ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!
е тва е "цивилизована" работа вече!!играли са си да ти свалят предния номер
баси м.иката нямам думи,отделно са ти оставили и лаистните кадето се свалят за 1мин. фаровете и те са късметлий като ги гледам,явно вече има нова порода гепаджий

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Лайсните на вратите са ги оставили, защото пакетът си го е поръчал някой с купе. 

- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Аз да го видя това черно купе ... пък ще говорим после!!! Обещавам че няма да задавам въпроси и няма да чакам обяснения!!!!!

"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Koksan написа:Аз да го видя това черно купе ... пък ще говорим после!!! Обещавам че няма да задавам въпроси и няма да чакам обяснения!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Нали се сещаш колко черни купета има с М пакет.Иначе ако има отличителни белези по твоите детайли по-добре,но и не можеш да се оглеждаш във всяко черно купе което видиш дали не е с твоите брони и прагове.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Krassi_kn написа:Koksan написа:Аз да го видя това черно купе ... пък ще говорим после!!! Обещавам че няма да задавам въпроси и няма да чакам обяснения!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Нали се сещаш колко черни купета има с М пакет.Иначе ако има отличителни белези по твоите детайли по-добре,но и не можеш да се оглеждаш във всяко черно купе което видиш дали не е с твоите брони и прагове.
Ако е достатъчно ентусиазиран и си обича колата и мрази да му крадат нещата създадени с труд/пари/любов ще се оглежда

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Има "поръчки" за такива неща, мен някви мургавелковци във Варна, вече ми питаха дали ми трябва нещо, казаха "Бате, показваш коя кола, казваш кое искаш и до няколко дена го имаш". Варианта за предпазване от такива издевателства е платен паркинг, гараж или застрахаовка на отделни елементи по избор(чух, че съществува такава, но не знам подробности)
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Значи, колеги, това е отвратително. Кола, която струва 5к, са й откраднали неща за над 20% от стойносстта, а и сега не може да кара така, нали, трябват още мин 500лв, за да я направи нормална - без М-пак... Това хич не е малка кражба, а предполагам точно тук не трябва да се обяснява какви са нервите
Аз имам гараж, ама какво от това... Нали все се налага някой път колата да нощува другаде и тогава какво, да спим на тръни ли...
Това, което ми хрумва е всички крепежни елементи на въпросните детайли да се сменят с къстъм болтчета с малко разпространени глави, ама и това не е лесно и евтино... Ама за друго, в нашата държава.. Трагедия, наистина, като че ли нямаме право да имаме хубави коли...

Аз имам гараж, ама какво от това... Нали все се налага някой път колата да нощува другаде и тогава какво, да спим на тръни ли...
Това, което ми хрумва е всички крепежни елементи на въпросните детайли да се сменят с къстъм болтчета с малко разпространени глави, ама и това не е лесно и евтино... Ама за друго, в нашата държава.. Трагедия, наистина, като че ли нямаме право да имаме хубави коли...

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Колега,искренно ти съчуствам,понеже и мене са ме грабили
Дано има някакво благоприятно развитие
Който не са го ограбвали по този дошманкски начин,не знае какво е!
Нека и аз да си се оплача:
Преди години в циганската зад летището в движение ме обраха,хора!!! В ДВИЖЕНИЕ!!!
Отвориха ми задната врата на буса и свалиха няколко кашона!!!
В същият ден спуках гума в най-големият порой,скъсах ремък на моста за летището,и после като си отидох до личната кола и бяха разбили стъклото и взели касетофона...бех така вече
Миналата година си карам на жената Лупо-то с удивителната на задното стъкло,с очилцаа приличам на бунак!
Спирам в Хаджи Димитър до един склад на едро за животински храни,и зад мене спират некви селяци,и гледат лошо.Не им обърнах внимание.Напазарувах си некви дреболии.Тръгвам после,и на светофара усещам че колата дърпа на ляво.Веднага отбивам и гледам предна лява спаднала.
Вадя крикове,ключове и вдигам колата.Обаче вътрешно си мисля,ако е от този номер с постановката......и в това време усещам колата както е вдигната на крик,нещо почна да скрибуца....вдигам глава и гледам,едно от онези лайна дето по-рано бяха спрели зад мене отволило вратата и ми държи чантичката с документите,ама каишката се беше уплела и това го е забавило.
"ама аз само да те питам нещо......"
"абе кво ще ме питаш беее......"
Добре че не взех ключа за гуми.Баси колко бой изяде,и не пада копелето....за първи път виждам човек без ташаци!!!
Три пъти го ритах....и не падна! Ебаси!!
Успя да ми се отскубне,и избяга.....ама го драх яко!
и нещо за развеселяване:
"на бял лист написано на ръка поставено на предното стъкло:
Двигателя е повреден,акумулатора е изтощен,чистачките са стари....няма бензин!
На другият ден ,дописано на друг лист:
Значи гумите не ти трябват!!!

Който не са го ограбвали по този дошманкски начин,не знае какво е!
Нека и аз да си се оплача:
Преди години в циганската зад летището в движение ме обраха,хора!!! В ДВИЖЕНИЕ!!!

В същият ден спуках гума в най-големият порой,скъсах ремък на моста за летището,и после като си отидох до личната кола и бяха разбили стъклото и взели касетофона...бех така вече

Миналата година си карам на жената Лупо-то с удивителната на задното стъкло,с очилцаа приличам на бунак!

Спирам в Хаджи Димитър до един склад на едро за животински храни,и зад мене спират некви селяци,и гледат лошо.Не им обърнах внимание.Напазарувах си некви дреболии.Тръгвам после,и на светофара усещам че колата дърпа на ляво.Веднага отбивам и гледам предна лява спаднала.

Вадя крикове,ключове и вдигам колата.Обаче вътрешно си мисля,ако е от този номер с постановката......и в това време усещам колата както е вдигната на крик,нещо почна да скрибуца....вдигам глава и гледам,едно от онези лайна дето по-рано бяха спрели зад мене отволило вратата и ми държи чантичката с документите,ама каишката се беше уплела и това го е забавило.
"ама аз само да те питам нещо......"
"абе кво ще ме питаш беее......"
Добре че не взех ключа за гуми.Баси колко бой изяде,и не пада копелето....за първи път виждам човек без ташаци!!!

Успя да ми се отскубне,и избяга.....ама го драх яко!
и нещо за развеселяване:
"на бял лист написано на ръка поставено на предното стъкло:

- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Малко на сарказъм го обърнахме,ама:
До нас има една ладичка и човека си беше написал така на бял лист "Няма акумулатор", а те му бяха написали - "Длъжни сме да проверим" няма толкова нагъл Народ ... ако можем изобщо да се наречем народ!!! По скоро сме гадно, шибано племе!!!
Заради такива изпълнения вече се чудя дали да прасвя колата както е излязла от завода или да слагам обикновени брони! Каква е гаранцията, че ще купя Пакет, ще го сложа .. и след 1 месец няма да я намеря по същия, гаден и вандалски начин орезилена?!?
А няма никакви новини, Полицаите ми правят:
А що се отнася до гледането .... ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ, даже ако са пребоядисани .... Пак!!! Толкова съм лежал под тая кола, че няма начин да не позная, еле пък броните!!!
и ще ги видя все някога!!!
До нас има една ладичка и човека си беше написал така на бял лист "Няма акумулатор", а те му бяха написали - "Длъжни сме да проверим" няма толкова нагъл Народ ... ако можем изобщо да се наречем народ!!! По скоро сме гадно, шибано племе!!!

Заради такива изпълнения вече се чудя дали да прасвя колата както е излязла от завода или да слагам обикновени брони! Каква е гаранцията, че ще купя Пакет, ще го сложа .. и след 1 месец няма да я намеря по същия, гаден и вандалски начин орезилена?!?
А няма никакви новини, Полицаите ми правят:

А що се отнася до гледането .... ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ, даже ако са пребоядисани .... Пак!!! Толкова съм лежал под тая кола, че няма начин да не позная, еле пък броните!!!

и ще ги видя все някога!!!
Последна промяна Koksan на 09 Дек 2010, 1:22, променена общо 1 път
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
pkaramitev написа:"на бял лист написано на ръка поставено на предното стъкло:

Много кофти случка

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Лошото че такива неща автоматично заминават за друг град,а там някой от колегите колкото и да иска да ги познай просто няма шанс.Все пак се надявам да са из вашия град че като си ги познайш да видят ефекта на разярен бемведжия.

- Bavaro
- кандидат ентусиаст
-
аз да питам колегата , куките като дойдоха взеха ли отпечатаци от предния номер , тук са имали късмет но несе знае че другия път няма да се издънят тогава им се свалят отпечатаците (ако все още нямат такива в районното оправление ) и тогав хоп искачат и старите кражби на яве
малка е вероятността но се пак... на мен преди няколко месеца ми свалиха задната добавка, чух алармата, но докато слезна то 8мия етаж онея ги нямаше никви
то в наща страна малко е обаркана работата границите се пресичат доста лесно м/у доброто и злото
с бой нищо несе оправя чували ли сте приказката ПО ДОБРЕ ГАДЕН ОТ КОЛКОТО ГЛАДЕН
та има една такава работа
големите риби ограбват простолюдието и на тях кво им остава , гледат някой дето е нямал 1 ден работен през живота си и кара Х6 и чупи стойки а те се чудят къде да отидат да питат за работа
иначе ако искате да не се сваля нищо, със самонарезки обилно прекрепвате елементите , после малко кит и тогава боядисване , лошото е че после самите вие не можете да си ги свалите
малка е вероятността но се пак... на мен преди няколко месеца ми свалиха задната добавка, чух алармата, но докато слезна то 8мия етаж онея ги нямаше никви
то в наща страна малко е обаркана работата границите се пресичат доста лесно м/у доброто и злото
с бой нищо несе оправя чували ли сте приказката ПО ДОБРЕ ГАДЕН ОТ КОЛКОТО ГЛАДЕН
та има една такава работа
големите риби ограбват простолюдието и на тях кво им остава , гледат някой дето е нямал 1 ден работен през живота си и кара Х6 и чупи стойки а те се чудят къде да отидат да питат за работа
иначе ако искате да не се сваля нищо, със самонарезки обилно прекрепвате елементите , после малко кит и тогава боядисване , лошото е че после самите вие не можете да си ги свалите

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега , тази кола е до моето училище
Не мога да повярвам , навътре съм с келешчетата от квартала , ако чуя нещо задължително ще се свържа с теб

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
не видях автора на темата да е споделил какво са казали застрахователите по случая?