Клиент ли съм или банкомат....!??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Клиент ли съм или банкомат....!??

Мнение от SKISA » 28 Ное 2010, 9:51

да бе то и аз прочетох ,но нямам късогледство ,виждам като орел и въпреки това като тръгна да търся по опаковката дори къв размер са и съм като къртица...! по кви ли не завъртяни и засукани начини го пишат и на какви ли не места...!
също адски ме дразни на различни продукти ,за да не можеш да си сметнеш кое е по-изгодно да слагат грамажи от сорта на:
бисквити:175гр
макарони:415гр....
бе мама ви деа ,защо няма стандарт и да се знае ,че се продава на кръгли 100гр примерно ,за да може човек като види 5 кутии ,да си направи сметка по-скъпата и хубава ли ше земе или по-евтинко и по-долно....! за кво ни лъжат като лалугери!!! в швейцария на всяка цена има също и цена за килограм! точка! поглеждаш цената за килограм ,сравняваш с другата марка и си избрал...! нема хън-нема мън,нема цена корен квадратен от 3кв.м. баница с фи-8 на 6та степен при влажност 50%....! им се не види и говедата....!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 28 Ное 2010, 10:40

Такъв прост народ – трябва да се ебава. Ей много прост народ сме.
Всички сте прави – за ебалниците от мобилни и тем подобни оператори, за “перфектното” обслужване на сервитьорките от Сосурлево и бензинджийте от Каспичан, но ние никога няма да се оправим.
Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.

Никога няма да се оправим – прост ни е народа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Ное 2010, 10:54

magareto_yori написа:Всичко вярно до едно.Затва пак ше се махам от тоя кенеф
:yes: :owned:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Ное 2010, 12:48

BAHKATA_TDI написа:Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.

хаа..ти добре съдиш от телевизията, но не си гледал явно репортаж с мениджъра на същия този магазин, която обясняваше, че ний сме се държали цивилизовано и в дрyги държави при откриването е имало мноого по тежки слyчаи, колички се вдигат във въздyха за да минат. Но ей го... още един повод да си поплюем, колко прост народ сме., щот в дрyгите държави разбираш ли..са няква цивилизация, тyк сме маймyни..ай сиктир.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Ное 2010, 13:37

Той мениджъра с това ли се успокоява, че винаги има и по зле!???Типично по български!Не е баш като при нас.
При откриване(или закриване)на магазин, хората ги пускат в кордон и не докато се пръсне по шевовете магазина!!!А това с безмозъчните майки с бебета в мелето го можеме само ние и негрите!!! :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Ное 2010, 13:43

krystal написа:
BAHKATA_TDI написа:Ей го на по телевизията казват “Народа е гладен” – не гладен Прост е народа. Ще се бие и готов да умре за 3 кила банани, краставици и 5 бутилки олио – Мамави де*ба проста, утре например Технополис ще пусне промоция с 50% по ниска цена за ТВ и ще се избиеме, а ма не защото ни трябва, а защото е на далавера, напред сме.

хаа..ти добре съдиш от телевизията, но не си гледал явно репортаж с мениджъра на същия този магазин, която обясняваше, че ний сме се държали цивилизовано и в дрyги държави при откриването е имало мноого по тежки слyчаи, колички се вдигат във въздyха за да минат. Но ей го... още един повод да си поплюем, колко прост народ сме., щот в дрyгите държави разбираш ли..са няква цивилизация, тyк сме маймyни..ай сиктир.

Хм, дали по Европата и САЩ се блъскат за яйца, олио и банани? Май за друго се блъскат, не мислиш ли колежке? А не е като да няма разлика.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Ное 2010, 14:06

titto написа:Той мениджъра с това ли се успокоява, че винаги има и по зле!???Типично по български!Не е баш като при нас.
При откриване(или закриване)на магазин, хората ги пускат в кордон и не докато се пръсне по шевовете магазина!!!А това с безмозъчните майки с бебета в мелето го можеме само ние и негрите!!! :confused:

Не знам за мениджъра, идеята ми бе, че навсякъде хората сме си паплач и такива безyмия има навсякъде.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Ное 2010, 18:31

ми аз не сравнявам с тука и някъде си...! мене ме интересува как мене! ме обслужват- не кво правят в бостън или на майната си....! като ме засерат и навън и тях псувам. както турците тва лято,случвало ми се е и в западна европа ,но много рядко...! тука ,обаче е на всяка крачка,дразнят неистово и после се сърдят, че взимали малко ,че не взимали бакшиши ,че било тежко....! на всички ни е тежко, но аз не мога да си позволя да се държа зле и непрофесионално с някой наш клиент или контрагент ,щото просто в един момент ще останем без работа и в крайна сметка и без пари.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Ное 2010, 19:03

po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi :D

http://vbox7.com/play:f8f72c38

p.S. sorry za latinicata, no ne vijdam kredor ?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 28 Ное 2010, 21:49

vlad0 написа:po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi :D

Трябва да си уникално тъп за да направиш това от клипа :kuku:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 28 Ное 2010, 22:06

krystal написа:

всяко стадо си има мърша само дето в нашето е в много повече сеш' се ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Ное 2010, 22:10

vlad0 написа:po temata za mtel. Tova e za globul no vsichkite sa ednakvi :D

И к'во? Освен, че на тоз пич му стана смешно, 'щото тая не е от най-умните, друго напрай ли?! Ми ако ти беше оператор, ако ти треат кинти и го работиш т'ва?! Лично мен ако ме нарече боклук ще я оставя да слуша сигнала за завършен разговор.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Ное 2010, 22:42

Това, което ме дразни е, че всичките мобилни оператори изобщо не са гъвкави и само те ебават. Обаче те като имат проблем ние трябва да сме разбрани.

А тази проста селянка нещо се е объркала жестоко. Изпонаеба всички майки и незнам какво, а от момчето не зависи абсолютно нищо и нищо не може да направи!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Ное 2010, 1:27

М-тел бая време проточват фактурите и накая ще има едни голям бум и немасово плащане...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Ное 2010, 1:39

по-скоро масово неплащане :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата