Mtel и срива им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Mtel и срива им?

Мнение от Ogi » 05 Окт 2010, 13:41

M2PR написа:
biem_w написа:само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер :kuku:

Доколкото бях чела в едно отворено писмо-отговор на клиентско запитване точно по повод на тая простотия, пишеше, че тази кампания се води и от 3те мобилни оператора, т.е. нищо чудно и глобулците и вивателците да го получават ;)

Намери го тва писмо и го изгори щото пише бахти глупостите там :mhihi:

http://technews.bg/article-18888.html

Право на участие в играта имат всички потребители на М-Тел и Виваком, навършили 18 години

„СМС” за Милиони” се организира от „Ню Геймс” с разрешението на ДКХ и с партньорството на М-Тел.

т.е. ЕГН-то ви го искат за да са сигурни че имате навършени 18 години... все пак коли подаряват...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 05 Окт 2010, 15:18

Точно и ясно: Мен-тел!
Ментел са сила и най-вероятно са си платили да не се раздува какво се е случило със системата им.
Това което се е случило е недопустимо. Нямат право на грешки, но те се издъниха.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 05 Окт 2010, 15:29

bmw325tds написа:Точно и ясно: Мен-тел!
Ментел са сила и най-вероятно са си платили да не се раздува какво се е случило със системата им.
Това което се е случило е недопустимо. Нямат право на грешки, но те се издъниха.

Освен това са си платили и на адвокати, така че внимвайте с обвиненията, да не ви съдят за клевета и подронване на авторитета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 05 Окт 2010, 15:41

dimithur написа:
bmw325tds написа:Точно и ясно: Мен-тел!

Освен това са си платили и на адвокати, така че внимвайте с обвиненията, да не ви съдят за клевета и подронване на авторитета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Смешно ми е като ме плашат с тежки спорове с юристите на някоя голяма компания. Аз съм печелил спор с жена, бе алоо! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Окт 2010, 15:47

Толкова ме е яд , че направо няма нерви да мисля по тази тема - всичко ще се подмине , сякаш не се е случвало , нещастните медии ще си пускат репортажи - кой кого заклал , блъснал или ебал (макар и на 7 000 000 на 2 да се случило) и те така . Единственото хубаво нещо е че ще се види колко са ни смрадни новините , които съм се отказал да гледам от 3-4 години ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 05 Окт 2010, 16:57

смс2 :mhihi: :mhihi:
имаш 18 години но нямаш нова кола или 20 000 ?с БЕЗПЛАТЕН смс на номер 999 може да се включиш в играта за 60 голф6 и 1 милион в парични печалби
:kuku: :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 05 Окт 2010, 17:10

ME4KY написа:смс2 :mhihi: :mhihi:
имаш 18 години но нямаш нова кола или 20 000 ?с БЕЗПЛАТЕН смс на номер 999 може да се включиш в играта за 60 голф6 и 1 милион в парични печалби

Те преди нали даваха 88 поло-та, пък глобул "отвърнаха на удара" със 100 А-класи :mhihi: Как па не видех у един форум, некой некога да се похвали, че е спечелил барем една :mhihi: Най-интересното беше, че от Балканстар, не бяха и чували за поръчка на 100 бр А-класи, вероятно глобулци са си ги внесли специално от Занзибар, или пък от Северна Патагония :mhihi: :mhihi: :mhihi: И Боби Цанков (мир на праха му) в прав текст ви каза в очите, че ви лъжат с тея игри ... и пак продължава да има балъци :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 05 Окт 2010, 17:23

dimithur написа:

Те преди нали даваха 88 поло-та, пък глобул "отвърнаха на удара" със 100 А-класи :mhihi: Как па не видех у един форум, некой некога да се похвали, че е спечелил барем една :mhihi: Най-интересното беше, че от Балканстар, не бяха и чували за поръчка на 100 бр А-класи, вероятно глобулци са си ги внесли специално от Занзибар, или пък от Северна Патагония :mhihi: :mhihi: :mhihi: И Боби Цанков (мир на праха му) в прав текст ви каза в очите, че ви лъжат с тея игри ... и пак продължава да има балъци :dunno:

ти няма ли да спреш с откровените глупости, моя позната си спечели А-класката и все още си я кара, нещо да се изкажеш?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 05 Окт 2010, 17:32

20дни останах без изходящи повиквания,което означава и без телефон.не да се сринат,гладни да останат...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Окт 2010, 18:34

Projektzwo написа:
dimithur написа:

ти няма ли да спреш с откровените глупости, моя позната си спечели А-класката и все още си я кара, нещо да се изкажеш?

Шшшт, тихо са, това е Извън темата. Извънземните кацат в Дупница, а Мтел се управляват от масони, които купуват медиите, за да не разкажат за невероятния гаф, който Мтел-аджиите са сътворили. След това други масони-адвокати ходят и съдят горките хорица, които клеветят Мтел.
Всичко е схема, ама пфу-де*ба как нашите кучета във форума не са ги включили в нея.
Затова е цялото джафкане.
Ама кучетата си лаят, нали знаеш :lalala:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Окт 2010, 19:34

Projektzwo написа:
dimithur написа:

Племенницата ми спечели червено Поло от М Тел.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Окт 2010, 19:34

добре де само аз ли не съм ги получил тия смс-и :( как ми се караше голф :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Окт 2010, 20:40

... Ей по "първа програма" съобщиха , че вече може да си платиш сметката и се очаква скоро , да можеш да си провериш сметката :clap: Де да можеше да си включиш и хора в приятелски кръг , не да плащаш по 5 лева на разговор :evil: През периода на неактивност е могло да ти спрат телефона , само ако си минал лимита - а как по дяволите да си провериш колко си "навъртял" , като услугата не е активна :banghead:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Окт 2010, 21:14

acho.rs написа:...През периода на неактивност е могло да ти спрат телефона , само ако си минал лимита....

Тея са пълни олигофрени, ама то от ментел друго и не очаквах разбира се... И народа си трае както винаги ;)

Преди 2 месеца (някъде там) и вивакомци си сменяха софта, и там не можеше да се провери сметката, ама телефон НЕ са ми спирали дори и при дошлата ми фактура (абсолютно навреме- засичат на 8-ми, фактурата ми идва на 12-13то число) за 247лв. и стотинки при лимит общо за 2 карти ТОЧНО 175лв. Е що не ми спряха телефона :?: Питах точно това като плащах сметката и ми казаха следното: "Понеже вие НЕ знаете колко ви е текущата сметка и вината е в нас ние просто НЕ можем да ви спрем ей така телефона. Твърде малко са тези които си минават лимита и не си заслужава неудобството за вас от липсата на телефон и споровете с недоволни клиенти за нас..."

ПС: Дано поне моя оператор си задържи обслужването на клиенти добро, че ако и те почнат с познатите номера на ментел и глобус ще трябва да си взимам некоя немска карта и да си я ползвам тук :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 05 Окт 2010, 23:03

acho.rs написа:... Ей по "първа програма" съобщиха , че вече може да си платиш сметката и се очаква скоро , да можеш да си провериш сметката :clap: Де да можеше да си включиш и хора в приятелски кръг , не да плащаш по 5 лева на разговор :evil: През периода на неактивност е могло да ти спрат телефона , само ако си минал лимита - а как по дяволите да си провериш колко си "навъртял" , като услугата не е активна :banghead:

Чакай малко, колега! Да не би да искаш да кажеш, че в почти едномесечният им срив услугата "Семейство и Приятели" не е била активна? Т.е. всички разговори към тези номера си се заплащат по стандартната тарифа? :shock: :shock: :shock:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата