Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC
ползвам диамонд от година и нещо, мн добър телефон, и най-важното - малък и мощен.
Не е толко мазен колкото хд2, но все пак ще е нов, а и хд2 си е все едно, че си все надървен, ако не ползваш толкова яките калъфи за колани за гсм-и
.
Като караме стари коли, поне телефоните да са ни нови

Не е толко мазен колкото хд2, но все пак ще е нов, а и хд2 си е все едно, че си все надървен, ако не ползваш толкова яките калъфи за колани за гсм-и

Като караме стари коли, поне телефоните да са ни нови

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги след дълго мислене днес си взех Samsung Galaxy S I9000!
Много съм доволен и най-вече, че е с Android! 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
JOTTO_DEL написа:Колеги след дълго мислене днес си взех Samsung Galaxy S I9000!Много съм доволен и най-вече, че е с Android!
Еми много си сбъркал с избора. Да предпочетеш саламсунг пред НТС си е все едно да предпочетеш трабант пред М3. Карай, дано не ти създава проблеми, въпреки, че грам не ми се вярва да не изскочи нещо съсвем скоро...или точно след изтичане на гаранцията, когато най-боли

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
xpl0d написа:JOTTO_DEL написа:Колеги след дълго мислене днес си взех Samsung Galaxy S I9000!Много съм доволен и най-вече, че е с Android!
Еми много си сбъркал с избора. Да предпочетеш саламсунг пред НТС си е все едно да предпочетеш трабант пред М3. Карай, дано не ти създава проблеми, въпреки, че грам не ми се вярва да не изскочи нещо съсвем скоро...или точно след изтичане на гаранцията, когато най-боли
Бате не се излагай! Ти имаш ли и най-малка представа за какъв телефон става въпрос или само като прочете самсунг и си формира мнението за телефона. Доста си предубеден ...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
jordanov написа:xpl0d написа:JOTTO_DEL написа:Колеги след дълго мислене днес си взех Samsung Galaxy S I9000!Много съм доволен и най-вече, че е с Android!
Бате не се излагай! Ти имаш ли и най-малка представа за какъв телефон става въпрос или само като прочете самсунг и си формира мнението за телефона. Доста си предубеден ...
Ми виж са играл съм си с Даймънд, Тач и още един дет не му помним модела точно, със саламсунг съм имал взимане даване. Специално на този модел му гледах отрицателните ревюта и до една две седмици, като го вземе един заблуден колега тука, се надявам да го разцъкам, ма мнооооого ме съмнява да изпъкне с нещо пред НТС.
Честно казано тва за саламсунга не е предубеждение - тва си е факт, тая марка просто за нищо не става, китайски ли там корейски къв е боклук, ма е евтин та се купува. Никой разбиращ и търсещ качество човек няма да си вземе каквото и да е с марка самсунг

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Аре разцъкай го и да видим дали ще дадеш обективно мнение, щото аз до преди 1година друго освен нокиа не съм си взимал, след това оцених хтц, а точно заради този модел оцених и самсунг ... а съм много комплексиран в това отношение имай предвид и освен нокиа не поглеждах ама въобще!
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Колега мисля, че точно този модел на Самсунг е доказателство за качество! Стигнах до този извод след тест в едната ръка с HD2, а в другата с Galaxy S! Разлика в бързината на работа на 2-та телефона е фрапираща, Самсунга работи доста по-бързо, дисплея на Самсунга е класа над HD2 и най-голямото предимство на Самсунга е Android-а!
Иначе за това, че ще ми се развали след гаранцията никой неможе да каже пък имам си 2 години гаранция, тъй че ще му мисля след 2 години! Мисля, че за тези пари Галаксито е най-добрата машинка на пазара! За 2-дни експлоатация съм очарован във всички аспекти!

Иначе за това, че ще ми се развали след гаранцията никой неможе да каже пък имам си 2 години гаранция, тъй че ще му мисля след 2 години! Мисля, че за тези пари Галаксито е най-добрата машинка на пазара! За 2-дни експлоатация съм очарован във всички аспекти!

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Имали сме служебна Омния, нон стоп беше на зарядното, всеки ден и падаше батерията
Здравейте,
колега няма проблем Android-а! да го подкараш и на HD2, тоест windows mobile + android.
Хардуерно са горе долу еднакви, заради андроида може би разходката из менютата да са по бързи. Но не забравай че това все пак е smartphone и предназначението му трябва да е много повече от хубав начален екран, няколко widget'a и показване на времето. И заради това мисля че windows mobile е по голямото предимство.
Все пак много харесвам и андроида и не вярвам че ще имаш някакви проблеми, със здраве да си го ползваш.
Поздрави
JOTTO_DEL написа:.... и най-голямото предимство на Самсунга е Android-а!...
колега няма проблем Android-а! да го подкараш и на HD2, тоест windows mobile + android.

Хардуерно са горе долу еднакви, заради андроида може би разходката из менютата да са по бързи. Но не забравай че това все пак е smartphone и предназначението му трябва да е много повече от хубав начален екран, няколко widget'a и показване на времето. И заради това мисля че windows mobile е по голямото предимство.
Все пак много харесвам и андроида и не вярвам че ще имаш някакви проблеми, със здраве да си го ползваш.
Поздрави
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
dinkomg написа:Имали сме служебна Омния, нон стоп беше на зарядното, всеки ден и падаше батерията
Всичко е много относително! Мой познат с HD2 през 2 дни го зарежда, за сега Галаксито съм го зареждал 1 път (началното зареждане 24часа) и вече 3 дни го тормозя и още не е паднала батерията!

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Ами логично колега 1230mAh и 4.3 инча дисплей на HD2 и 1500mAh и 4.0 инча дисплей на I9000.
И какво му е толкова предимството на тоя Android? Намери ли си хубава GPS програма?
И за какви пари го взе, защото гледам че е на същата цена като HD2.
И какво му е толкова предимството на тоя Android? Намери ли си хубава GPS програма?
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
ALiGaToR написа:Ами логично колега 1230mAh и 4.3 инча дисплей на HD2 и 1500mAh и 4.0 инча дисплей на I9000.
Еми повечето хора казват, че Андроида е бъдещето! За GPS програма още не съм слагал, но ми препоръчаха няколко!
Взех го за 800лв. по-принцип търсех телефон до 500лв., но на края реших малко повече пари да отделя! Но наистина дисплея е класа над другите телефони в този ценови диапазон!

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
JOTTO_DEL написа:ALiGaToR написа:Ами логично колега 1230mAh и 4.3 инча дисплей на HD2 и 1500mAh и 4.0 инча дисплей на I9000.
Еми повечето хора казват, че Андроида е бъдещето! За GPS програма още не съм слагал, но ми препоръчаха няколко!
Взех го за 800лв. по-принцип търсех телефон до 500лв., но на края реших малко повече пари да отделя! Но наистина дисплея е класа над другите телефони в този ценови диапазон!
да знаеш, че хич не си сбъркал в избора. наистина андроида е класи на уинМо и тепърва излизат приложения за него
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
защо не сравнявате телефони .....2010 година ... хд2 е 2009 ... самсунга 2010 ... http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 0%E2%ED%E8 сравнявайте тези двата ...800 рам 1000 процесор ... http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... -nexus-one 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
rado_e30m40b16 написа:защо не сравнявате телефони .....2010 година ... хд2 е 2009 ... самсунга 2010 ... http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 0%E2%ED%E8 сравнявайте тези двата ...800 рам 1000 процесор ... http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... -nexus-one
Колега тук не искам да се спори тази марка с/у друга, просто искам да се изкаже мнение! Иначе този който ти предлагаш е 1000лв.

Аз сравнявам HD2 със Самсунга, защото са на една цена! И двата телефонна са страхотни, но аз предпочетох Самсунга!

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3