Акция - чупим стъкло, тарашим жабката ?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Акция - чупим стъкло, тарашим жабката ?
mgate написа:DirtySouth написа::mhihi: при запалване на свещите като е няколко хиляди волта кво трябва да стана въглен лииначе не ми трябват 2 жици за контакта и една ми достатъчна да нацеля фазата
колега прави разлика между постоянен и променлив ток ,точно променливият убива щото има честота , която накъсва мускулните влакна
Да и в България е 50 херца честота , тоест ако може мускулните влъкната да се съкратят и разпуснат 50 пъти в секунда няма да ни влиае това явление , но практически е невъзможно да има такова съкращение и разпускане на мускул за 1 секунда
I'm slowly drifting

Променливия ток не убива заради това, че ни къса мускулните влакна, а заради това, че изкарва нашето сърце от ритъм. То както и всеки друг мускул се контролира от нервни импулси, които по своята същност са електрически импулси.
Ако беше така, щяха ли да ни дефибрилират, когато ни спре сърцето?
Когато обаче говорим за висок ампераж на протеклия ток през тялото ни получаваме вътрешни изгаряния, защото както можете да си представите, ние сме едно голямо съпротивление, един вид бушон с големи размери.
Относно ироничните подмятания, че тука сме били енергетици - енергетик е съвсем друго нещо, а като го казвате само си личи колко сте назад с общата си култура.
По темата - на мен пък "колега" (не знам кой) ми свали халогените и капачките на предната и задната броня, акуратно едно такова. Свещи да си купят със спестените пари.
Ако беше така, щяха ли да ни дефибрилират, когато ни спре сърцето?
Когато обаче говорим за висок ампераж на протеклия ток през тялото ни получаваме вътрешни изгаряния, защото както можете да си представите, ние сме едно голямо съпротивление, един вид бушон с големи размери.
Относно ироничните подмятания, че тука сме били енергетици - енергетик е съвсем друго нещо, а като го казвате само си личи колко сте назад с общата си култура.
По темата - на мен пък "колега" (не знам кой) ми свали халогените и капачките на предната и задната броня, акуратно едно такова. Свещи да си купят със спестените пари.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
Хаос написа:По темата - на мен пък "колега" (не знам кой) ми свали халогените и капачките на предната и задната броня, акуратно едно такова. Свещи да си купят със спестените пари.
Може да са му трябвали и свещи за колата де да знеш

Искам да карам сейфти кара (комбито) на F1
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Преди няколко дена е имала акция и са заминали няколко акумолатора. Единя вече е на топло 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
BMWALPINA написа:Преди няколко дена е имала акция и са заминали няколко акумолатора. Единя вече е на топло
Дано да се топли в болницата.....

Si non confectus, non reficiat.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
BMWALPINA написа:Преди няколко дена е имала акция и са заминали няколко акумолатора. Единя вече е на топло
Споко ще го пуснат

I'm slowly drifting

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Бе пичове кво ги мислите толко бе-организирайте се една вечер и си оставете колата на видно място с ценните неща (навигации, ДВД-та и прочие ) на нея и се покриите некъде наблизо на пусия....Като дойде крадецУ- с арестерната кука по карачките, бой колкото можете (за собствено удовлетворение) и после с една джанта (железна-да не изхабите некоя алуминиева) на вратлето хилаво и на Богров в силозите! Преди години на един познат на Е46 кабриото така се излъгаха двамина кандидат собственици на ДВД и фабрична навигация и после хем се кефихме как "обществото " насрано осъжда саморазправата, хем тия лайненца бяха 2 месеца в гипсови корита.....жалко, че не стигнахме до Богров тогава....
Бой, бой и пак бой му е майката в булгаристан-милиция НЕМА, а и да има за нищо не става-само хаби химикалките и пие водица.....
! Може и бой с извращения-при наличие на свободно време!!!!!
Бой, бой и пак бой му е майката в булгаристан-милиция НЕМА, а и да има за нищо не става-само хаби химикалките и пие водица.....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Тоо Cool написа:Бе пичове кво ги мислите толко бе-организирайте се една вечер и си оставете колата на видно място с ценните неща (навигации, ДВД-та и прочие ) на нея и се покриите некъде наблизо на пусия....Като дойде крадецУ- с арестерната кука по карачките, бой колкото можете (за собствено удовлетворение) и после с една джанта (железна-да не изхабите некоя алуминиева) на вратлето хилаво и на Богров в силозите! Преди години на един познат на Е46 кабриото така се излъгаха двамина кандидат собственици на ДВД и фабрична навигация и после хем се кефихме как "обществото " насрано осъжда саморазправата, хем тия лайненца бяха 2 месеца в гипсови корита.....жалко, че не стигнахме до Богров тогава....
Бой, бой и пак бой му е майката в булгаристан-милиция НЕМА, а и да има за нищо не става-само хаби химикалките и пие водица.....! Може и бой с извращения-при наличие на свободно време!!!!!

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Куките може да ги пускат бързо, обаче аз като ги гепя си отвисяват у мазето на спа почивка. Истината е, че трябва ние да ги ловим и да даваме правосъдие, аз поне до този извод съм стигнал след многократно обръщане към полицията и бездействие в услуга на боклуците от тяхна страна. BG Reality 

Само за Ваша информация: Правият ток е далеч по опасен от променливият. Не ми се спори...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Chapai написа:Само за Ваша информация: Правият ток е далеч по опасен от променливият. Не ми се спори...

По темата - навремето милицията си вършеше работата, за разлика от сегашната "полиция"

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3