Какви пари е пребоядисване на задна врата седан Е46 фейслифт
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Какви пари е пребоядисване на задна врата седан Е46 фейслифт
Мерси много за помоща на моя русенски приятел!
Излезе че са мошенници в тази Автокъща. Колата я няма

Излезе че са мошенници в тази Автокъща. Колата я няма

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
...пък ния вече почнахме да е пребоядисваме. 

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
азззз написа:ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола
то в Германия пък как са останали читави коли...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Демирев
- ентусиаст
-
RSxRacer написа:азззз написа:ако имаш възможност скачай на рейса за германия с някое приятелче и за 2 дни съм сигурен че ще си харесаш нещо.като пари би трябвало да ти излезне същата работа,или дори да е малко повече,поне ще си сигурен че купуваш качествена кола
то в Германия пък как са останали читави коли...
Много са скъпи в Дойчланд вече. Лятото много ги вдигнаха цените там. Разцъках го немското мобиле. Нито в Полша нито в Германия може да се вземе за под 7000 евро такова седанче и с пътя и регистрацията става златно - над 15 000 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
в момента обмислям продажбата на моята,за това ще следя темата с интерес
за мен фейслифта абсолютно си заслужава като - купе и двигатели са доста сполучливи, освен ако не попаднеш на някоя тотална кочина. Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не е кой знае какво. Лошо е да погълне някоя пеперудка или пък да ремонтираш турбо, да купуваш маховици и други подобни .. но за щастие това се случва рядко на запазените

за мен фейслифта абсолютно си заслужава като - купе и двигатели са доста сполучливи, освен ако не попаднеш на някоя тотална кочина. Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не е кой знае какво. Лошо е да погълне някоя пеперудка или пък да ремонтираш турбо, да купуваш маховици и други подобни .. но за щастие това се случва рядко на запазените
Демирев написа:Аман от сребристи лайна и комбита!
брей, как обиди половината форум с лека ръка

а, за Германия, че цените са скочили пък утрепа рибата...хубавата кола където и да е струва пари. вкарват се тотал батали и тук се снаждат буквално, за да е екстра цената за такива като теб. и после караш е46 на цената на читава е30-ка, ама че е имало земя-небе-земя-небе нема значение

virtue and tranquillity
© написа:Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не e скъп...
добре де този проблем със задният мост толкова ли е сериозен или?Карам 318ка `99 и потропва задният мост при първа или задна,но майстора казва че е тампон и струва 100лв със работата

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
exotique написа:© написа:Проблема с откъсването на задния мост почти не съществува, но и да се появи ремонта не e скъп...
добре де този проблем със задният мост толкова ли е сериозен или?Карам 318ка `99 и потропва задният мост при първа или задна,но майстора казва че е тампон и струва 100лв със работата
Зависи от гледната точка. За някои хора този проблем със задния мост е "поредното недоразумение на баварската фирма", "ибаси, уж БМВ пък да му се къса така задния мост" и т.н., докато за други си е просто едно от слабите места на 46-ците. В бимерфорумс-а има както М-ки така и 16-ки с откъснати мостове, та никой не е застрахован. То тва от 36-ците още. Ама се прави и не е четирицифрена сумата. Е имаше един индивид, дето смени цялата си задница, там магарета, мостове тва онова, цяла нова задница, ама той е изключение.
А на тебе майстора правилно ти е казал, твойто е тампон не мост(потърси имаше тема "тупка при включване на 1-ва"), като ти тръгне моста се чува дрънчащ звук на ламарина. Свали и си виж сам, ако искаш да си 100% сигурен за моста си.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Демирев написа:В крайна сметка излиза че са голям кът в тази държава фейслифтовите Е46 седан с пълен кожен салон. Да избираш от 4 бройки хич не е приятно.
Аман от сребристи лайна и комбита!
ми ей я къде е германия

в БГ избора е много труден, не че няма коли ама като имаш конкретни изисквания си е шит

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
при мен се скъса на 320 Е36 1992г.
Първоначално е плашещо, но си спомням че KAMIKADZE(от форума) изрови някаква тема от американски форум, където имаше дори шаблони за планки за подсилване. Направо дадох темата на майстора
направи ги, завари всичко за някаква нищожна сума и забравих за проблема. Иначе се чуваше чукане на метал, мисля че няма как да го объркаш.
Първоначално е плашещо, но си спомням че KAMIKADZE(от форума) изрови някаква тема от американски форум, където имаше дори шаблони за планки за подсилване. Направо дадох темата на майстора

K_Ilkov написа:Демирев написа:В крайна сметка излиза че са голям кът в тази държава фейслифтовите Е46 седан с пълен кожен салон. Да избираш от 4 бройки хич не е приятно.
Аман от сребристи лайна и комбита!
ми ей я къде е германия![]()
в БГ избора е много труден, не че няма коли ама като имаш конкретни изисквания си е шит
истината е в търсенето-на бас че има поне 3 подобни коли които се продават във варна-пазарът НЕ Е САМО В ИНТЕРНЕТ-там е за определени модели хора,иначе е пълно с коли и оферти,само че на хората им е по-лесно да си седят в къщи и да прелистват интернет страници в търсене на топ оферти.Или както е казал един велик човек-БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НЯМА

- Демирев
- ентусиаст
-
Не се хващай на бас че ще изгубиш. Няма нито един фейслифтов черен седан Е46 с пълен кожен салон във Варна за продажба.
Демирев написа:Не се хващай на бас че ще изгубиш. Няма нито един фейслифтов черен седан Е46 с пълен кожен салон във Варна за продажба.
Слез до София, върви до Дупница... Щом си решил да взимаш нещо и имаш кеша, не мисля, че само във Варна ще седиш

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Демирев
- ентусиаст
-
Имам предвид Варна и региона. И колата в първия пост е в Русе. В Дупница нямам работа - нали уж си помагаме тук със свестни търговци?
Във Враца бих отишъл, но и там няма в момента. Фейслифтовите черни Е46-ки са само комбита и купета. Черни седани фейслифт няма и там
Не ме вълнуват тунинги. Стига ми просто да е запазено ненадрано черно фейс седанче
Под пълен кожен салон имам предвид кожа и в средата на седалката, а не само по бордовете.
Добре ще го пиша вече изцяло кожен салон.
Във Враца бих отишъл, но и там няма в момента. Фейслифтовите черни Е46-ки са само комбита и купета. Черни седани фейслифт няма и там

Не ме вълнуват тунинги. Стига ми просто да е запазено ненадрано черно фейс седанче

Под пълен кожен салон имам предвид кожа и в средата на седалката, а не само по бордовете.
Добре ще го пиша вече изцяло кожен салон.
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4