BLIZOO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: BLIZOO

Мнение от 520i » 29 Сеп 2010, 14:52

Аз съм от около 2 месеца и половина на тоя пакет за 23лв,телевизия и нет. Скорост по голяма от 1200кб/с теглене на торен ,ако ще и с 1000 сийдъра да е не съм вдигал.Освен това поне по веднъж на ден за около 10-15 мин интернета ми спира.Демек бягай на далеч.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2010, 15:09

520i написа:Аз съм от около 2 месеца и половина на тоя пакет за 23лв,телевизия и нет. Скорост по голяма от 1200кб/с теглене на торен ,ако ще и с 1000 сийдъра да е не съм вдигал.Освен това поне по веднъж на ден за около 10-15 мин интернета ми спира.Демек бягай на далеч.

Аз не харесвам (вече :mhihi: ) кейбълтел,ма за 23 лева на месец нет +тв и мисля телефон,каква скорост очакваш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Сеп 2010, 15:47

е да ама близо са две фирми - кейбълтел и евроком. втората е мн добра, никви проблеми
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Сеп 2010, 16:21

за мен е пълен боклук всичко което предлагат
Имат някакъв център там, в който вече ме познават по гласа :mhihi: , скъсах се да се обаждам - няма кабелна и това е т.е. има, но с много лошо качество. Цифровата им телевизия е под всякаква критика. Купих специално от тях CAM модул - къде хваща, къде не хваща ... не е ясно от какво, защо,
Но все пак живея в малък град и може би за тук е нормално.
няма много алтернативи - съответно обслужването е такова

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Сеп 2010, 18:41

Те точно тези от трафик ти ги препоръчвам горещо. Всичко което пише в рекламата им е вярно. И в офиса и в нас съм с този нет. За 3 или 4 години вече нета е прекъснал 1 път.

Смятам да съм им клиент до живот. Скоросите са си тези които си пише също. Даже ти идват на крака да ти вземат парите ако ти нямаш възможност. Всеки месец те подсещат за таксата и те питат дали искаш да ти пратят инкасатор. Абе перфектни са според мен.

Едно време даже предлагаха 1-вия месец безплатно тестване и чак след това ако си доволен си правиш договор с тях. А ако препоръчаш някой за нет при тях и си техен клиент получаваш 1 месец безплатно. Тествано е и работи, защото аз препоръчах офиса и си ми пуснаха 1 месец без пари.

По сайта "изглеждат" доста добре . Би ли казал на кои планове си и как е скоростта , защото разликата между релно достижимата и гаранирания минимум е доста голяма , а казват че 99% от времето си на реално достижима макс скорост ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 30 Сеп 2010, 12:59

acho.rs написа:
Те точно тези от трафик ти ги препоръчвам горещо. Всичко което пише в рекламата им е вярно. И в офиса и в нас съм с този нет. За 3 или 4 години вече нета е прекъснал 1 път.

Смятам да съм им клиент до живот. Скоросите са си тези които си пише също. Даже ти идват на крака да ти вземат парите ако ти нямаш възможност. Всеки месец те подсещат за таксата и те питат дали искаш да ти пратят инкасатор. Абе перфектни са според мен.

Едно време даже предлагаха 1-вия месец безплатно тестване и чак след това ако си доволен си правиш договор с тях. А ако препоръчаш някой за нет при тях и си техен клиент получаваш 1 месец безплатно. Тествано е и работи, защото аз препоръчах офиса и си ми пуснаха 1 месец без пари.

По сайта "изглеждат" доста добре . Би ли казал на кои планове си и как е скоростта , защото разликата между релно достижимата и гаранирания минимум е доста голяма , а казват че 99% от времето си на реално достижима макс скорост ...

Аз съм на план 25лв. Общо взето към бг торентите които имат много сидъри и ако ти е силен компа си стигаш едни 8-9мегабайта в секунда. Външен нет също доста добър - 200-300кб/сек и понякога повече. Скоростите са над всичко на което съм попадал до сега като доставчик. Не че имам голям опит ама си е така. До сега за каквото съм се обадил са го възприели при сърце и са действали.

Пример. Жената ми звъни и казва "Няма нет". От там аз звъня в трафик и викам на този адрес няма нет. Те проверяват и казват, имате ли рутер. Аз да. Рестартирахте ли го? Жената казва да. (След дълги обяснения как да стане уж го беше рестарирала). И те ми казаха ОК пращаме човек. След 2 часа ми звънят и ме питат на кой звънец да звъннат. След още 5 мин се оказа че жена ми е рестартирала рутера ама от грешния кабел. Демек е вадила кабела за нета, а не този за тока :)

Абе перфектни са и горещо ги препоръчвам. Гарантирам ти, че ще останеш доволен.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Сеп 2010, 17:16

Благодаря ти колега , спести ми поне 20 лева на месец(че се бях засили за 45 лв тарифата) ... както и на всички други които ме отказаха от Близуу :driving:
Оказа се че кабела , който е в апартамента е на същия оператор и цялата кооперация са на ТБЦ :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Окт 2010, 14:33

Нещо ме зарибяват Близуто с HD канали. Евроспорт -добре, има български. Планета- :no: :bang: не ме интерсува какво предлага, няма да я гледам. Интересува ме има ли дублаж или субтитреи на Нейшънъл и на Хистори, че нещо девойката не можа да пусне да ми демонстрира пакета. Тоест видях го, качество си има, но нещо беше с чуждоземски субтитри. Иначе ми дават и приемника бадева, дето се вика, но да гледам картинки нещо не ме кефи, че с английския съм сравнително зле. Някой гледа ли този пакет?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Окт 2010, 15:08

ukelichko написа:Нещо ме зарибяват Близуто с HD канали. Евроспорт -добре, има български. Планета- :no: :bang: не ме интерсува какво предлага, няма да я гледам. Интересува ме има ли дублаж или субтитреи на Нейшънъл и на Хистори, че нещо девойката не можа да пусне да ми демонстрира пакета. Тоест видях го, качество си има, но нещо беше с чуждоземски субтитри. Иначе ми дават и приемника бадева, дето се вика, но да гледам картинки нещо не ме кефи, че с английския съм сравнително зле. Някой гледа ли този пакет?

На телевизора има настройка какви субтитри да пусне

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 01 Окт 2010, 15:43

БТК нет

Изображение
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Окт 2010, 16:12

Е.Димитров написа:
ukelichko написа:Нещо ме зарибяват Близуто с HD канали. Евроспорт -добре, има български. Планета- :no: :bang: не ме интерсува какво предлага, няма да я гледам. Интересува ме има ли дублаж или субтитреи на Нейшънъл и на Хистори, че нещо девойката не можа да пусне да ми демонстрира пакета. Тоест видях го, качество си има, но нещо беше с чуждоземски субтитри. Иначе ми дават и приемника бадева, дето се вика, но да гледам картинки нещо не ме кефи, че с английския съм сравнително зле. Някой гледа ли този пакет?

На телевизора има настройка какви субтитри да пусне

Ама дали се излъчват хайдефинишъните с такива субтитри, защото те са си отделни програми, нямат нищо общо с цифровите дето вървят в пакетите.

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Окт 2010, 19:36

Демирев написа:БТК нет

Изображение

стига бе, колега, ще ги затриеш с тези реклами :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Окт 2010, 19:46

© написа:
Демирев написа:БТК нет

Изображение

стига бе, колега, ще ги затриеш с тези реклами :mhihi:

Колега, ако имаш обикновен аналогов модем си го пусни него, там поне ще ти е 0.54мб/с :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Окт 2010, 19:55

ей върна ме в далечни времена, където се плащаше и телефонна сметка докато си в интернет :shock: :lol:
а БТК беше най-псуваното нещо :lol:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Окт 2010, 19:59

© написа:ей върна ме в далечни времена, където се плащаше и телефонна сметка докато си в интернет :shock: :lol:
а БТК беше най-псуваното нещо :lol:

Нееее бъркаш, най псуваното нещо си бил ти самият, ако си имал некой съсед с който сте дуплекс :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата