.н. 
Що се отнася за това, какъв автомобил е - ами, страхотен е, убеден съм, че е невероятен за каране. Ама е грозен. Точка.
И е Audi.

Що се отнася за това, какъв автомобил е - ами, страхотен е, убеден съм, че е невероятен за каране. Ама е грозен. Точка.

И е Audi.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Fear написа:Е, хайде сега - "красотата" на дадено нещо си е субективна, така че не можеш да ме обвиняваш, че смятам R8 за грозен автомобил. Ами не ме кефи как изглежда и това е. Особено на фона на други автомобили в този клас, като разни Lambo-та, Ferrari-та, Аston-и, Pagani-та и т.н.
Що се отнася за това, какъв автомобил е - ами, страхотен е, убеден съм, че е невероятен за каране. Ама е грозен. ...

Случайно да си виждал този автомобил на живо ? А вечер с осветените 10 цилиндъра ? А да знаеш че има 40% идентични чаркове с малкото Ламбо ? А изобщо - вярваш ли си на това което пишеш ?Точка.
И е Audi.![]()
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
acho.rs написа:Fear написа:Е, хайде сега - "красотата" на дадено нещо си е субективна, така че не можеш да ме обвиняваш, че смятам R8 за грозен автомобил. Ами не ме кефи как изглежда и това е. Особено на фона на други автомобили в този клас, като разни Lambo-та, Ferrari-та, Аston-и, Pagani-та и т.н.
Що се отнася за това, какъв автомобил е - ами, страхотен е, убеден съм, че е невероятен за каране. Ама е грозен. ...
![]()
Случайно да си виждал този автомобил на живо ? А вечер с осветените 10 цилиндъра ? А да знаеш че има 40% идентични чаркове с малкото Ламбо ? А изобщо - вярваш ли си на това което пишеш ?Точка.
И е Audi.![]()
Пак ли ти бръкнаха в онова тъмното и влажно място...
Толкова ли не можеш да проумееш, че е възможно да съществува и друго мнение освен твоето.

И много ми е интересно от къде черпиш информация относно "идентичността" на "чарковете", чак пък и в процентно съотношение, мъка, мъкаааа....
Абе има го т'ва, че на вкус приятели няма. На мен например повече ми харесва А8, отколкото Р8. Колкото и коне да му сложат на четирите гуми. Просто това, което ще направят Баварските инженери, конете не го компенсират.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ryapoff написа:Абе има го т'ва, че на вкус приятели няма. На мен например повече ми харесва А8, отколкото Р8. Колкото и коне да му сложат на четирите гуми. Просто това, което ще направят Баварските инженери, конете не го компенсират.
Верно е,ти цъфне водна помпа по средата на магистралата,и 5000 коня да имаш-чакаш репатрака

acho.rs написа:Случайно да си виждал този автомобил на живо ? А вечер с осветените 10 цилиндъра ? А да знаеш че има 40% идентични чаркове с малкото Ламбо ? А изобщо - вярваш ли си на това което пишеш ?
Случйано съм го виждал и то повече от веднъж. И вътре съм сядал. Ами не ми харесва как изглежда! Това е. Извинявай, че представата ми за красив автомобил е различна от твоята, не знаех, че твоето мнение е единственото и непоклатимо вярно нещо във Вселената.

Та, с две думи - прекрасно си вярвам.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
alpina-ma6inata написа:Много сте смешни отстрани като говорите за коли, които само сънувате като за най-големия кенеф. А и като почнете с "незавиващото куатро", много ми е интересно как ви завиват 20-ките, 25-ците и подобните.![]()
Да не говорим, че в момента БМВ няма нито един пряк конкурент на въпросната Р8-ца. Жалко, и на мен ми се иска, но е факт...
Евала! Най-мъдрото в цялата тема!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Виждал съм го и аз тва Ауди и какво ? трябва да го харесвам ли
? или трябва да се прекланям като го видя... хаха хайде стига вече глупости... имало 40% части на Ламбо да ама е АУДИ.... а не ЛАМБО....след още 1-2 поста на феновете на Ауди и ще го изкарате по добро от всичко което някога е съществувало
не съм някакъв върл противник на Ауди ,но става банално вече... ами има си хора с различни вкусове,баси тука още малко на сила ще ме накарат да го харесвам 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
И много ми е интересно от къде черпиш информация относно "идентичността" на "чарковете", чак пък и в процентно съотношение, мъка, мъкаааа....
Ами даже и за тебе е лесно да се сетиш , че двигателя на Ламбо е производство на Ауди и от там да почнеш със сходството . После може да догатнеш , че за ВАГ е типично да ползват еднакви платформи - Туарег-Кайен - например . Информацията я имай за чиста монета а поста го написах така - защото "и си е Ауди" май отива на "Ламборгини" ...
ПС:запази тъпизмите за себе си

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз не се опитвам да си налагам мнението, разбира се всеки си има вкус, ама преигравате вече. То не беше, че е куатро (и как едва ли не стоковиците дето караме завиват повече), че не е красиво, изкарахте го най-големия кенеф.
Гледайте по-реално на нещата, така с тия повърхностни мнения, без никакви аргументи и без да сте я виждали / возили / карали колата само ще ви се смеят хората.
Иначе си е факт и мога да го потвърдя, че примерно Бентлито си е почти като А8-ца с друга външност, Кайена си е Туарег пак с друга визия и съм виждал колко са им еднакви частите. За Р8 и галардо, не мога да потвърдя, но не бих се учудил изобщо. И това мисля, че е нормално да се прилага след като ВАГ имат толкова модели от един и същ клас. Не знам коя компания би се набутала да прави всяка една част различна, като може просто да използва тази от сходния модел. Не твърдя да разбирам много от тия неща, но ми се струва логично...
Гледайте по-реално на нещата, така с тия повърхностни мнения, без никакви аргументи и без да сте я виждали / возили / карали колата само ще ви се смеят хората.

Иначе си е факт и мога да го потвърдя, че примерно Бентлито си е почти като А8-ца с друга външност, Кайена си е Туарег пак с друга визия и съм виждал колко са им еднакви частите. За Р8 и галардо, не мога да потвърдя, но не бих се учудил изобщо. И това мисля, че е нормално да се прилага след като ВАГ имат толкова модели от един и същ клас. Не знам коя компания би се набутала да прави всяка една част различна, като може просто да използва тази от сходния модел. Не твърдя да разбирам много от тия неща, но ми се струва логично...
Последна промяна alpina-ma6inata на 21 Сеп 2010, 19:52, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
В бмв форума има повече алди фенове от колкото бмв
На мен дизайна не ми харесва чак толкова много,но не мога да кажа,че е грозно.Обаче за мен красива кола е Алфа 8С примерно.А на алдито като цяло най-много ми харесва това,че е по-ефтино от конкурентите си и до там.
ПС.аз к'во сънувам няма значение!Това,че една кола струва над 100бона не значи,че обезателно е добра или,че трябва да ми харесва просто щот не мога да си я позволя!Алди фен клуба ся веднага ще ме изкарат хейтър за който гроздето било кисело

ПС.аз к'во сънувам няма значение!Това,че една кола струва над 100бона не значи,че обезателно е добра или,че трябва да ми харесва просто щот не мога да си я позволя!Алди фен клуба ся веднага ще ме изкарат хейтър за който гроздето било кисело

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
alpina-ma6inata написа:...
Машинка,не се нерви....не съм Ауди фен и в масовите аудита вътре ми е много скучно..... Но като прочетох че куатрото незавивало

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
В масовите наистина не е кой знае какво, мен повече ме радва в новите модели, че има много бутони, като че ли придава усещане за повече екстри.
Иначе и аз не съм Ауди фен, разбира се БМВ ми е любимата марка, но това не ми пречи да признавам качествата и на другите автомобили, както според мен трябва да прави всеки автомобилен ентусиаст.

Иначе и аз не съм Ауди фен, разбира се БМВ ми е любимата марка, но това не ми пречи да признавам качествата и на другите автомобили, както според мен трябва да прави всеки автомобилен ентусиаст.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Не ми харесва поради две причини!
Първо - Не е БМВ
Второ - щото е Ауди!
Ако беше съвсем съшата кола но с емблема примерно на Хонда или Нисан или ..... Фиат щях много да и се изкефя,но Ауди не харесвам по принцип.И сега ще кажа защо.Защото е голяма конкуренция на БМВ и защото вероятно някой модели са по-добри,по-красиви и по-здрави от тези на БМВ.Да наречето го яд или завист все тая това чувствам.Сложете едно Ауди и едно БМВ едно до друго,питайтеме кое е по красиво и кое бих карал - ще отговоря БМВ макар и вътре в себеси да знам че лъжа и че мисля точно обратното.Знам че това по принцип мен не ме засяга,едва ли скоро ще си позволя кола за половин милион или за сто хиляди или пък и за десет хиляди.
Така че ако някой ме пита що не ти харесва - "ами щот не е БМВ" или по-точно "щот е Ауди"
Първо - Не е БМВ
Второ - щото е Ауди!
Ако беше съвсем съшата кола но с емблема примерно на Хонда или Нисан или ..... Фиат щях много да и се изкефя,но Ауди не харесвам по принцип.И сега ще кажа защо.Защото е голяма конкуренция на БМВ и защото вероятно някой модели са по-добри,по-красиви и по-здрави от тези на БМВ.Да наречето го яд или завист все тая това чувствам.Сложете едно Ауди и едно БМВ едно до друго,питайтеме кое е по красиво и кое бих карал - ще отговоря БМВ макар и вътре в себеси да знам че лъжа и че мисля точно обратното.Знам че това по принцип мен не ме засяга,едва ли скоро ще си позволя кола за половин милион или за сто хиляди или пък и за десет хиляди.
Така че ако някой ме пита що не ти харесва - "ами щот не е БМВ" или по-точно "щот е Ауди"

Е добре де, защо щом Р8 е Галардо, едното не спира да съществува?
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4