Отрова

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Отрова

Мнение от ///peter » 30 Окт 2010, 23:14

Пит, това е посъвместно.
От доста време ми прави впечатление това:
- Мечка нападнала еди кой си - решението е да я убием нищо че има парк за мечки.
- Сафари в Африка, защо да не изтребим няколко лъва.
- Малко лов, ей така за кеф
- Да разбием главите на няколко тюлена, само защото не могат да ни съдерат задниците
и прочие човешки простотии, вглъбени в това колко сме разумни...

Със сигурност след време децата ни ще се ни проклинат, дори и към момента редица красиви животни са на изчезване и под критичния минимум за дори и изкуствено възпроивеждане... Но... едва ли някой ще се трогне, само защото боята на прелестната му количка е надраскана от ноктите на котето... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 30 Окт 2010, 23:15

Ми виж в САЩ как е бе колега. Прибират ги ако никой не ги ще до месец ги убиват. Който иска да ги спасява. Ама ако ги пуснеш на улицата такива глоби те чакат че свят ще ти се завие.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 30 Окт 2010, 23:17

Ами да много природозащитници има тук явно.Щом толкова го взимате присърце,нямам нищо на против да ги вземе някой от колегите,които така присърце защитават уличните котки.Много ще се радвам даже.То тези,които умъртвяват животните по приютите сигурно не са хора и масово ,трябва да се отлъчат от обществото,МА КВИ СА ТЕ БЕ,ДАЙ ДА ГИ УМЪРТВИМ ТЯХ ,ЧЕ НИ ДРАЗНЯТ.Те сигурно нямат никъква култура и кои по дяволите са те ,че да отнемат живот,да не би та да са го дали,а ///peter?Предлагам ти дойдеш и да ги осиновиш,като си голям природозащитник. Бабичката не разбира от дума,факт,пробвал съм,не става.Както каза колегата по горе,това е работа на общината,но не си я вършат.
Последна промяна todor kerin на 30 Окт 2010, 23:20, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Окт 2010, 23:20

P1tbuL написа:
Пилев написа:Брей прави ми впечатление, че много природозащитници има напоследък.(и аз съм такъв щот карам на ГАЗ :mhihi: , не от икономия :lol: ) Тази баба е за глоба за дето ги храни. Поговори с нея да спре. А уличните животни трябва да се умъртвяват, но от общината и държавата(ама пък те нехаят).
И по моята кола се катерят постоянно, но не бих тръгнал да ги убивам, но пък не съдя и колегата за това което е решил.
И да не ме разберете погрешно не мразя животните. Обичам ги, особено котки, но това нашето е трагедия просто.

Ето го още един... трябвало да се умъртвяват... абе почвам да се изнервям и ще питам вие КВИ СТЕ БЕ?! Егати откачения народ... след тая ти реплика ми говори че обичаш животните... аре е такива като тебе да ги умъртвяваме щото просто ей така видиш ли ни дрязнят бе....

ае спирам да се занимавам че ако продължа ше отнеса некое наказание за спам във форума

извинявам се на модовете ама тия двамцата ме изкараха извън кожата ми

Недей така колега, нищо лично, нали знаеш. Тез' понятия за хуманизъм, малко не на място ги употребявате мисля. Какво е хуманизъм? Идеология, която поставя на първо място уважението към личността, към достойнството на човека. Спрете да очовечавате или да приписвате човешки качества на животни. Когато има проблем с животни, а решението не може да бъде "хуманно", има и други начини. Какво значи пък това на по-горния колега, ами примири се или я дръж в гараж. Ами ако няма гараж? А защо трябва да се примири? Щото било нехуманно? Става въпрос за животни, не за хора, какво значи хуманно отношение тук? Май някои колеги не правите разлика между животни и хора. Аз лично бих опитал да ги разкарам, както явно е опитал и колегата, ама явно не се е получило. Бих поговорил и с бабата. Бих опитал всичко, което може. И ако няма никакъв ефект от "хуманните" ми опити, прибягвам до нехуманната Hatsan 135 и си решавам проблема, без много да се мъчат животинките ест.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 30 Окт 2010, 23:26

Сега се сетих ...

Има едни капани ,като кутия , хващаш ги една по една и ги пускаш по -надалеч .
Един уличен котарак беше свалил скалпа на моя ,буквално на наша територия . :mhihi:
Та доказано са ефективни .

Гълъбарите май имат такива .

п.п. За приспиването как да е ,но отряването е ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Пилев » 30 Окт 2010, 23:28

Дайте по тази логика сега и колорадските бръмбари да не се избиват и хлебарките, комарите, мухите също. То и те са живи същества. И те не осъзнават какво правят нали.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Окт 2010, 23:29

todor kerin написа:Ами да много природозащитници има тук явно.Щом толкова го взимате присърце,нямам нищо на против да ги вземе някой от колегите,които така присърце защитават уличните котки.Много ще се радвам даже.То тези,които умъртвяват животните по приютите сигурно не са хора и масово ,трябва да се отлъчат от обществото,МА КВИ СА ТЕ БЕ,ДАЙ ДА ГИ УМЪРТВИМ ТЯХ ,ЧЕ НИ ДРАЗНЯТ.Те сигурно нямат никъква култура и кои по дяволите са те ,че да отнемат живот,да не би та да са го дали,а ///peter?Предлагам ти дойдеш и да ги осиновиш,като си голям природозащитник. Бабичката не разбира от дума,факт,пробвал съм,не става.Както каза колегата по горе,това е работа на общината,но не си я вършат.

Знаеш, че това няма как да стане да прибера което и да е друго коте (имам си и куче и котка).
Тук става въпрос за възможността на човека да съжителства с други същества, жалко за нас...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Окт 2010, 23:30

Пилев написа:Дайте по тази логика сега и колорадските бръмбари да не се избиват и хлебарките, комарите, мухите също. То и те са живи същества. И те не осъзнават какво правят нали.

А по твоята логика, ако утре ме удариш на кръстовището да ти те оставя на место с дупка между очите?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Пилев » 30 Окт 2010, 23:35

Мда предполагам ти като видиш хлебарка във вас и даваш от храната ти, а? Или пък като те ухапе комар нищо не правиш.
И не не това не е по моята логика. Защото като те ударя на кръстовище викаме кат и нещата стават съгласно законите на България. Пробвал ли си се да се обадиш в общината за бездомни животни да видиш какъв е отговора?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е36 M3
Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe

Мнение от KepeHcku » 30 Окт 2010, 23:36

Сигурно ще ме линчуват повечето, но понеже тоя "ху*" съм го ял и аз и знам какво е. Както един колега каза по-нагоре, в USA ги прибират ... до месец който иска да ги спасява да ги спасява ... ако после ги пусне обаче, след това не прибират котетата на топло, а "природозащитника". Обществено полезния труд и глобата са най-малкото и хубаво нещо което ще те сполети. Ако се повтори weekend в панделата ти е сигурен.

Та преди да ме линчувате всички да поясня, че аз също имам коте и две кучета и обичам адски много животните!!!

Към колегата който пусна темата... има доста информация в интернет за видове отрови и тнт. Като се почне през отрова за мишки, през антифриз, спирачни течности и тнт и така докато стигнеш до Комарин. Последното до колкото знам е най-хуманно. Не умират веднага в неистова агония, Комарина им блокира нервните рецептори, а също така и им повишава телесната температура, докато не им се пресече белтъка в кръвта. Казват, че не изпитват никакви болки и тнт. НЕ ПОДТИКВАМ НИКОГО КЪМ НИЩО, ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ТОВА КОЕТО СЪМ ЧУВАЛ И ЧЕЛ!!!
На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 30 Окт 2010, 23:37

Добре пичове! Те американците за всичко са прави! Ама американците като имат кола имат и гараж ако нямат гараж не реват. От друга страна ще ти кажа че ако продължава избиването на животни ей така щото пречат, много неща ще се объркат на тоя свят. Така, ти приятелю, дето ми говориш за хуманност, знаеш ли що е съвест? А искаш ли да знаеш че заради твоята дефиниция на хуманност планетата ни е на тоя хал. Щото кво правиме? Само рушиме природата... но това е друга, много дълга тема. И я ти ми кажи какво е по- скъпо: няколко било то животински живота или некой прогнил е36-цов калник? Много па ценни тия коли бе... да не е мазерати от първите серийни?

Само да ви спомена една бабина фраза: Всеки има място под слънцето!
И мойта добавка: , освен ако не си котка, куче, риба, птица, земноводно, зелено, черно, съскащо и не застрашаваш някоя безценна е36 с масови джанти и ужасни мигачи....

Лека ви нощ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от todor kerin » 30 Окт 2010, 23:37

///peter написа:
todor kerin написа:Ами да много природозащитници има тук явно.Щом толкова го взимате присърце,нямам нищо на против да ги вземе някой от колегите,които така присърце защитават уличните котки.Много ще се радвам даже.То тези,които умъртвяват животните по приютите сигурно не са хора и масово ,трябва да се отлъчат от обществото,МА КВИ СА ТЕ БЕ,ДАЙ ДА ГИ УМЪРТВИМ ТЯХ ,ЧЕ НИ ДРАЗНЯТ.Те сигурно нямат никъква култура и кои по дяволите са те ,че да отнемат живот,да не би та да са го дали,а ///peter?Предлагам ти дойдеш и да ги осиновиш,като си голям природозащитник. Бабичката не разбира от дума,факт,пробвал съм,не става.Както каза колегата по горе,това е работа на общината,но не си я вършат.

Знаеш, че това няма как да стане да прибера което и да е друго коте (имам си и куче и котка).
Тук става въпрос за възможността на човека да съжителства с други същества, жалко за нас...

Хубаво,тогава не се вдавай и ти казах да не ме квалифицираш!Само да кажа,че едната ми котка е на 15 години и я прибрах като малка.Втората ми котка ,просто се появи от някъде и си я прибрах и нея,а третата я намерих пред квартирата си в снега и я прибрах в апартамента,защото беше малка.В последствие си я закарах и на къщата.Тоест три от котките ми съм ги прибрал от улицата,така че не ми говорете за хуманност :!:И защо,защото има къде да живеят без да пречат на никой и без да създават проблеми.Ако трябваше да ги захвърля пред блока,нямаше да се занимавам,щото е неправилно.Ако всеки си гледаше животните,където трябва,нямаше да има такива проблеми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Окт 2010, 23:40

Пилев написа:Мда предполагам ти като видиш хлебарка във вас и даваш от храната ти, а? Или пък като те ухапе комар нищо не правиш.
И не не това не е по моята логика. Защото като те ударя на кръстовище викаме кат и нещата стават съгласно законите на България. Пробвал ли си се да се обадиш в общината за бездомни животни да видиш какъв е отговора?

като ти надраска колата котката имаш каско нали? Ползвай го, ще бъде по-полезно отколкото да отнемеш живот, само защото можеш ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Окт 2010, 23:42

///peter написа:
Пилев написа:Мда предполагам ти като видиш хлебарка във вас и даваш от храната ти, а? Или пък като те ухапе комар нищо не правиш.

като ти надраска колата котката имаш каско нали? Ползвай го, ще бъде по-полезно отколкото да отнемеш живот, само защото можеш ;)

a ако нямам каско :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от todor kerin » 30 Окт 2010, 23:43

P1tbuL написа:Добре пичове! Те американците за всичко са прави! Ама американците като имат кола имат и гараж ако нямат гараж не реват. От друга страна ще ти кажа че ако продължава избиването на животни ей така щото пречат, много неща ще се объркат на тоя свят. Така, ти приятелю, дето ми говориш за хуманност, знаеш ли що е съвест? А искаш ли да знаеш че заради твоята дефиниция на хуманност планетата ни е на тоя хал. Щото кво правиме? Само рушиме природата... но това е друга, много дълга тема. И я ти ми кажи какво е по- скъпо: няколко било то животински живота или некой прогнил е36-цов калник? Много па ценни тия коли бе... да не е мазерати от първите серийни?

Само да ви спомена една бабина фраза: Всеки има място под слънцето!
И мойта добавка: , освен ако не си котка, куче, риба, птица, земноводно, зелено, черно, съскащо и не застрашаваш някоя безценна е36 с масови джанти и ужасни мигачи....

Лека ви нощ!

Нещо много взе да изпростяваш с тия обиди,пък за култура ми говориш преди малко :mhihi: Тва ми е предишната кола,ако толкова те интересува :winky: Съвест знам какво е,може би по добре и от теб.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата