Препоръчайте ми добър татуист в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Re: Препоръчайте ми добър татуист в София

Мнение от AmW » 15 Юни 2013, 13:40

Има едни магически гелчета с които изтръпваш и не усещаш нищо :)

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 15 Юни 2013, 15:43

и как се казват те?
да не слагаш метамфетамин в гел за коса и да кусаш по две лъжички преди да те нашарят :lol: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Юни 2013, 16:49

На пико най много да му изревеш на татуиста - ръгай ме, животно :lol: :lol: :lol:

Иначе бая хора пафкат мара преди по време и след сесия, отпуска ги, по-малко чувствали иглата, ама на мен това удоволствие не ми допада па и нали си е мое решение, искам да си усещам целия процес (веднъж позадрямах и глупаците с маркер ми рисували хуйчета по гърба, после ми викат, виж се :shock: :mhihi: ). Но един път направих грешката да отида подпийнал, целия ми гръб се наду и гонеше мастилото ;)
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 15 Юни 2013, 17:07

хахаха :lol:
мен не ме е боляло толкова,дращи ,да...гадно е ама не е кой знае какво,всъщност само на трапеца на едно место си болеше яката :confused:
скоро пак ше ме шарят,тва си е зараза ебати
аз ходих при един пич в Красна поляна,Денис се казва...добър е и бачка от 15 год тая работа.ръкавици,автоклавирани инструменти,нови игли,не съм видял мизерии,щото аз съм много шубе на тая тема,макар и винаги да има риск за инфекции,требва да е сведен до минимум! + тва иам ваксина против хепатит В и А,което пак е нещо...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 15 Юни 2013, 17:11

Как се казват не знам, не питах... но действаха.
Дупчи те с иглата за пълнене без мастило и след това те маже с гела... след 5 минути си готов.
При мен правиха контурите и след това почна да пълни... на долната част на гърба ми е по тънка явно кожата и след като беше разранена ме болеше... та за това стигнахме до гел-а

Предишна

Назад към Извън Темата