Гадни мишки!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: Гадни мишки!!!
в момента съм заложил ето такава отрова http://www.pestcare.bg/shop/bg/rodenticidi/28-ratibrom-otrova-za-plyhove-i-mishki.html ще видим дали ще иам ефект.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Като съм разглобявал разни коли идващи от Германия, явно и там имат такива проблеми, намирам едни модули представлява кутийка с 2 извода +- вътре с платка и едно подобие на говорител.Това като го включих към 12в и издава някъкви странни подобяващи на котка звуци през неизвестен интервал и пищи.Това се чува само ако е до ухото ти.Кучетата се побъркват от това и почват яко да вият.Но не стоят дълго около модулчето.Ако ви интересува понеделник мога да кача снимка да видите тоя тип модули.На котки не действат
че на работа всякъкви животни си имаме, та ... 

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Ще съм ти благодарен да качиш снимка да го видим тоя модъл. Струва ми се, че ще е много полезен!
Аз днес наръсих нафталин навсякъде. След няколко часа вътре се диша само с противогаз.
Изчистих г***ата на гадините и сега ще дебна дали ще се появят отново. Ако не, номера с нафталина ще се окаже успешен.
Аз днес наръсих нафталин навсякъде. След няколко часа вътре се диша само с противогаз.

Изчистих г***ата на гадините и сега ще дебна дали ще се появят отново. Ако не, номера с нафталина ще се окаже успешен.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3