От къде пазарувате свястна храна? И има ли такава въобще?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: От къде пазарувате свястна храна? И има ли такава въобще?

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2010, 15:35

bum_bum написа:И зиме и лете, съвсем сериозно го казвам, не се ебавам ;)

даде,за т'ва холестерола ми е 7.94 и пием ленено масло и маам само картофи на последък,както и 3 пъти у седмицата одим на фитнес,щото мазното е много полезно и ся кръвното ми е 140/100

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 07 Окт 2010, 15:46

Аз понеже се занимавам с тип бакалия та около 50% от производителите съм ги пробвал и сега ям и продавам само някой марки и модели щото то пазара ти го налага ;)
Скиса да за Маджаров съм съгласен ... въпреки че преди 2 години им бяха още по-добри нещата....
Чичовци - от това немога нищо да хапна,обаче бабите го търсят щото салам камчия,хамбурски,телешки е на 1.20лв парчето.....прате си сметка
КЕН - евтино и прилично качество
Бони - нещо между КЕН и Тандем - продуктите Стара Планина са добри особено кърначето...
Тандем - една стъпка над КЕН-а,две над Бонито - Суровата наденица Стара Планина ме кефи ям я през ден

ДЕКОМ - Сурово пушен суджук,Свински гърди - другите неща не ми допадат

ДЕЛИКАТЕС2 - Всичко им е хубаво

Кисело мляко най-доброто за момента според мен е "Боженци"
Прясното това което на мен ми допада е "РОСА" 3.5% инфото ми е че се прави от вносно мляко щото Българско просто няма.... :mhihi:

И все пак всичко е индивидуално за всеки ...ВКУСОВите усещания на всеки човек са различни....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Окт 2010, 15:47

Е.Димитров написа:

даде,за т'ва холестерола ми е 7.94 и пием ленено масло и маам само картофи на последък,както и 3 пъти у седмицата одим на фитнес,щото мазното е много полезно и ся кръвното ми е 140/100

Занемарил си секса значи! :lol:
При тия стойности на холестерола 100% си паднал под критичния минимум от 4 пъти на ден! :lol:

ПС Абе яжте квот ви е кеф бе да му се невиди! :D
Тва разбира се не значи кат прасета (в качествено или количествено измерение) ;)
И ако сте искрени в постовете си половината от вас може би ще получат инфаркт не от лоша храна, а от много притеснения :mhihi:

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 07 Окт 2010, 15:52

madpetio написа:Аз понеже се занимавам с тип бакалия та около 50% от производителите съм ги пробвал и сега ям и продавам само някой марки и модели щото то пазара ти го налага ;)
Скиса да за Маджаров съм съгласен ... въпреки че преди 2 години им бяха още по-добри нещата....
Чичовци - от това немога нищо да хапна,обаче бабите го търсят щото салам камчия,хамбурски,телешки е на 1.20лв парчето.....прате си сметка
КЕН - евтино и прилично качество
Бони - нещо между КЕН и Тандем - продуктите Стара Планина са добри особено кърначето...
Тандем - една стъпка над КЕН-а,две над Бонито - Суровата наденица Стара Планина ме кефи ям я през ден

ДЕКОМ - Сурово пушен суджук,Свински гърди - другите неща не ми допадат

ДЕЛИКАТЕС2 - Всичко им е хубаво

Кисело мляко най-доброто за момента според мен е "Боженци"
Прясното това което на мен ми допада е "РОСА" 3.5% инфото ми е че се прави от вносно мляко щото Българско просто няма.... :mhihi:

И все пак всичко е индивидуално за всеки ...ВКУСОВите усещания на всеки човек са различни....

Ама като талянските "салсиче"-та няма! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 07 Окт 2010, 15:53

benzin написа:След снощното пазаруване в Кауфланд, за пореден път се убедих че няма нищо читаво по магазините, купих сирене Елена, което на консистенция седи като кашкавал и не е хубаво на вкус, купих кашкавал "Кешана" който до скоро беше хубав и вчера взех 2 кила от него, вкуса му е отвратителен и въобще не става за ядене, също и кайма телешка 100% от витрината ми сложиха, която май е само сланина и червена боя, 3 пъти се пече тая кайма и се излива мазината от нея и пак е супер мазна :shock: И доколкото разбрах тоя БДС е пълен майтап и въобще не се спазват нормите а само си лепят лепенките :mhihi: А от Гръцкия - Лидъл, и най евтините продукти са много по добри от тия боклуци които се продават по нашите големи вериги :!:

колега, и аз мислех да пусна подобна тема, ама... специално за млечните продукти мога да ти препоръчам Ел Би. дълго време смятах че е некво смотано ЕТ... но не би. фирмата е държавна , и елби е съкратено от лактус бациликус. имат контрол, и щото е държавна и няма частник, който да е заинтересован да пести от мляко и суровини всико е истинско и само от МЛЯКО.
основния предмет на дейност е продажба на ноу хау в други страни, това тук е само про форма и беше в ограничени количесътва. много хора обаче ги научиха и купуват елби, та напоследък го има във всеки по- голям магазин, преди беше сравнително рядко. козето сирене елби е върха, и всичко останало, аз друга марка вече не помирисвам.
баси докъде стигнахме, държавното да е по- качествено от частното...
ма да ти кажа така май е навсякъде, само в бг представата ни е малко изкривена.
поздрави.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Окт 2010, 15:55

SKISA написа:е тука има жива бира
http://www.bitburgerclub.com/bul/home.htm

Жива бира, една пресечка на Патриарха, първата успоредна на Витошка посока попа. Заведението се казва алехаус и е уникално има 2 огромни цистерни с бира :)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 07 Окт 2010, 15:57

DAEL написа:Ама като талянските "салсиче"-та няма! :)

ООООООО са може да ти се стори шега ма в Италия имам приятел италянец който има месарница....ох котьооооо салсичета и кво ли не сме яли на скара монтирах му едно в двора и с един друг българин опушихме целото село...ебати селото 35 000души :mhihi:
А кви октоподи охххххх стига че докато дочакам 31Декември ще умра :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2010, 16:00

Е.Димитров написа:

Високия холестерол е полезно нещо, съчетанието му с някои др неща го кара да се отлага в артериите и осира работата. Но тва са др теми за разговор, който има очи-вижда, който има акъл-чете, който търси-намира..
Вече по темата- това, че един продукт има добър вкус не означава, че е качествен. Има редица начини с изключително вредни съставки да се докара прекрасен натурален вкус на всеки един продукт. Освен това много малко от нас знаят и помнят какъв всъщност е истинския вкус на една храна.
Изображение

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 07 Окт 2010, 16:06

Аз преди време стигнах до извода, че е по-добре риба и морски дарове, пресни да се ядат, поне тях не могат да ги наблъскат с химикали!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Окт 2010, 16:09

DAEL написа:Аз преди време стигнах до извода, че е по-добре риба и морски дарове, пресни да се ядат, поне тях не могат да ги наблъскат с химикали!

Ма не взимай от мексиканския залив :mhihi:

Сериозно, всичките химикали дето се изсипват в моретата и океаните отиват в рибите и после пак в нас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2010, 16:15

Бе ако котката не го яде-не става

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 07 Окт 2010, 16:18

Сондьора написа:
DAEL написа:Аз преди време стигнах до извода, че е по-добре риба и морски дарове, пресни да се ядат, поне тях не могат да ги наблъскат с химикали!

Ма не взимай от мексиканския залив :mhihi:

Сериозно, всичките химикали дето се изсипват в моретата и океаните отиват в рибите и после пак в нас.

Прав си, ама само с коприва и спанак се не живее, мамка му! :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 07 Окт 2010, 16:18

Е.Димитров написа:Бе ако котката не го яде-не става

Да за тва имам 3 че да е сигурна преценката :mhihi:
Да знаетеш яде Лионска наденица :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 07 Окт 2010, 16:26

Е ти от Кауфланд пазаруваш,пък после що било гадно. Найстина там е може би най-евтино,но нищо не се яде. Аз лично месо и кашкавал/сирене пазарувам от един магазин до Халите,мисля че Екзарх Йосиф се казваше улицата,но не съм много сигурен.Там е малко по-скъпичко,но съм изключително доволен.Луканката направо се топи в устата,няма нищо общо с тази от другите магазини.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Окт 2010, 16:30

bum_bum написа:
Е.Димитров написа:

Високия холестерол е полезно нещо, съчетанието му с някои др неща го кара да се отлага в артериите и осира работата. Но тва са др теми за разговор, който има очи-вижда, който има акъл-чете, който търси-намира..
Вече по темата- това, че един продукт има добър вкус не означава, че е качествен. Има редица начини с изключително вредни съставки да се докара прекрасен натурален вкус на всеки един продукт. Освен това много малко от нас знаят и помнят какъв всъщност е истинския вкус на една храна.

кажи какво му е полезното? Аз съм с 5.40 и ми казаха, че съм на границата. Ако съм с 7.94 щях да се притесня
но ям много месо :mhihi:
Иначе за маджаров съм съгласен, а БИЛА, Кауфланд и другите имам чувството че нарочно пробутват най-големите боклуци на пазара

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата