Гадни мишки!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Re: Гадни мишки!!!

Мнение от bobi_81xx » 21 Мар 2014, 23:28

в момента съм заложил ето такава отрова http://www.pestcare.bg/shop/bg/rodenticidi/28-ratibrom-otrova-za-plyhove-i-mishki.html ще видим дали ще иам ефект.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 22 Мар 2014, 17:39

Като съм разглобявал разни коли идващи от Германия, явно и там имат такива проблеми, намирам едни модули представлява кутийка с 2 извода +- вътре с платка и едно подобие на говорител.Това като го включих към 12в и издава някъкви странни подобяващи на котка звуци през неизвестен интервал и пищи.Това се чува само ако е до ухото ти.Кучетата се побъркват от това и почват яко да вият.Но не стоят дълго около модулчето.Ако ви интересува понеделник мога да кача снимка да видите тоя тип модули.На котки не действат :mhihi: че на работа всякъкви животни си имаме, та ... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 22 Мар 2014, 17:57

Ще съм ти благодарен да качиш снимка да го видим тоя модъл. Струва ми се, че ще е много полезен!

Аз днес наръсих нафталин навсякъде. След няколко часа вътре се диша само с противогаз. :mhihi:
Изчистих г***ата на гадините и сега ще дебна дали ще се появят отново. Ако не, номера с нафталина ще се окаже успешен.

Предишна

Назад към Извън Темата