Пак ли БМВ?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Пак ли БМВ?
Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Едно е да караш извънградско келешки, ама друго е в претъпкан град с голямо движение

dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Едно е да караш извънградско келешки, ама друго е в претъпкан град с голямо движениеНа тоя тунел вече му е време да -сложат легнали полицай, щото тоя не е единствения малоумник, дето се е правил там на рацер (демек карал е с най-малко 80 ). Нека си гледа физиономията като на теле в железници по вестниците, белким му дойде акъла
И да, не съм светец, ма чак пък такива глупости никога не съм си позволявал
Претъпкан град, ок. Ама не ми изглежда да е карал толко' бързо, колкото казвате. Мое мнение... Ебал мамата на колата, ми става понякога. К'во го съдите, не е като да не може да се случи на всеки. Къде ще е дупка на завоя, къде ще се заблееш, случва се. А за извънградското го казах, понеже там скоростта може да е много по-висока и така. И става лошо. Тука малко направил на нищо колата, нали няма човек фира? Т'ва е важното.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Едно е да караш извънградско келешки, ама друго е в претъпкан град с голямо движениеНа тоя тунел вече му е време да -сложат легнали полицай, щото тоя не е единствения малоумник, дето се е правил там на рацер (демек карал е с най-малко 80 ). Нека си гледа физиономията като на теле в железници по вестниците, белким му дойде акъла
Abe митя нема ли се спреш бе брат, едно време с ладите резахме стълбове по младост на 15асе, по тва време дето ти, толкова или баща ти, тачите, земи се спри с изводите.....
Сондьора написа:dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Abe митя нема ли се спреш бе брат, едно време с ладите резахме стълбове по младост на 15асе, по тва време дето ти, толкова или баща ти, тачите, земи се спри с изводите.....
Какво да се спря, аз на 15 се занимавах с уеб дизайн не с лади

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже
I'm slowly drifting

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
dimithur написа:Сондьора написа:dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Какво да се спря, аз на 15 се занимавах с уеб дизайн не с ладиКнижка нарочно изкарах на 23, когато реших, че вече ми е дошъл акъла в главата
Ти да не си

/// 6>4

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
TheKiller написа:dimithur написа:Сондьора написа:dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Какво да се спря, аз на 15 се занимавах с уеб дизайн не с ладиКнижка нарочно изкарах на 23, когато реших, че вече ми е дошъл акъла в главата
Ти да не си![]()
![]()
Не може да е

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
не ми се занимава да пиша.........така че:
http://dnes.dir.bg/news/sad-katastrofa- ... or-3480023
явно с хамърите не ги лови

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
TheKiller написа:dimithur написа:Сондьора написа:dimithur написа:Ryapoff написа:Сите тука карат с 20 и спират на пешеходна път'ка. Айде бе... Като гледам не е да се е посукал, що толкова храните? Като гледам някои келеши как карат извънградско, този не ми изглежда толкова опасно-шофиращ...
Ти да не си![]()
![]()
само куки и .... са ти в главата,

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Тъжно ...
И аз мисля, че прекалихте с обидите и обвиненията към младежа! Всеки прави или е правил глупости на пътя... Поне веднъж, и това че се е разминал без такива последствия може да е просто късмет. Да не говорим, че причините са едно излитане от пътя може да са 200! От прекалено висока скорост до засичане от друг шофьор, паниране, поглед в касетофона, котка на пътя и пр.
Чукайте на дърво да не ви се случва и си спестете някои коментари

А точно там, на изхода на тунела, приятел, пак с Е36-ца се въртя преди няколко години... Познавам го добре, изключително внимателен и спокоен шофьор...Мястото явно е много коварно, при смяна на суха с мокра настилка в комбинация със завой... Винаги карам бавно там...
И аз мисля, че прекалихте с обидите и обвиненията към младежа! Всеки прави или е правил глупости на пътя... Поне веднъж, и това че се е разминал без такива последствия може да е просто късмет. Да не говорим, че причините са едно излитане от пътя може да са 200! От прекалено висока скорост до засичане от друг шофьор, паниране, поглед в касетофона, котка на пътя и пр.
Чукайте на дърво да не ви се случва и си спестете някои коментари

А точно там, на изхода на тунела, приятел, пак с Е36-ца се въртя преди няколко години... Познавам го добре, изключително внимателен и спокоен шофьор...Мястото явно е много коварно, при смяна на суха с мокра настилка в комбинация със завой... Винаги карам бавно там...
Сондьора написа:не ми се занимава да пиша.........така че:
E колко да му дадат, след като закона ни е смотан.
.Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.
(3) Ако в случаите по предходните алинеи деецът е бил в пияно състояние или ако е причинена смърт на повече от едно лице, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
Съдили са го по алинея 3,ма понеже хубостника се е признал за виновен, са му дали под минимума и понеже е бил с чисто минало, са му лепнали условна

dimithur написа:E колко да му дадат, след като закона ни е смотан..Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.
(3) Ако в случаите по предходните алинеи деецът е бил в пияно състояние или ако е причинена смърт на повече от едно лице, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
Съдили са го по алинея 3,ма понеже хубостника се е признал за виновен, са му дали под минимума и понеже е бил с чисто минало, са му лепнали условнаНе е виновен в случая съда
изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
На линка отдолу има една"Свързана новина" , която обяснява доста неща. Как ще карат човешки, като реално няма наказателна репресия за убийците и камикадзетата на пътя?!
Хората се качват пияни зад волана, убиват хора с бясна скорост и им дават условни присъди и "кръвнина" за 21 000 лева, а ние ще разпъваме на кръст колегата, че се нахендрил на тротоара и ранил пешеходец....Пък и не се знае как е станало, може да е навил волана за да избегне удар с някой малоумник
Хората се качват пияни зад волана, убиват хора с бясна скорост и им дават условни присъди и "кръвнина" за 21 000 лева, а ние ще разпъваме на кръст колегата, че се нахендрил на тротоара и ранил пешеходец....Пък и не се знае как е станало, може да е навил волана за да избегне удар с някой малоумник

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bioz написа:изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии
Ами то излиза, че според нашите закони е по- изгодно за водача да кара пиян...колкото по- пиян, толкова по- "непредпазлив"...
Никой не мое ма връне на селу!
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5