Зазимяване на Е30 за 18 години
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Зазимяване на Е30 за 18 години
Ми не е точно така,както казва колегата горе,преди години,мисля че беше 1995 година купихме с едни приятели една лада 1500S,както в многото приказки за дедо,па бабата за млеко само ходила,ма дедото починал,е това беше реалност,собственика на ладата-дедо починал преди 6-7 години и колкото и банално да звучи-ладата у плевнята и не беше мърдана поне 6-7 години,да,гумите напукани...но не бяха спаднали много,естествено акумолатора нямаше никаква живинка,паяжини от вън и прах (от къде се беше взел) от вътре здраво,натоварихме я на едно камионче и и сменихме 1 во маслото,най-интересното е че резервоара беше почти пълен а единственото проблематично беше че съединителя беше така залепил че след като я запалихме-обърнете внимание-запалихме с не много въртене но запали,много душмански напъвахме на скорост за да отлепи съединителя,доста се покара тази кола,преди да се продаде и на мотора му нямаше нищо!!!
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
явно зависи от много неща конкретния случай.
дядото на жена ми имаше полски фиат и го държеше в гараж на село.не го бил карал отпоне 20 години, че дъърт , па и попииваше джибровица.
дал го на некъъв мангал срещу 200 кинта, които да инвестира в рикиджос.
още ме е яд, фиата беше на 80к. без точка ръжда.
дедото вика че мангала го отнесъл на собствен ход.
на село пък един комшия даде москвич 12 преди 3 години за 250 лв.
москвича беше на 20к
.и той паметник, увит с найлон само.
и него го отнесоха на собствен ход.
дядото на жена ми имаше полски фиат и го държеше в гараж на село.не го бил карал отпоне 20 години, че дъърт , па и попииваше джибровица.
дал го на некъъв мангал срещу 200 кинта, които да инвестира в рикиджос.
още ме е яд, фиата беше на 80к. без точка ръжда.
дедото вика че мангала го отнесъл на собствен ход.
на село пък един комшия даде москвич 12 преди 3 години за 250 лв.
москвича беше на 20к

и него го отнесоха на собствен ход.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
здр.имам един познат които има 20 годишен запорожец преди 5 години смени оригиналните гуми ,,вида спорт,, със нови колата е на 15 000км навърта и по 400 500 км годишно ходи си 2 3 пъти до село през другото време колата е в гараж завита с брезент и се препалва веднъж в месеца за по 30,40мин,повярвайте ми колата е като нова уникално запазена за годините си и не я продава за нищо,значи щом заза е оцелял и Е30ската ще е бъде 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
vin_diesel написа:здр.имам един познат които има 20 годишен запорожец
тоя си е направо нов внос бе,аз имам един който по табела е 1974 година

Бял със жълта кожа

Ама това си е танк човече,няма как да се разруши

Само каране според мен на Е3О-ката
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
meha написа:vin_diesel написа:здр.имам един познат които има 20 годишен запорожец
тоя си е направо нов внос бе,аз имам един който по табела е 1974 годинаи само на 36 хиляди км
![]()
Бял със жълта кожа![]()
Ама това си е танк човече,няма как да се разруши![]()
Само каране според мен на Е3О-ката
запорожеца е от по новите преди таврията с троиния стоп

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
vin_diesel написа:според жената е глупава ама нея няма да е слушам

идеята си я бива

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Идеята е невероятна!
Бих те посъветвал, също така да се поразтърсиш сега за някаква малка играчица Е30, която да е до колкото се може едно към едно с тази която ще консервираш. Същият цвят, пак 3ен стоп, пак купе. Да я подариш на сина си и да си играе с нея още от сега. През всичките тези 18години, не му споменавай дори, какво му готвиш. Един ден, когато изкара свидетелството, просто го заведи до гаража и му подай ключовете!
Моята първа играчка количка, която имах, е колата в която се целех в последствие 18 години. Сега я имам, карам и е същата. Играчката - също се пази. Аз самият не мога да проумея, че всичко това го преживях, изтърпях и я намерих такава каквато беше играчицата...
Също така, разпечатай някоя и друга тема от форума за Е30, ламинирай листите и ги метни в жабката на въпросната. След време предполагам форума няма да го има, или дори и да го има, архива да се запази е практически - невъзможно!
Тогава ще му е доста трудно да намери подробна информация за тези автомобили, каквато сега може да се изрови с няколко движения на мишката!
Успех!!!
Бих те посъветвал, също така да се поразтърсиш сега за някаква малка играчица Е30, която да е до колкото се може едно към едно с тази която ще консервираш. Същият цвят, пак 3ен стоп, пак купе. Да я подариш на сина си и да си играе с нея още от сега. През всичките тези 18години, не му споменавай дори, какво му готвиш. Един ден, когато изкара свидетелството, просто го заведи до гаража и му подай ключовете!
Моята първа играчка количка, която имах, е колата в която се целех в последствие 18 години. Сега я имам, карам и е същата. Играчката - също се пази. Аз самият не мога да проумея, че всичко това го преживях, изтърпях и я намерих такава каквато беше играчицата...
Също така, разпечатай някоя и друга тема от форума за Е30, ламинирай листите и ги метни в жабката на въпросната. След време предполагам форума няма да го има, или дори и да го има, архива да се запази е практически - невъзможно!
Тогава ще му е доста трудно да намери подробна информация за тези автомобили, каквато сега може да се изрови с няколко движения на мишката!
Успех!!!

Azidaha написа:След време предполагам форума няма да го има
пепел ти на езика

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
meha написа:Azidaha написа:След време предполагам форума няма да го има
пепел ти на езика![]()
![]()
![]()
Бмв Форум
![]()
![]()
Да не разводняваме прекрасната тема, но 18 години, са си 18 години...
Иначе, да ...прав си - пепел ми на езика..

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
Успех!!![/quote]
Mmm идеята ми харесва сещам се за един магазин с макети на коли виждал съм че има но са само М ки Е30 ките утре ще проверя
Успех!!![/quote]
Mmm идеята ми харесва сещам се за един магазин с макети на коли виждал съм че има но са само М ки Е30 ките утре ще проверя

- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
Проблема с ръждата по купето няма ли да се разреши ако я опаковаш херметически в някаква найлонова торба.
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Да я вакуумира??? Мен ми се вижда "мишън инпасибъл"
По добре да я замръзи..
Майтапа на страна, успех колега.. само това мога да ти пожелая, а и идеята да испринтираш теми от форума също е яко, че даже и тази тема да я има обезателно, да чете след време как банда маняци са давали акъл за бъдещата му кола... уникално ще е..
Ей, надъхах се мн яко, ше зема да консервирам Е39-ката за 25-30г. че не се знае кога ше имам дете
на 19 съм 

По добре да я замръзи..
Майтапа на страна, успех колега.. само това мога да ти пожелая, а и идеята да испринтираш теми от форума също е яко, че даже и тази тема да я има обезателно, да чете след време как банда маняци са давали акъл за бъдещата му кола... уникално ще е..

Ей, надъхах се мн яко, ше зема да консервирам Е39-ката за 25-30г. че не се знае кога ше имам дете

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
може да му консервираш и един два стъклопластови пакета, ако реши да прави проектче

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
bigmurzi написа:Mmm идеята ми харесва сещам се за един магазин с макети на коли виждал съм че има но са само М ки Е30 ките утре ще проверя
може да му консервираш и един два стъклопластови пакета, ако реши да прави проектче
Шумен в бъдещето

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
както в казармата автоматите се складират хартия,грес и в дървени сандъци.Моят като ми го зачислиха беше така в сандък пълен с грес и хартия автомата беше 1962г извадих го изчистих го и пуцах 1 година и си беше нов 

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4