Какви пари е пребоядисване на задна врата седан Е46 фейслифт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Какви пари е пребоядисване на задна врата седан Е46 фейслифт

Мнение от Демирев » 12 Окт 2010, 19:04

Мерси много за помоща на моя русенски приятел! :D
Излезе че са мошенници в тази Автокъща. Колата я няма :lol:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 12 Окт 2010, 19:20

...пък ния вече почнахме да е пребоядисваме. :mhihi:
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 12 Окт 2010, 19:23

ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола :)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 12 Окт 2010, 19:31

азззз написа:ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола :)

то в Германия пък как са останали читави коли... :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 12 Окт 2010, 19:42

RSxRacer написа:
азззз написа:ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола :)

то в Германия пък как са останали читави коли... :mhihi:

Много са скъпи в Дойчланд вече. Лятото много ги вдигнаха цените там. Разцъках го немското мобиле. Нито в Полша нито в Германия може да се вземе за под 7000 евро такова седанче и с пътя и регистрацията става златно - над 15 000 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Окт 2010, 19:48

в момента обмислям продажбата на моята,за това ще следя темата с интерес :mhihi:
за мен фейслифта абсолютно си заслужава като - купе и двигатели са доста сполучливи, освен ако не попаднеш на някоя тотална кочина. Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не е кой знае какво. Лошо е да погълне някоя пеперудка или пък да ремонтираш турбо, да купуваш маховици и други подобни .. но за щастие това се случва рядко на запазените

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 12 Окт 2010, 19:55

Демирев написа:Аман от сребристи лайна и комбита! :evil:

брей, как обиди половината форум с лека ръка :kuku:
а, за Германия, че цените са скочили пък утрепа рибата...хубавата кола където и да е струва пари. вкарват се тотал батали и тук се снаждат буквално, за да е екстра цената за такива като теб. и после караш е46 на цената на читава е30-ка, ама че е имало земя-небе-земя-небе нема значение :kuku:
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 13 Окт 2010, 2:23

© написа:Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не e скъп...

добре де този проблем със задният мост толкова ли е сериозен или?Карам 318ка `99 и потропва задният мост при първа или задна,но майстора казва че е тампон и струва 100лв със работата :roll:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Окт 2010, 8:43

exotique написа:
© написа:Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не e скъп...

добре де този проблем със задният мост толкова ли е сериозен или?Карам 318ка `99 и потропва задният мост при първа или задна,но майстора казва че е тампон и струва 100лв със работата :roll:

Зависи от гледната точка. За някои хора този проблем със задния мост е "поредното недоразумение на баварската фирма", "ибаси, уж БМВ пък да му се къса така задния мост" и т.н., докато за други си е просто едно от слабите места на 46-ците. В бимерфорумс-а има както М-ки така и 16-ки с откъснати мостове, та никой не е застрахован. То тва от 36-ците още. Ама се прави и не е четирицифрена сумата. Е имаше един индивид, дето смени цялата си задница, там магарета, мостове тва онова, цяла нова задница, ама той е изключение.
А на тебе майстора правилно ти е казал, твойто е тампон не мост(потърси имаше тема "тупка при включване на 1-ва"), като ти тръгне моста се чува дрънчащ звук на ламарина. Свали и си виж сам, ако искаш да си 100% сигурен за моста си.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Окт 2010, 13:34

Демирев написа:В крайна сметка излиза че са голям кът в тази държава фейслифтовите Е46 седан с пълен кожен салон. Да избираш от 4 бройки хич не е приятно.
Аман от сребристи лайна и комбита! :evil:

ми ей я къде е германия :mhihi:

в БГ избора е много труден, не че няма коли ама като имаш конкретни изисквания си е шит
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Окт 2010, 16:17

при мен се скъса на 320 Е36 1992г.
Първоначално е плашещо, но си спомням че KAMIKADZE(от форума) изрови някаква тема от американски форум, където имаше дори шаблони за планки за подсилване. Направо дадох темата на майстора :mhihi: направи ги, завари всичко за някаква нищожна сума и забравих за проблема. Иначе се чуваше чукане на метал, мисля че няма как да го объркаш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Окт 2010, 2:53

K_Ilkov написа:
Демирев написа:В крайна сметка излиза че са голям кът в тази държава фейслифтовите Е46 седан с пълен кожен салон. Да избираш от 4 бройки хич не е приятно.
Аман от сребристи лайна и комбита! :evil:

ми ей я къде е германия :mhihi:

в БГ избора е много труден, не че няма коли ама като имаш конкретни изисквания си е шит

истината е в търсенето-на бас че има поне 3 подобни коли които се продават във варна-пазарът НЕ Е САМО В ИНТЕРНЕТ-там е за определени модели хора,иначе е пълно с коли и оферти,само че на хората им е по-лесно да си седят в къщи и да прелистват интернет страници в търсене на топ оферти.Или както е казал един велик човек-БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НЯМА :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 17 Окт 2010, 17:01

Не се хващай на бас че ще изгубиш. Няма нито един фейслифтов черен седан Е46 с пълен кожен салон във Варна за продажба.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Окт 2010, 3:00

Демирев написа:Не се хващай на бас че ще изгубиш. Няма нито един фейслифтов черен седан Е46 с пълен кожен салон във Варна за продажба.

Слез до София, върви до Дупница... Щом си решил да взимаш нещо и имаш кеша, не мисля, че само във Варна ще седиш :roll: А и какво е това - не са с пълен кожен салон ? :dunno: Да не би предните седалки да са платнени, а задните кожени или...? :dunno: Виж, ако говориш за определен ценови диапазон, характерен за натокана и арна е36ца, тогава може и да няма, да... Всяко хубаво нещо, струва пари... Подаръци по време на криза, едва ли :yes: Успех в начинанието :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 18 Окт 2010, 15:35

Имам предвид Варна и региона. И колата в първия пост е в Русе. В Дупница нямам работа - нали уж си помагаме тук със свестни търговци?
Във Враца бих отишъл, но и там няма в момента. Фейслифтовите черни Е46-ки са само комбита и купета. Черни седани фейслифт няма и там :(
Не ме вълнуват тунинги. Стига ми просто да е запазено ненадрано черно фейс седанче :)

Под пълен кожен салон имам предвид кожа и в средата на седалката, а не само по бордовете.
Добре ще го пиша вече изцяло кожен салон.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата