Плащате ли си данъка на колата ?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Плащате ли си данъка на колата ?
GRIPEN написа:Ми той превода на договора се иска по принцип още в КАТ.
Няма такова нещо,отиваш с документите дето имаш още в италия
Е.Димитров написа:GRIPEN написа:Ми той превода на договора се иска по принцип още в КАТ.
Няма такова нещо,отиваш с документите дето имаш още в италия
Преди две години регистрирах кола вкарана от Германия и си отидох с преводчето в КАТ и с още едно негово копие в данъчното после.

България трябва да се прекръсти на "Държавата на тарикатите". Тук на 10 човека 9 са тарикати. Всеки върти някакви схеми, всеки гледа да преебе я държавата, я някой друг.
Що да си плащал данъка като не знам си кой колко откраднал и вече седи, цъка, плюе и кълне. Ами той е същия като теб - тарикат, само че по-умен, по-смел или нещо друго по...
Т'ва си е характеристика на тариката да гледа другите тарикати и, да не може да проумее, че е същия като тях. Като гледахте по новините за блок 20 в Ямбол, викахте "дали и мангалите", нали? Ама кво да правят хората и те са тарикати. Защо да плащат като са му намерили чалъма? Що Асан да си плаща тока като може и без пари да е, и без това онея в парламента крадат яко, нали ?
Ей го и във форума "ще си купя 200+ коня кола и ще мога ли да я пиша на дядото ?". Що бе, нали си газар? Ще чупи стойки и ще се прави на състезател, ама ако може и като дърворезачка ще я пише, само и само спести някой лев. И после същия прави забележка на друг, че на аватара бил с пура и уиски, и на кво учел децата...смях.
Да не се впрегнете сега, недейте плаща. Има будали като мен където плащат. Правете се на голяма работа пък ние ще си знаем как се циганите всъщност.
Що да си плащал данъка като не знам си кой колко откраднал и вече седи, цъка, плюе и кълне. Ами той е същия като теб - тарикат, само че по-умен, по-смел или нещо друго по...
Т'ва си е характеристика на тариката да гледа другите тарикати и, да не може да проумее, че е същия като тях. Като гледахте по новините за блок 20 в Ямбол, викахте "дали и мангалите", нали? Ама кво да правят хората и те са тарикати. Защо да плащат като са му намерили чалъма? Що Асан да си плаща тока като може и без пари да е, и без това онея в парламента крадат яко, нали ?
Ей го и във форума "ще си купя 200+ коня кола и ще мога ли да я пиша на дядото ?". Що бе, нали си газар? Ще чупи стойки и ще се прави на състезател, ама ако може и като дърворезачка ще я пише, само и само спести някой лев. И после същия прави забележка на друг, че на аватара бил с пура и уиски, и на кво учел децата...смях.
Да не се впрегнете сега, недейте плаща. Има будали като мен където плащат. Правете се на голяма работа пък ние ще си знаем как се циганите всъщност.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Дам, половината са тарикати, другата половина са моралистите, дето ги съдят
. По-лекичко с квалификациите, че никой не е безгрешен
. Или как беше - лошо е когато гледаш клечката в окото на другия, а не виждаш гредата в своето 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Жив е Андрешко 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- hameleona
-
-
- Кара: Cayenne S и това от аватара
- Мечтае да кара: квото отърва
- Детайли за колата: 4.5 V8
Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
И колко пестите от данъка бе, пиленца ???Поне две седмици наливате ли бензин с тея пари???
А идва зима-гуми нови ще си купите ли ?Нека позная--карате само и предимно с галоши втора употреба,и на датата на аванса и заплатата си сте най-силни по кръстовищата. Ама да ехидничите за опелската ръжда,емблемата на рено и пернишките голфове нямате равни.
Мен лично ме е срам заради вас от резултатите на анкетата,ако не можете да плащате един данък на БМВ,сменете марката,ааа или ви е срам че ще ви падне имиджа.
На гол гъз чифте пищови ли ви тежът??
И колко пестите от данъка бе, пиленца ???Поне две седмици наливате ли бензин с тея пари???
А идва зима-гуми нови ще си купите ли ?Нека позная--карате само и предимно с галоши втора употреба,и на датата на аванса и заплатата си сте най-силни по кръстовищата. Ама да ехидничите за опелската ръжда,емблемата на рено и пернишките голфове нямате равни.
Мен лично ме е срам заради вас от резултатите на анкетата,ако не можете да плащате един данък на БМВ,сменете марката,ааа или ви е срам че ще ви падне имиджа.
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Моя го плащам 200 лв
грешни пари ама няма как

грешни пари ама няма как

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
Не че нещо,моля само да посочиш на колко години си?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
Какво значение има, и аз съм на неговото мнение ... иначе в профила му пише, че е на 35.
Верно има яко позьори дето разцъкват по кафетата, карат с галоши и не плащат данък ама самочувствието им не може Стефка Костадинова да го прескочи.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
jordanov написа:Е.Димитров написа:hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
Какво значение има, и аз съм на неговото мнение ... иначе в профила му пише, че е на 35.
Верно има яко позьори дето разцъкват по кафетата, карат с галоши и не плащат данък ама самочувствието им не може Стефка Костадинова да го прескочи.
И аз съм на това мнение!
- hameleona
-
-
- Кара: Cayenne S и това от аватара
- Мечтае да кара: квото отърва
- Детайли за колата: 4.5 V8
Е.Димитров написа:hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
Всъщност съм на 33,кликнах грешно при регистрацията,но не ми се коригира. И какво общо има възрастта тук с даване на мнение по въпроса??
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ще дойде време когато,ще трябва да регистрирате колите в общината,и тогава ще си платите данъците и за предходните години с лихва и глоба,въпрос на време е
Тарикати много,били крали милиони,да ама те минават метър ма ние бедните хорица дървото ще ядем
Успех на тарикатите дето не плащат
Тарикати много,били крали милиони,да ама те минават метър ма ние бедните хорица дървото ще ядем

Успех на тарикатите дето не плащат
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
titto написа:Кой говори да правя мръсно на някой, г-н БГ!?
Говоря, че искам да виждам къде отиват паричките, които ни взимат, ти виждаш ли(що си в Гърция, а не си стоиш тук като е готино!?)
Като виждам, че само искат да ме щавят, ще ги щавя аз докато мога г-да моралисти!Какво мислите, че ако всички си плащат данъците, пътищата ще ни станат като в Швейцария ли-НИКОГА!
Краде се яко и не на дребно като мен примерно, че ощетявам държавата ни!Крадат от Вас, които си плащате за тоя дето духа!
Проблемът е в следното... ако всички си плащат данъците, съществува някаква вероятност част от тези пари да се ползват по предназначение. Ако никой не плаща данъци, вероятността е нула. Така че като не плащаш, на практика правиш мръсно колегите си като намаляваш гореспоменатата вероятност и по този начин допринасяш за запазване на статуквото. Не става дума за морал, а за елементарна логика.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"