Изчезване на човек евентуално отвличане от извънземни ?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Изчезване на човек евентуално отвличане от извънземни ?
бла бла бла... хора занимавайте се с нещо поне малко по-градивно, че в противен случай, докато се усетите и извънземните ще са ви клонирали, телепортирали, изтребили и т.н. 

- ///Jonny
- кандидат ентусиаст
-
jordanov написа:
Леле, тия пирамиди ... и това е само от 2010. Нещо са се активизирали тия извънземни. И колко бързо отлита тази пирамида, направо не е истина. Интересно ми е защо от никъде не ги закачат и не вземат да свалят поне една пирамида да видят какво е, и над САЩ дори има. Какво дремят ... оставят ги да ни разузнаят и после да ни издебнат отзад. Въпреки, че като гледам са доста по-напреднали от нас щом летят с такива бързи пирамиди ...
ти пък откъде си сигурен че САЩ не са, толкова се говореше преди време че са свалили някво НЛО и имат извънземно тяло ама един Бог знае кво става в НАСА, сигурен съм че имат разни щуротии там ама нали знаеш някой професор от там ако се опита да издаде информация и после го намират скочил от 5тия етаж т.е нещастен случай и айде
Mariyan Tashev Aerial Productions
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
къде побегна с пирамидата, връни са бе ...

да врънете на 'ората пирамидата, деба тия откачени фараони... :фараонче:

виж, как откраднали пирамида от Египет и си летят с нея

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
За отвличания не знам обаче мен снощи ма посетиха... прибирах се и си легнах и към 2 и 30 сфинкса почна да лае като откачен,лампи светят във всички цветове на дъгата,нещо чука по джама па аз си викам игаси му как съм са напил...със сетни сили станах,излязох на терасата и кво да видя...
Летяща чиния светеща като голф3 със светодиоди по коледните празници,от няква 12ка хертц бучеше "Боксувай на място" на бат милко и една надарена марсианка маааше гюбеци... Зеленото гъзе вика батка дай един камък 12 и дълго рамо с тресчотка,че да стегнем карбуратора на м10-ката,че не моем са приберем... Даде ми координати за междузвездния гпс,прати ми по блутута карта за ИГО-то и ма покани на гости марсиянския байрям... 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
RSxRacer написа:За отвличания не знам обаче мен снощи ма посетиха... прибирах се и си легнах и към 2 и 30 сфинкса почна да лае като откачен,лампи светят във всички цветове на дъгата,нещо чука по джама па аз си викам игаси му как съм са напил...със сетни сили станах,излязох на терасата и кво да видя...Летяща чиния светеща като голф3 със светодиоди по коледните празници,от няква 12ка хертц бучеше "Боксувай на място" на бат милко и една надарена марсианка маааше гюбеци... Зеленото гъзе вика батка дай един камък 12 и дълго рамо с тресчотка,че да стегнем карбуратора на м10-ката,че не моем са приберем... Даде ми координати за междузвездния гпс,прати ми по блутута карта за ИГО-то и ма покани на гости марсиянския байрям...
Да знаеш че често от такива срещи от 2 ри вид се говори и за сексуални премеждия,виж дали немаш нещо изозадзе или да не си го боднал в бързината

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Е.Димитров написа:RSxRacer написа:За отвличания не знам обаче мен снощи ма посетиха... прибирах се и си легнах и към 2 и 30 сфинкса почна да лае като откачен,лампи светят във всички цветове на дъгата,нещо чука по джама па аз си викам игаси му как съм са напил...със сетни сили станах,излязох на терасата и кво да видя...Летяща чиния светеща като голф3 със светодиоди по коледните празници,от няква 12ка хертц бучеше "Боксувай на място" на бат милко и една надарена марсианка маааше гюбеци... Зеленото гъзе вика батка дай един камък 12 и дълго рамо с тресчотка,че да стегнем карбуратора на м10-ката,че не моем са приберем... Даде ми координати за междузвездния гпс,прати ми по блутута карта за ИГО-то и ма покани на гости марсиянския байрям...
Да знаеш че често от такива срещи от 2 ри вид се говори и за сексуални премеждия,виж дали немаш нещо изозадзе или да не си го боднал в бързината
Главъта му беше зелена сабахламта...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Don_Emilio написа:за мене отвличането от извънземните са една голяма измислица. Че ги има някъде, ги има. Би било супер егоистично, а дори граничещо до глупост, да се мисли, че на Земята е единствения живот. На базата на милиардите галактики едва ли сме единствения разумен живот. Обаче да идват извънземни, да отвличат, да се появяват и да изчезват са твърдения точно - тинтири минтири.
Първо, те трябва да са невъобразимо напреднала раса за да знаят как изкривят времето и пространството за да дойдат при нас. Ако са такива трябва да имат и необходимия технически ресурс за да могат да изградят и кораби за такова пътуване. Ако са и такава раса едва ли ще се крият като мишоци и да се появяват от дъжд на вятър. При условия, че вече има техника за следене, че и муха да прелети ще се види.
Второ, има твърдения за извънземни още по времето на зараждането на цивилизацията, да са правили изследвания върху хората. Триста пъти щяха да са свършили вече с тези изследвания
Трето, ако бяхме ние на тяхно място, както търсим живот някъде в Галактиката, щяхме да дадем знак,къде сме, какви сме, що сме.
Четвърто, ако идваха с цел изтребване, колонизиране и прочие, едва ли ще се крият, ами ще дойдат с достатъчна военна мощ.
Пето, всички тези истории са случки и измислици или видяна някоя военна разработка. Много лесно е било на военните да си измият ръцете с тях. Летящи чинии, тенджери, тигани и какви ли не други домакински посуди не са виждани.
Шесто, всички тези историйки са от миналия век. Не знам и за една книга да е писана по време на Ренесанса Средновековието и преди това за извънземни. Само скални рисунки и изображения в Египет и Южна Америка преди хиляди години наподобяващи летящи кораби, ама може да са и един куп други неща(като оня ненормалник дето в 15 чертички видял да пише Македония преди "седумдесет и седум иляди годин") . И от тогава до последните 100-150 години и едно извънземно не е решило да намине да ни види какво правиме.![]()
Аз лично вярвам, че има, но че и няма да ги видим скоро.
Евала , много точно си казал нещата . А ще си позволя да допълня :
7мо - никой не е казал , че ще са хуманоиди или червейоподобни , така че на мен ми се вижда абсолютно невъзможно да са подобни на нас . То тук на земята дали има няма няколко вида , които едва се доближават до нас .
8мо - кой е казал, че ще е разумен живот - най-адаптивните и най-издръжливите организми са бактерий - на камъни от Марс намериха ултра примитивен живот ...
9то - дори да са супер разумни и да гледат към звездите , законите на физиката , такива каквито ги познаваме елиминират пътуването между звезди , за между галактични пътувания да не говорим - ебати корабО - няколко милиона години пътуване

10то - никой досега не е оборил ,че може да се пътува по-бързо от светлината , та дори да е така - 10-20 пъти по-бързо пак е мега-гига-ултра бавно за разстоянията във вселената
11то - най-много ме дразнят филми за пътуване във времето - НЕ СТАВА . Да речем че като гледаме с телескоп(гигаскоп) звезди на 10 млн светлинни години , ние виждаме това което е било там преди 10 млн години , но това не означава че гледаме във времето . Гледане назад във времето си е ... гледане на запис

- vicho
- старши ентусиаст
-
може да се телепортират 

много ни се иска да са като нас и да имат "чинии"
а някой може ли да очертае на снимката тази сфера, че нищо не виждам?

а някой може ли да очертае на снимката тази сфера, че нищо не виждам?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
може да се телепортират
Друга глупост - и това НЕМА КЪ

- ///Jonny
- кандидат ентусиаст
-
туй междудругото е вярно, гледах разни репортажи на руски филмари професори итн бла бла дето казват че телепорта едно че незнаят как може да бъде осъществен и друго че дори да измислят начин за пренасяне на молекулите една по една, то този начин би действал само на нежива материя т.е. хора, извънземни, животни няма да могат да бъдат телепортирани
Mariyan Tashev Aerial Productions
- vicho
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:може да се телепортират
Друга глупост - и това НЕМА КЪВ една комедия ме изкефи , как някой се телепортира и после като трябваше да "се събере" се изля едно желе - опс , какво станало с нашия човек
много си примитивен, бе...
Телепортиращата машина записва местоположението и подредбата на клетките в пространството и ги нарежда по същия начин на друго място! ПРОСТО, А?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе Ачо,не си много прав,едно време са си мислили че ако успееш по някакъв начин да вдигнеш 80 км/ч ще се деформираш и въобще не е възможно вдигането на тая скорост,по преди не са знаели за микробите,преди 100 години апсурд е било дори идеята за компютър,невероятно е било да се ходи на кино,а първият филм със звук (мисля че беше тромпетиста или нещо такова) един негър (свъщност е бил боядисан бял човек) пее и излиза звук-било е невероятно,а преди 500 години са мислили че земята е кръгла,а преди 300 не са знаели че водата може да гори,и въобще са били сигурни че нищо което е по тежко от въздуха може да лети...
Самият факт че след доста опити в "Церн" всъщност вече имат телепортиран атом-което вече е оповестено и доказано в научните списания (а сега си представи колко неща не са оповестени за широката публика)
Така че нещата от твоята гледна точка може да е такава,както да обясняваш на някой преди 150 години че твоят автомобил вдига поне 160 без да има грижи...
Самият факт че след доста опити в "Церн" всъщност вече имат телепортиран атом-което вече е оповестено и доказано в научните списания (а сега си представи колко неща не са оповестени за широката публика)
Така че нещата от твоята гледна точка може да е такава,както да обясняваш на някой преди 150 години че твоят автомобил вдига поне 160 без да има грижи...
http://iskamdaznam.com/web/2518 я пак за телепортацията
?;)
Фотони учените телепортират от поне 10 години . Въпроса на време е и самите ние да започнем да го правим . Няма нищо невъзможно

Фотони учените телепортират от поне 10 години . Въпроса на време е и самите ние да започнем да го правим . Няма нищо невъзможно

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4