Наш'те братя ромите или как 50ст спестяват 300-400лв
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Diablo написа:Лудница е това! На мъж едва ли ще се случи, ама на жена...
Аз един път съм излизала от колата си бясна...

От друга страна, когато имам ... давам, или ако не ми се занимава да ми мият стъклата, отдалече го показвам с пуснати чистачки, да не мрънкат. А и неведнъж са ме спасявали циганетата, през зимата ми изгоря моторчето за чистачките, за два дена, докато намеря ново в доста зор се видях. Няма спасение, от кал и вода нищо се не вижда. За 20 ст. си виждах що годе нормално за оставащите 2-3 километра до офиса.
Да караш Peugeot е страст!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Lucky написа:Аз съм го направил извода много отдавна - на сапун. Ще ми иска пари и ако не дам ще ми дере колата![]()
мъртъв е.
Баш така

Lucky написа:Аз съм го направил извода много отдавна - на сапун. Ще ми иска пари и ако не дам ще ми дере колата![]()
мъртъв е.
Абе откъде ви дойде тая идея бре? Ако ги правиме на сапун кой ще смее да се изкъпе с него бре, нали ще тръгнат едни зарази, едни сърбежи, едни Хъй бате, Хъй какко, Хъй Хасвалт?

Бесния го е казал по-добре, На гума и после на Бърн аут.
Никви пари не им давайте на тия мангали, един път реших на ебавка да си приказвам с едно от тия малките циганета на светофара при НДК и го питам цигане колко зимаш на ден от тоя светофар и онова ми вика ми зависи понякога по 20-30 лв, понякога по повече.. и аз опулен гледам и питам, е кво правиш с толкова много пари, не си ли много малък да ги харчиш.. светна зелено и тръгнах.. представете си 30 лева на ден без никакви данъци и почти никакви разходи, баща му сигурно се къпе в ракия
преди няколко месеца един мои приятел беше минал по погрешка през крака на една циганка пак така на светофар и на следващия ден като минал ми разправя, че едвам ходела, хората били все по-състрадателни, а тя още по нахална.. въобще тия са като хлебарките..

преди няколко месеца един мои приятел беше минал по погрешка през крака на една циганка пак така на светофар и на следващия ден като минал ми разправя, че едвам ходела, хората били все по-състрадателни, а тя още по нахална.. въобще тия са като хлебарките..
No bling at the Ring
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Никва аванта за тия мангали! Все едно на наркоман да дам! Майка им мръсна !!!! Бой, ебане и сръбска музика ..
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Усмихнатите са за ЗЕБРИТЕviper написа:МадПепи много правилно го каза: ЦИГАНИТЕ НА АСВАЛТ!!!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
GeNa7a написа: Бой, ебане и сръбска музика ..
съгласен само да минем без ебането че не се знае каква болест ша закачиш от тях

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Да отложим и боя
... за по-варварски времена!? 

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Трябва групово посещение на кръстовището и да става големото меле - така няколко пъти и ще се оправи положението 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Депутат от Атака питал малко мангалче:Ти какъв искаш да станеш като пораснеш
-Космонавт
,отговорило то..........,не бе имах предвид Сапун или Шампоан

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Гледаш сърдите и с ръка на волана махаш с единия пръст да се разкрат и .... страшен ефект има. Другото е да го накраш да ти изтанцува нещо и му даваш 10 ст. Поне цялата колона ще се посмее.
Третия вариянт е спираш на една кола разстояние от тоя пред теб и като тръгне към теб, точно до прозореца стига и ти мърдаш 4 метра на пред и ония не се разкрава а продължава назад
Третия вариянт е спираш на една кола разстояние от тоя пред теб и като тръгне към теб, точно до прозореца стига и ти мърдаш 4 метра на пред и ония не се разкрава а продължава назад

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3