Клиент ли съм или банкомат....!??
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Клиент ли съм или банкомат....!??
да бе то и аз прочетох ,но нямам късогледство ,виждам като орел и въпреки това като тръгна да търся по опаковката дори къв размер са и съм като къртица...! по кви ли не завъртяни и засукани начини го пишат и на какви ли не места...!
също адски ме дразни на различни продукти ,за да не можеш да си сметнеш кое е по-изгодно да слагат грамажи от сорта на:
бисквити:175гр
макарони:415гр....
бе мама ви деа ,защо няма стандарт и да се знае ,че се продава на кръгли 100гр примерно ,за да може човек като види 5 кутии ,да си направи сметка по-скъпата и хубава ли ше земе или по-евтинко и по-долно....! за кво ни лъжат като лалугери!!! в швейцария на всяка цена има също и цена за килограм! точка! поглеждаш цената за килограм ,сравняваш с другата марка и си избрал...! нема хън-нема мън,нема цена корен квадратен от 3кв.м. баница с фи-8 на 6та степен при влажност 50%....! им се не види и говедата....!
също адски ме дразни на различни продукти ,за да не можеш да си сметнеш кое е по-изгодно да слагат грамажи от сорта на:
бисквити:175гр
макарони:415гр....
бе мама ви деа ,защо няма стандарт и да се знае ,че се продава на кръгли 100гр примерно ,за да може човек като види 5 кутии ,да си направи сметка по-скъпата и хубава ли ше земе или по-евтинко и по-долно....! за кво ни лъжат като лалугери!!! в швейцария на всяка цена има също и цена за килограм! точка! поглеждаш цената за килограм ,сравняваш с другата марка и си избрал...! нема хън-нема мън,нема цена корен квадратен от 3кв.м. баница с фи-8 на 6та степен при влажност 50%....! им се не види и говедата....!
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Такъв прост народ – трябва да се ебава. Ей много прост народ сме.
Всички сте прави – за ебалниците от мобилни и тем подобни оператори, за “перфектното” обслужване на сервитьорките от Сосурлево и бензинджийте от Каспичан, но ние никога няма да се оправим.
Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.
Никога няма да се оправим – прост ни е народа.
Всички сте прави – за ебалниците от мобилни и тем подобни оператори, за “перфектното” обслужване на сервитьорките от Сосурлево и бензинджийте от Каспичан, но ние никога няма да се оправим.
Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
magareto_yori написа:Всичко вярно до едно.Затва пак ше се махам от тоя кенеф

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
BAHKATA_TDI написа:Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.
хаа..ти добре съдиш от телевизията, но не си гледал явно репортаж с мениджъра на същия този магазин, която обясняваше, че ний сме се държали цивилизовано и в дрyги държави при откриването е имало мноого по тежки слyчаи, колички се вдигат във въздyха за да минат. Но ей го... още един повод да си поплюем, колко прост народ сме., щот в дрyгите държави разбираш ли..са няква цивилизация, тyк сме маймyни..ай сиктир.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Той мениджъра с това ли се успокоява, че винаги има и по зле!???Типично по български!Не е баш като при нас.
При откриване(или закриване)на магазин, хората ги пускат в кордон и не докато се пръсне по шевовете магазина!!!А това с безмозъчните майки с бебета в мелето го можеме само ние и негрите!!!
При откриване(или закриване)на магазин, хората ги пускат в кордон и не докато се пръсне по шевовете магазина!!!А това с безмозъчните майки с бебета в мелето го можеме само ние и негрите!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
krystal написа:BAHKATA_TDI написа:Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.
хаа..ти добре съдиш от телевизията, но не си гледал явно репортаж с мениджъра на същия този магазин, която обясняваше, че ний сме се държали цивилизовано и в дрyги държави при откриването е имало мноого по тежки слyчаи, колички се вдигат във въздyха за да минат. Но ей го... още един повод да си поплюем, колко прост народ сме., щот в дрyгите държави разбираш ли..са няква цивилизация, тyк сме маймyни..ай сиктир.
Хм, дали по Европата и САЩ се блъскат за яйца, олио и банани? Май за друго се блъскат, не мислиш ли колежке? А не е като да няма разлика.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
titto написа:Той мениджъра с това ли се успокоява, че винаги има и по зле!???Типично по български!Не е баш като при нас.
Не знам за мениджъра, идеята ми бе, че навсякъде хората сме си паплач и такива безyмия има навсякъде.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми аз не сравнявам с тука и някъде си...! мене ме интересува как мене! ме обслужват- не кво правят в бостън или на майната си....! като ме засерат и навън и тях псувам. както турците тва лято,случвало ми се е и в западна европа ,но много рядко...! тука ,обаче е на всяка крачка,дразнят неистово и после се сърдят, че взимали малко ,че не взимали бакшиши ,че било тежко....! на всички ни е тежко, но аз не мога да си позволя да се държа зле и непрофесионално с някой наш клиент или контрагент ,щото просто в един момент ще останем без работа и в крайна сметка и без пари.....
po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi 
http://vbox7.com/play:f8f72c38
p.S. sorry za latinicata, no ne vijdam kredor ?!

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
vlad0 написа:po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi
Трябва да си уникално тъп за да направиш това от клипа

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
krystal написа:BAHKATA_TDI написа:Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.
всяко стадо си има мърша само дето в нашето е в много повече сеш' се ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
vlad0 написа:po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi
И к'во? Освен, че на тоз пич му стана смешно, 'щото тая не е от най-умните, друго напрай ли?! Ми ако ти беше оператор, ако ти треат кинти и го работиш т'ва?! Лично мен ако ме нарече боклук ще я оставя да слуша сигнала за завършен разговор.
Това, което ме дразни е, че всичките мобилни оператори изобщо не са гъвкави и само те ебават. Обаче те като имат проблем ние трябва да сме разбрани.
А тази проста селянка нещо се е объркала жестоко. Изпонаеба всички майки и незнам какво, а от момчето не зависи абсолютно нищо и нищо не може да направи!
А тази проста селянка нещо се е объркала жестоко. Изпонаеба всички майки и незнам какво, а от момчето не зависи абсолютно нищо и нищо не може да направи!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
М-тел бая време проточват фактурите и накая ще има едни голям бум и немасово плащане...
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5