Населението на България през 2050г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Населението на България през 2050г.

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Ное 2010, 16:27

vicho написа:защо говориш глупости? :kuku:

Васил Иванов Кунчев - Левски, Христо Ботьов Петков - Ботев и още безброй други борци за българската свобода дали са разсъждавали толкова плоско и егоистично - " защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. "

Защо просто не са си живели живота, а са се борили и отстоявали правата си?

Хайде стига глупости, като не си жив след 50-100 години и дай да затрием всичко!!!

:kuku: :banghead: :censored: :ranting:

Ти май живееш в друг век като гледам. :kuku:
Ми добре мисли го ве, като си нямаш друга работа освен да мислиш глупости, твоя воля.
Покажат по новините нещо и вие се хващате като шарани на въдицата, и почвате да се злобите и да се мислите за некви революционери и тн.
Какво предлагаш да ходя да се трепам с мангалите за да покажа че не съм егоист ли а?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Ное 2010, 17:23

Отрицателния прираст в комбинация с циганската/турска инвазия са нещо много реално.
И игнорарането на тези факти също не е решение.
Наистина ли не ви пука в каква държава ще живеят децата, внуците, правнуците?!
Този форум наистина може да се счита за реална представителна извадка по български манталитет.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 23 Ное 2010, 17:34

///Maximalniq написа:Няма кой да спаси тази държава...

има, има!
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Ное 2010, 17:35

Аве какво се занимавам и аз, вярвайте си там на глупостите и не ме занимавайте, имам за много по-важни неща да мисля и не ми дреме за циганите. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Ное 2010, 17:42

Много яко се майтапят,ма на кой му пука?! :kuku:
Не е важно дали на циганина ще му е добре, важното на България да е зле! :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 23 Ное 2010, 17:44

bmw maniqk ivo bmw написа:Аве какво се занимавам и аз, вярвайте си там на глупостите и не ме занимавайте, имам за много по-важни неща да мисля и не ми дреме за циганите. ;)

Като има много по-важни неща - се занимавай с тях и не си губи времето в тази тема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Ное 2010, 18:21

smg написа:Отрицателния прираст в комбинация с циганската/турска инвазия са нещо много реално.
И игнорарането на тези факти също не е решение.
Наистина ли не ви пука в каква държава ще живеят децата, внуците, правнуците?!
Този форум наистина може да се счита за реална представителна извадка по български манталитет.

:yes:

наистина на някой хора не им пука как ще живеят децата и внуците им!

Отрицателния прираст е ФАКТ!

Циганската инвазия също е ФАКТ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 18:47

Ми те днешните деца по-добре да палят джапанките към чужденеция, защото тук не е много добра почвата. Съчетаването обаче на тяхното емигриране, отрицателния естествен прираст с безплатния живот и безконтролен разплод на циганите е много отрицателно за българския народ. Темповете може да се окажат и по-бързи и по-бавни в зависимост от това какви мерки се вземат. За циганите е рай тук, живеят без пари, ядат без пари, крадът безнаказано ... Няма да забравя едно интервю по телевизията преди години точно на тази тема. Интервюираха баща ром на 11 или 12 деца, като едно чакаше да се роди и репортерката го пита: "Добре де как ги гледате тези всичките деца? Работиш ли?" и той: "Не работя, ама не е трудно да се гледат децата, даже ние не ги гледаме, те сами се оправят" и тя "Добре защо правите толкова много деца?" и той: "Е като видя женичката така незадоволена как да я оставя, и то се пък късмет дете ще се получи. Не мога да оставя жената незадоволена." ... за какво говорим. Сетете се сами как се оправят децата, още не съм гледал, ама имам някаква представа и май не е много лесно да се отгледа едно дете. А пича има 11-12 и не бере грижа, оправни ги е родила жена му ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 23 Ное 2010, 20:47

Абе хора,защо обсъждате и повтаряте едни и същи и добре известни неща?????????????

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 23 Ное 2010, 21:40

bmw maniqk ivo bmw написа:Аве какво се занимавам и аз, вярвайте си там на глупостите и не ме занимавайте, имам за много по-важни неща да мисля и не ми дреме за циганите. ;)

Много па ми стана интересно , кой точно от нас те занимава с тия работи , че да казваш "не ме занимавайте" , кой ? :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Ное 2010, 23:02

Тези дето спорих с тях. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 24 Ное 2010, 1:37

bmw maniqk ivo bmw написа:Не мога да ви разбера защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. :lol:
А и не вярвам че това ще стане, те да не са врачки че ще казват какво ще стане. :kuku:

:yes: :yes: :yes: :clap:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Ное 2010, 12:42

Benedetto написа:"Негрите са се приспособили към американския климат и силно се плодят. В Съединените щати са стигнали вече до осем милиона. Гордите бели отсега се стряскат за бъдещето, когато негрите чрез силно разплодяване ще образуват грамадна сила и ще имат значителен глас в решаване на съдбините на Щатите" - Алеко Константинов, До Чикаго и назад.

Аха, и за 1 век негрите в САЩ станаха ли мнозинство?! Станаха таратанци (в момента са под 10% от населението на САЩ) :winky:

dimithur написа:Ми така е, като вместо върху приятелките си, лежите под колите си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това е колкото и смешно, толкова е сериозно :idea:
Вместо да правят нещо позитивно - дайте да избием мангалите и всички проблеми ще се решат изведнъж :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 24 Ное 2010, 13:14

А защо си мислиш, че това е един проблем с много решения? Дори и да се повиши раждаемостта на българи, пак "безправните" ще безчинстват.
Ниската раждаемост е почти глобален проблем, а циганите - източно европейски с някои изключения.
А примера ти с афро американците въобще не е удачен. Сравняватане на страна 7 милиона с такава с 310 милиона е безмислен. Да не говорим, че няма допирни точки между вътрешната и външната политика на двете държави.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Ное 2010, 13:41

smg написа:примера ти с афро американците въобще не е удачен. Сравняватане на страна 7 милиона с такава с 310 милиона е безмислен

И тук, и там, "по-тъмната" част от населението е с дял около 10%. В САЩ процентът е бил горе-долу същия и преди 100 години, когато бледоликите са имали опасения, че чернокожите ще ти превземат чрез висока раждаемост. И ета на - 100 години по-късно имаме доказателства, че тези опасения в САЩ са били безпочвени. И лично мое мнение е, че сегашните апокалиптични картини, които се чертаят за бъдещето на БГ са също силно преувеличени. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата