Първанов - новият проект

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Първанов - новият проект

Мнение от © » 30 Окт 2010, 19:27

и аз подкрепям герб и ще ги подкрепям до тогава докато не докарат до същото "крадене" както беше станало при БСП-ДПС, което се извършваше буквално пред очите ми
В този смисъл Първанов ми е страшно антипатичен, а съм гласувал за него и за БСП в едни по-предишни избори
Как ще нарече в момента новата си партия - проект, гражданска инициатива или нещо друго няма никакво значение, защото основната идея на това нещо е ясна - ново БСП начело на което ще е Първанов. Направо ми стана жал за Станишев като го гледах... такова предателство от страна на президента :roll: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Окт 2010, 22:21

интересни са ми персоните дето мажат етикети наляво и надясно относно бойко, сигурен съм че или са злобари или членуват в бсп/дпс, щот сметката е елементарна и не се иска мн акъл да се види логичният избор..! имам познати, които членуват бсп/дпс, и знам колко прозрачни егоисти са, бездарни олигофрени и вашето време свършва, останете гладни :mhihi:

п.с1 искам К.Георгиева за президент!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Окт 2010, 23:19

коя е пък тая :?: :?: :?:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 30 Окт 2010, 23:33

страст на кристали :mhihi: Кристалинка
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Окт 2010, 23:41

acer написа:интересни са ми персоните дето мажат етикети наляво и надясно относно бойко, сигурен съм че или са злобари или членуват в бсп/дпс,............ бсп/дпс, и знам колко прозрачни егоисти са, бездарни олигофрени и вашето време свършва, останете гладни :mhihi:

п.с1 искам К.Георгиева за президент!

бе скоро си гледах в шкафа и не видех червена книжка...! да не говориме ,че не ме приеха у комсомола ,щото съм некъв ... недостоен..! за ДПС ,па да не говориме...! озолобявам само като ме настъпят и то здраво...на дребни неща не се връзвам. па немам спомен и да съм имал мое време ,та да свърши.
благодаря ,все пак за етикетите, с коите ме накичи . аз на бойко етикет няма кво да му слагам. то реалността говори сама. няма нужда да си сокол ,за да видиш....
а! да не забравя...! тая вечер ядох, та глада се отлага за утре.

Аватар
Кара: Cayenne S и това от аватара
Мечтае да кара: квото отърва
Детайли за колата: 4.5 V8

Мнение от hameleona » 31 Окт 2010, 1:05

acer написа:интересни са ми персоните дето мажат етикети наляво и надясно относно бойко, сигурен съм че или са злобари или членуват в бсп/дпс, щот сметката е елементарна и не се иска мн акъл да се види логичният избор..! имам познати, които членуват бсп/дпс, и знам колко прозрачни егоисти са, бездарни олигофрени и вашето време свършва, останете гладни :mhihi:

Нито сме злобни,нито политически пристрастни,чисто и просто сме реалисти.
На никой вече не му се слушат приказки за бившите,че видите ли били оставили това и това. Аз не се сещам ББ да е воден под стража да се кандидатира за прайм министър и да взима въобще мандат за правителство насила.
Смешните акцийки на вицето,така шумно акцентирани,отклоняват вниманието от ширещото се влошаване на икономическото и финансово състояние на масата народ .
Все повече се наблюдава на високо управленско и бизнес ниво един страх за казване на каквото и да било лошо срещу ГЕРБ и по специално лицето ББ,това да ви напомня на един друг строй???
В БГ кризата се задълбочава,и то ужасно .С промените в законодателната си стратегия и на данъчно и на акцизно ниво,тея новите баламурници увеличиха в пъти делът на укрити доходи и въобще като цяло на сивата икономика. Пак всичко пада на гърбеца и на гъзеца на обикновения български труженик,нали така бе модерно да се нарича преди много години.
Тея новите дойдоха и изведнъж се видяха кризите в наука,образовение и здравеопазване-гръбнаците на всяка една нация .И на фона на извиненията че те са ни ги показали,по-съм склонен да вярвам че те ги предизвикаха.
ББ няма и минималното покритие за етикет и държане при посещенията си на европейско и световно ниво.Този човечец все още не прави разлика между анцунг и официален костюм и все още не знае какво да прави с двете си ръце,ако едната не е в джоба.
А най-лошото е,че всичката информация за новото управление,на база на която се дискутира по форумите идва главно от медиите във всяка една форма и вид,а за никого вече не е тайна каква омерзена цензура тежи над всички пишещи и говорещи така наречени журналисти в БГ.
Много неща ще станат ясни идните 3 години,но за съжаление диктатурата здраво вече ще е разпростряла пипалата си навсякъде.
Затова-учете се да бъдете послушни или емигрирайте,всички други са обречени.

Аватар
Кара: Cayenne S и това от аватара
Мечтае да кара: квото отърва
Детайли за колата: 4.5 V8

Мнение от hameleona » 31 Окт 2010, 1:14

acer написа:интересни са ми персоните дето мажат етикети наляво и надясно относно бойко, сигурен съм че или са злобари или членуват в бсп/дпс, щот сметката е елементарна и не се иска мн акъл да се види логичният избор..! имам познати, които членуват бсп/дпс, и знам колко прозрачни егоисти са, бездарни олигофрени и вашето време свършва, останете гладни :mhihi:

Нито сме злобни,нито политически пристрастни,чисто и просто сме реалисти.
На никой вече не му се слушат приказки за бившите,че видите ли били оставили това и това. Аз не се сещам ББ да е воден под стража да се кандидатира за прайм министър и да взима въобще мандат за правителство насила.
Смешните акцийки на вицето,така шумно акцентирани,отклоняват вниманието от ширещото се влошаване на икономическото и финансово състояние на масата народ .
Все повече се наблюдава на високо управленско и бизнес ниво един страх за казване на каквото и да било лошо срещу ГЕРБ и по специално лицето ББ,това да ви напомня на един друг строй???
В БГ кризата се задълбочава,и то ужасно .С промените в законодателната си стратегия и на данъчно и на акцизно ниво,тея новите баламурници увеличиха в пъти делът на укрити доходи и въобще като цяло на сивата икономика. Пак всичко пада на гърбеца и на гъзеца на обикновения български труженик,нали така бе модерно да се нарича преди много години.
Тея новите дойдоха и изведнъж се видяха кризите в наука,образовение и здравеопазване-гръбнаците на всяка една нация .И на фона на извиненията че те са ни ги показали,по-съм склонен да вярвам че те ги предизвикаха.
ББ няма и минималното покритие за етикет и държане при посещенията си на европейско и световно ниво.Този човечец все още не прави разлика между анцунг и официален костюм и все още не знае какво да прави с двете си ръце,ако едната не е в джоба.
А най-лошото е,че всичката информация за новото управление,на база на която се дискутира по форумите идва главно от медиите във всяка една форма и вид,а за никого вече не е тайна каква омерзена цензура тежи над всички пишещи и говорещи така наречени журналисти в БГ.
Много неща ще станат ясни идните 3 години,но за съжаление диктатурата здраво вече ще е разпростряла пипалата си навсякъде.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 31 Окт 2010, 17:10

да не е дошъл месеца на тънкообидните? :P познавам некви и здраво съскат срещу бойко и после взимат некви длъжности "по чиста случайност" с диплома от филиал на аграрен колеж и казват "живота е страхотен! бсп е религия, герб смърди," И аз кво после да си мисля за хора, които ругаят министъра като той беше единственото по-малко зло?? и мен не ме кефи колкото путин и берлускони , ама е лесно да кажеш "не те биа" и да си правиш статуковото, ако някой се има за толкова умен, да си направи партия, да покаже дар слово и да направи социално-икономически промени ;)

п.с1 хамелоне,едва ли :) една бизнес дама ми разправя как за проектите търсят млади амбициозни хора, които да се опитват да създават нови работни места, че всичко или бяга или застарява, а държавата отива съвсем към зле и другото е, ако ни слагат окови са достатъчни 30 хил както в румъния и ще стане весело :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Окт 2010, 23:20

Прочетете книгата на Иво Инжджев "Президент на РъБъ", може да придобиете някаква друга представа за нашия Президент.

Цитат:
Не е лошо да знаем също, че с началото на просъветския мракобесен режим, така възхваляван от бившите комунисти днес, наложен на страната ни след 9-и септември 1944 г. без съд и присъда са избити повече от 30 000 души и са издадени 2618 смъртни присъди и 1305 – доживотни. (За сравнение Нюрнбергският международен трибунал издава 12 смъртни присъди, а Международният военен трибунал за Далечния изток – само 7. Общият брой на осъдените на смърт в цяла Германия не надхвърля 200 човека! В световната практика няма случай на унищожено Народно събрание. Затова до ден днешен белгийският Парламент при откриването на своите сесии с минута мълчание почита паметта на унищоженото 25-о българско Народно събрание.).
Днешните българи са длъжни да знаят за избитите, забравени в Родината им, за жалост днес залята с помия от примитивна псевдокултура, лансирана умишлено, с цел повсеместно оглупяване до всяване на забрава към истинските ценности, до пълна амнезия относно вековните наши народни, морални устои. Още повече, когато това се оказва жизнено необходимо на определена прослойка известна на всички, които за да реализират проекта си: безогледни и безскрупулни кражби, под носа на народа, с цел държавната собственост, генерирана от цялата нация по времето на социализма да премине в ръцете им, така че един ден, който ще настъпи скоро със смяната на поколенията, да няма кой да зададе въпроса за престъпния произход на парите им.
Освен Бог, ако не си помогнем сами, няма кой да ни помогне!

Моя коментар:
Не е лошо да знаем също, какъв е бил г-н Първанов, член на коя партия и как смени с един замах ориентацията си в името на какво? И как беше избран, не защото е социален президент, а защото нашия народ е късоглед и късопаметен. Както и много други като него. Както казва и Бог в Библията: Да не би да прогледнат, да се обърнат и Аз да ги изцеля. Кога ще прогледнем , българи?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Окт 2010, 23:26

Elesar74 написа:Кога ще прогледнем , българи?
Когато народа си спомни как ни лъгаха толкова години и спре да плюе като стадо бат ви боко, ей тогава. тоя президент го виждаме всички к'во нещо(нищо) е, обаче някои упорстват, че не е верно. Ми дай да върнем направо бсп, да кажем, че те са направили много? Да поизлъжем малко. Може да е медиина звезда премиерът, обаче има какво да открива. Не само популизъм. А т'ва, че цветанов имал няколко апартамента нинаймалко не ми пречи. Ако намалят наполовина престъпността, ще се радвам да си вземе и още толкова. Щото ония, предишните, имат и те, обаче друго оставиха. Народа като цяло забравя. Някой хора говорят верни неща, обаче кой ли ги слуша. Дали фанатизираните комунсти или пък дпсарите? Тогава ще се оправим, когато започнем да мислим, малко по-навътре, не първосигнално.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Окт 2010, 23:34

Elesar74 написа:Моя коментар:
Не е лошо да знаем също, какъв е бил г-н Първанов, член на коя партия и как смени с един замах ориентацията си в името на какво? И как беше избран, не защото е социален президент, а защото нашия народ е късоглед и късопаметен. Както и много други като него. Както казва и Бог в Библията: Да не би да прогледнат, да се обърнат и Аз да ги изцеля. Кога ще прогледнем , българи?

На същата, на която и писателя "описвател" Иво Инджев :mhihi: На Гоце му дърпат конците от СССР, а пък на Боко от САЩ . Сами си преценявайте кое по ви харесва , за мен и двете са прогнили империи :mhihi:

Ryapoff написа:
Elesar74 написа:Кога ще прогледнем , българи?
Когато народа си спомни как ни лъгаха толкова години и спре да плюе като стадо бат ви боко, ей тогава. тоя президент го виждаме всички к'во нещо(нищо) е, обаче някои упорстват, че не е верно. Ми дай да върнем направо бсп, да кажем, че те са направили много? Да поизлъжем малко. Може да е медиина звезда премиерът, обаче има какво да открива. Не само популизъм. А т'ва, че цветанов имал няколко апартамента нинаймалко не ми пречи. Ако намалят наполовина престъпността, ще се радвам да си вземе и още толкова. Щото ония, предишните, имат и те, обаче друго оставиха. Народа като цяло забравя. Някой хора говорят верни неща, обаче кой ли ги слуша. Дали фанатизираните комунсти или пък дпсарите? Тогава ще се оправим, когато започнем да мислим, малко по-навътре, не първосигнално.

Са как искаш да го харесват боко хората като вдигна данъците на всичките пишман бизнесменчета тука и ги изрита с шут от сивата икономика :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 01 Ное 2010, 3:29

hameleona написа:Нито сме злобни,нито политически пристрастни,чисто и просто сме реалисти.
Много неща ще станат ясни идните 3 години,но за съжаление диктатурата здраво вече ще е разпростряла пипалатаийдки си навсякъде.

я в този форум,явно нямало само "такситаджий" :mhihi: :clap:
пп.освен ръцете в джобовете,мн е готин когато отиде на официялна международна среща и на подадената му ръка,тръгва да ги прегръща.все едно гледам "тато" :mhihi: чудя се единствено,кога ли ще проговори и на английски,като Стоичков,та резила поне да бъде пълен :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Ное 2010, 9:04

ми то ,ацере...не е нужно да си политик,за да живееш и да се оправяш в живота. който иска - да стане. има вариант просто и да работиш ,за да се получи. аз към доста политици съм подходил с очакване... така беше и с царя ,и с бойко. ми не получих очакваното от тях в управлението на страната. така че ги критикувам. за първанов нямам очаквания ,заради историята му и като знам от къде идва и какъв е,а не "беше". та за тва като не съм доволен от некой управник си изказвам мнението. а ,че некой е решил и да вкара малко епитетит в спора ....!ми нема лошо. ма то живота си показва кой ,какво,що...! не писаното в нета.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 01 Ное 2010, 14:19

така е :mhihi: то и аз кво ли говора за политика като не разбирам, трябва повече внимание на колежките да обръщам :!: :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Ное 2010, 16:22

Кучетата си лаят - кереванът си върви :mhihi:

Кво пък толкова необичайно видяхте в тези събития? От политическа гледна точка всичко, което става си е напълно в рамките на нещата. Или може би не знаете, че политиката е едно от най-мръсните неща на света и в нея моралът е на задно място? :winky: Или може би пък ще ми кажете за някой политик, обичан от народа (изключваме формите на първоначална еуфория както при последните избори в БГ)? ;) Както се казваше в оня виц "Голям мъж пък още вярва в дядо Коледа" :lol:

Всяко прекалено плюнчене и нищене на политиката от обикновения човек налива вода в мелницата на политиците (които винаги, навсякъде по света, лъжат и крадат) ;) Ако същият обикновен човек обаче вместо да се плюнчи по форуми и митинги си седне на задника и не чака на държавата и политиците да му оправят дереджето - сами се сещате, че политиците "олекват" - щото човека сам си е оправил битието и няма да се хване на приказките за дядо Симеон, дядо Иван или дядо Коледа, които 8, 800 или колкото и да е дни ще го позлатят ;)

Колегата долу най-точно го е казал :mhihi:
От това "плюнчене" поне има реална полза :mrgreen:
acer написа:аз кво ли говора за политика като не разбирам, трябва повече внимание на колежките да обръщам :!: :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата