Как ще заспиш ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Re: Как ще заспиш ?

Мнение от swh_bmw » 06 Дек 2010, 14:17

и какво като е регистрирана на фирма, да съдят собственика тогава. Те сами ще си намерят шофьора който го е карал в онзи момент. Бахти CSI Булгаристан :kuku: .
За детето много се радвам, да но всичко мине най добре за него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 06 Дек 2010, 14:45

e тва се казва мъжка и хладнокръвна постъпка, шапка му свалям на bivola !!

Това, че колата е регистрирана на фирма не може да приключи въпроса. Тия служебни коли тряя да имат някакви дневници, в които да се записва кой я е карал, кога я е карал и по какъв повод. Защото то по тази логика всеки ще си прави каквото си поиска с тия коли и ще се разминава безнаказано (както може би се случва и в дадената ситуация). Дано да не приключат нещата до тук от страна на полицията.

а на детенцето му пожелавам само здраве и бързо възстановяване !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 06 Дек 2010, 15:19

При такава ситуация или при снимка от камери в нарушение, когато не се разпознава шофьора, отговорността, автоматично отива при МОЛ-а(материално отговорното лице)на фирмата, чиято е колата. Вече, ако има някой друг от фирмата, който си признае, той отноася и така...

П.С. Поздравление за постъпката !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Дек 2010, 17:20

Браво на колегата :clap:

Чудя се обаче с колко е карал Мерцедеса и тва преди или след зеленото е било? Тия деца и старци са много опасни като излизат така... И да си кажа честно на мен ми се е случвало да ми излизат, ама примерно на 10-20 метра пред мен - и като си карам с 50 не съм имал никакви проблеми да спра. Ама ако ти излезе на 1 метър иззад тролея и с 20 да караш пак ще го бутнеш... Трябва да си отваряме очите на 4 и да стискаме палци да не ни се случва. И естествено да не минаваме на червено.

Потребител
Аватар

Мнение от rona7a » 06 Дек 2010, 19:08

Просто съм без думи от прочетеното... :shock: Евала за поступката :) ... Добре,че си бил ти иначе не ми се мисли какво ли щеше да се случи с детенцето... :(
А за такива хора просто няма да исказвам меннието си...Нали знаете всичко се връща на тоя свят няма да остане ненаказан по един или др начин.... :confused:
Изображение
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Дек 2010, 21:59

alx написа:
Kroki написа:Браво! :clap: Хубава постъпка!

... а този със с-класата - ще го намерят защото си запомнил достатъчно от номера му... и като му видят охлузената предница на колата и... жална му майка.

струва ми се, че гледаш през "розови" очила ...
боли ги уя куките, а и докато се задействат ако изобщо се случи, колата ще е в напълно изрядно състояние, без следи от каквото и да било!
Бивол, РЕСПЕКТ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Дек 2010, 23:05

zxsport написа:
боли ги уя куките, а и докато се задействат ако изобщо се случи, колата ще е в напълно изрядно състояние, без следи от каквото и да било!

Колега, точно това изказване не е правилно! Куките не знам к'во точно ги боли, обаче знам, че са хора като нас и си имат семейства! Интересното е, че на теб може и да не помогнат, поради еди-кви си причини, което не е правилно естествено, но на едно дете ще помогнат винаги. Нека бъдем обективни, все пак т'ва не са автомати за поискване на рушвети.

На колегата постъпката е наистина заслужаваща огромна похвала.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 07 Дек 2010, 2:12

"Колегите" от 8-мо днес рекоха и отсекоха. Нищо не може да се направи , нямало доказателства , били гледали мерцедеса нямало му нищо. Показаха ми някаква кирлива снимка , на която реално нищо нямаше :kuku: . Следователно излиза , че аз си измислям или просто не съм запомнил номера на колата , което е изключено понеже го сънувам от едно известно време :evil: . За пореден път евалата на господата и със здраве да си харчите рушветчето , което сте прибрали от фирмата ,дано изкарате една незабравима Колега с тия пари.
:kuku:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Дек 2010, 2:16

:banghead: :banghead: :banghead:

кажи ми другия път като видя полицай как да не му се изплюя в лицето
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 07 Дек 2010, 2:24

Не да им се изплюеш , а не знам и аз какво вече. Думите са просто излишни , мислих доста варианта с медийте , но това ще има ефект точно до следващият път. Нищо не помага в тая държава. :no:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Дек 2010, 11:14

Мисля че господари на ефира щяха да свършат работа..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Дек 2010, 11:30

Господари на ефира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 07 Дек 2010, 12:33

Колега шапка ти свалям. Радвам се,че с детето всичко е наред. Същевременно плюя на таз държава. По-точно не държавата, а на системата ,на управниците,на цялата организирана престъпност която започва от власта и завършва до дребните келемета по улиците. И на всички такива ижмикяри които си мислят ,че са недосегаеми и ,че с пари всичко се купува! Дай Боже не рано или късно ами съвсем скоро да им се върне и то тъпкано всички злини които са сторили!!!! :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 07 Дек 2010, 15:11

Браво за постъпката :bowdown: и от трите страници прочетено ми изниква един въпрос :?: случайно дали се знае името на тая фирма, защото сигурно няма да съм единствения, който ще си прежали купето заради едно дете и ще си направя едно дрифт шоу в кабинета на директора на тая фирма пък ако искат и условна и активна присъда да ми дават, и златен скункс да ми връчат.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Дек 2010, 16:27

Хаос написа:Господари на ефира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:yes: Действай ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата