"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: "БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
ако ще да задминава и с 90-човека е тръгнал,изнесъл се е и си е в правото....! като се прибере го задминаваш и готово. не е кой знае къв проблем. бих му светнал ако си седи сам ,без да има други коли и не мърда от лявата лента и кара бавно. и пак не е начина да земе да го минеш от дясно и да го засечеш отпред....
луда работа!
луда работа!
Добре де... Нека поразсъждаваме малко... Значи родителите на колегата карат в лява лента, за да разминат някого... В същото време, другия главен герой, с 46цата, минава от дясно и следват пръсти и засичане... Е как, когато дясната лента е видимо заета, от колата, коята родителите на колегата разминават, 46цата минава от дясно ???
През аварийната ли, как ? 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BalBosA написа:Вчера майка ми и баща ми пътуват по магистрала тракия,зад тях не много близо има друга кола пак в лявата лента.И тука се появява въпрсния идиот.Е 46-ца тъмно синя или нещо подобно с пазарджишка регистрация(само това са видели от номера му) каран от гъз с бръсната тиква задминава задната кола и колата на наще от дясно
не грешката им е,че карат в неправилната лява лента след като нито се изпреварват нито нищо,явно оня селски бек сее издразнил,че не му правят път 100% е имало къси дълги като на пожар,но явно оня отзад не го е отразил и това е наранило егото му и газ в дясната лента....
uCnaHeTcA написа:Добре де... Нека поразсъждаваме малко... Значи родителите на колегата карат в лява лента, за да разминат някого... В същото време, другия главен герой, с 46цата, минава от дясно и следват пръсти и засичане... Е как, когато дясната лента е видимо заета, от колата, коята родителите на колегата разминават, 46цата минава от дясно ???![]()
През аварийната ли, как ?
В предните постове май се говореше по принцип.

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Колега, съжалявам за случилото се. Ако подобно нещо се случи с моите родители не зная какво ще направя... но няма да седя у дома... четейки това ми идва да го удуша.
Дали мога да си позволя да използвам темата за да попитам за съвет как да действам в различна ситуация с нарушение. От няколко опита да се доверя на полицията нищо не се е получило до сега и отдавна си знам да не разчитам, но гледам да им звъня за да им пълня архива със сигнали.. да не си помислят случайно, че престъпността е намаляла.
Та случая (това не ми се случва за първи път и не знам как да действам) - прибираме се с моята приятелка от Банско този уикенд с нейната кола и ми беше направило впечатление, че когато влезем в населено място и намалим до ограничението един благоевградски хюндай натоварен с 3 момченца и 2 руси момиченца ни задминава с 90, а извън населените места ние го задминаваме, защото моята приятелка спазва правилата... и така няколко села докато накрая хюндая не мина покрай нас и дебелото момченце на задната седалка държеше пистолет в ръцете си насочен към нас. Е да му $@##%#$ как е редно да постъпя. Ние разбира се започнахме да се смеем с моята приятелка, но аз побеснях - може да е от пластмасова играчка, през газов пистолет до боен. По принцип развяването на пистолета е престъпление и аз си звъня на 166 и обяснявам каква е колата, на къде се движи, регистрация и прочее, но до Благоевград, така и нямаше патрул, който да я пресрещне и да ги спре. Те влязоха в града и от там не знам какво е станало... може вътре да са ги посрещнали, но какво от това, просто с интерес карахме зад тях да видим на кой пост ще ги спрат, но уви. Та явно е по-правилно да си подам аз сигнал в полицията (просто за да им развалям статистиката) и да си подам жалба отделно може би? Някакви предложения или идеи?
Дали мога да си позволя да използвам темата за да попитам за съвет как да действам в различна ситуация с нарушение. От няколко опита да се доверя на полицията нищо не се е получило до сега и отдавна си знам да не разчитам, но гледам да им звъня за да им пълня архива със сигнали.. да не си помислят случайно, че престъпността е намаляла.
Та случая (това не ми се случва за първи път и не знам как да действам) - прибираме се с моята приятелка от Банско този уикенд с нейната кола и ми беше направило впечатление, че когато влезем в населено място и намалим до ограничението един благоевградски хюндай натоварен с 3 момченца и 2 руси момиченца ни задминава с 90, а извън населените места ние го задминаваме, защото моята приятелка спазва правилата... и така няколко села докато накрая хюндая не мина покрай нас и дебелото момченце на задната седалка държеше пистолет в ръцете си насочен към нас. Е да му $@##%#$ как е редно да постъпя. Ние разбира се започнахме да се смеем с моята приятелка, но аз побеснях - може да е от пластмасова играчка, през газов пистолет до боен. По принцип развяването на пистолета е престъпление и аз си звъня на 166 и обяснявам каква е колата, на къде се движи, регистрация и прочее, но до Благоевград, така и нямаше патрул, който да я пресрещне и да ги спре. Те влязоха в града и от там не знам какво е станало... може вътре да са ги посрещнали, но какво от това, просто с интерес карахме зад тях да видим на кой пост ще ги спрат, но уви. Та явно е по-правилно да си подам аз сигнал в полицията (просто за да им развалям статистиката) и да си подам жалба отделно може би? Някакви предложения или идеи?
не мисля, че гледате коректно на случая.
по принцип с колкото и да са карали родителите му- някой като застане пред тях и им набие спирачки- това е опит за убийство.
от този момент нататъка въпроса не е транспортен а криминален. дали са карали със 80 или със 300 - е без значение.
едно е да покажеш среден пръст на някого, друго е да се опиташ умишлено да го накараш да загуби контрол над мпс-то си.
по принцип с колкото и да са карали родителите му- някой като застане пред тях и им набие спирачки- това е опит за убийство.
от този момент нататъка въпроса не е транспортен а криминален. дали са карали със 80 или със 300 - е без значение.
едно е да покажеш среден пръст на някого, друго е да се опиташ умишлено да го накараш да загуби контрол над мпс-то си.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
познай ако го бяха натресли отзад дали нямаше да имат акт: несъобразена скорост,неспазване на дистанция и прочие дивотии.... за тва в тая джунгла единственият начин е да се действа по законите на джунглата. за съжаление нито родителите му ,нито моите ,нито всеки един от нас може да действа така и за тва и разни такива прогресират и не им пука.....
ако колегата пусне жалба и го намерят -най-много да се изсмее и утре пак да опита да претрепа някой на пътя....
ако колегата е достатъчно изнервен и има възможност и го открие с една камара свои приятели със сигурност другият път ше се замисли дали да засича и пребива някой..... това не е човек и с него не трябва да се действа като към човек.
ако колегата пусне жалба и го намерят -най-много да се изсмее и утре пак да опита да претрепа някой на пътя....
ако колегата е достатъчно изнервен и има възможност и го открие с една камара свои приятели със сигурност другият път ше се замисли дали да засича и пребива някой..... това не е човек и с него не трябва да се действа като към човек.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
alx написа:по принцип с колкото и да са карали родителите му- някой като застане пред тях и им набие спирачки- това е опит за убийство.
Точно това щях да кажа и аз. Мен също ме дразнят шофьори, които карат бавно в лявата лента, но най-много да им светна с дългите за подсещане. Какъв човек трябва да си, че да засечеш някого при 100+ км/ч?! Че и спирачки да набиеш??

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
И мен ме дразнят тъпаци каращи на магистрала в лявата лента, при свободна дясна, святкам, свиркам и кат не се махне изпреварвам отдясно и го псувам известно време, ама до там ! Тва че е некадърен шофьор не значи че тря се затрие....
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Добре де, Пазарджик е малък град. Колко сиви е46-ци ще има карани от гологлави празноглавци. Отиваш с 4 човека за 1 ден ще го намерите, ако не е пребоядисал кошницата и не е сложил перука. То като го видиш човека ще си му личи, че е джигит. Стига сте се примирявали с такива лайненца. Утре автобус с деца ще изпреварва ТИР пред него и тоя боклук ще засече автобуса. Той изобщо не проявява и грам мисъл. Тоя заслужава да му потрошиш ръце и крака и да не може да се качи в кола повече. 

Имал съм случаи към София по магистралата ако карам над ограничението и виждам, в далечината, че кола тръгне да изпреварва, ако е близо присветкам, че да му привлече вниманието, но това пак не е гаранция, че няма да тръгне
Най-често го изчаквам да си доизпревари и после като се прибере го изпреварвам и него, но това не е правилния начин, по който е постъпил тоя. Бих отишъл лично да го разбера кой е 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

E колко бавно да караш в лявата лента?Feanor написа:Точно това щях да кажа и аз. Мен също ме дразнят шофьори, които карат бавно в лявата лента, но най-много да им светна с дългите за подсещане. Какъв човек трябва да си, че да засечеш някого при 100+ км/ч?! Че и спирачки да набиеш??

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
liloff написа:... ако не беше познат?
Ако някой ми се разсветка отзад го пускам - без значение колко съм над ограничението. Имам презумпцията, че бърза. Щото и на мен ми се е случвало да бързам и съм святкал като луд...

Si non confectus, non reficiat.
Да бе, да набия спирачки и да разбутам колите в дясната лента, щото някой бързал. Ще кара с моята скорост докато изпреваря колоната. Айде стига с тези балкански презумпции. Дето вика Митака7, "1994, черни S-класи, Жоро Илиев е жив и всички са мутри!" Не говорим да му правиш мръсно да не го пускаш да изпревари, но като вижда че напред има коли и нямам къде да се набутам, ще чака.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
liloff написа:Да бе, да набия спирачки и да разбутам колите в дясната лента, щото някой бързал. Ще кара с моята скорост докато изпреваря колоната. Айде стига с тези балкански презумпции. Дето вика Митака7, "1994, черни S-класи, Жоро Илиев е жив и всички са мутри!" Не говорим да му правиш мръсно да не го пускаш да изпревари, но като вижда че напред има коли и нямам къде да се набутам, ще чака.
Много добре те разбирам - ако съм в процес на изпреварване ще си чака реда и тва е. Говорех за в случай на свободно място в дясната лента... щото съм виждал такива случаи - место има тир да се завре, оно си кара ли кара в лява лента и хич не го ебе за движението...
Si non confectus, non reficiat.
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5