Затъмняване на стъкла
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Re: Затъмняване на стъкла
да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм
ПС искам да е от черно фолио и да е 17см начална и крайна точка смисъл отляво и отдясно на дължина да е 17 см

ПС искам да е от черно фолио и да е 17см начална и крайна точка смисъл отляво и отдясно на дължина да е 17 см

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

мойта препоръка е да не правиш тази цигания
иначе се продават готови сенници за лепене

www.bmwпрофесори-bg.net
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
benzin написа:мойта препоръка е да не правиш тази циганияиначе се продават готови сенници за лепене
е да ама са за отвъншната страна и след време тея чистачки ще му разкажат играта
аз искам отвътре да го сложа и имам план как да стане ма писах тука да вида някой знае ли по лесен начин

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ти какво си измислил,вариантите са 2 или се реже на плотер,или ти си го лепиш и изрязваш излишното,аз не съм виждал до сега така да се лепи,дано стане добре
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
///M Rider написа:да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм![]()
Мисля,че за 17см лента куките ще ти правят проблем.

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
koki_e34 написа:///M Rider написа:да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм![]()
то само от краищата ще е 17 към средата ще е поне 15,14 или 13 излизаше щото бях направил мостра

айде кат ми остане време ще направя една тема как става номера

само трябва да се внимава със лепенето после че е сложнотия заради огледалото вътре
говорим в случая е36
"Drat! And Double Drat!"

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
koki_e34 написа:///M Rider написа:да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм![]()
лента до огледалото никой нищо неможе да ти каже

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
По правилник ако не е от фабрично тонираните в горната част джамове може да ти кажат нещо
.Но обикновено не правят проблеми за тези ленти.

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите
га возим чуждо , да са не вижда

- biem_w
- ентусиаст
-
svilgg написа:weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите
га возим чуждо , да са не вижда![]()
![]()

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
В днешно време колите си ги правят с тонирани стъкла отзад. За челното любимата марка предлага екстра, за да се избегне прекомерното нагряване.
Съгласен съм, че ако стъклата са бели е адски смешно... направо е неестествено.
На предишни мои коли съм слагал фолио - хамериканско. И без да ме е срам ще кажа, че съм плащал по приятелска линия към 300-400 лева също. Но ако някой успее да намери снадка на фолиото-ще платя да му бронират и направят после черни стъклата на къщата... А балончета и краища... К'во е това?!
Прав е колегата-отвътре не е проблем виждането.
Аз да питам-що правителството е с тъмни стъкла? Ако е опасно, милите те как се подлагат на такива рискове?!
Като цяло - досадно е обаче ако си целия черен-всеки подскача да те спре и да се прави на маймуна за 10-20 лева.
Мойте ги правех в Дружба...
На предишни мои коли съм слагал фолио - хамериканско. И без да ме е срам ще кажа, че съм плащал по приятелска линия към 300-400 лева също. Но ако някой успее да намери снадка на фолиото-ще платя да му бронират и направят после черни стъклата на къщата... А балончета и краища... К'во е това?!
Аз да питам-що правителството е с тъмни стъкла? Ако е опасно, милите те как се подлагат на такива рискове?!
Като цяло - досадно е обаче ако си целия черен-всеки подскача да те спре и да се прави на маймуна за 10-20 лева.
- biem_w
- ентусиаст
-
boregepco написа:В днешно време колите си ги правят с тонирани стъкла отзад. За челното любимата марка предлага екстра, за да се избегне прекомерното нагряване.
Колега да те поправя малко и не само тебе и доста хора .. това фолио на което пише АМЕРИКА не е американско ами правено за америка от ТаЙван

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Скъпи колега... Който ме поправя мен и другите, които грешат...
Умрем да съм умен и да знам всичко!
Е да, но няма как да знаеш всичко. И няма как да ме изваждаш от заблуждение...
Ти да видя някаде написана от мен марката на това фолио, за което говоря?!
Не си!
Е как така знаеш къде е произведено и т.н.
За да стане ясно-говоря за фолиата LLumar.
И те ли са от Тайван?! Може би, но го кажи сега, когато знаеш за какво говоря.
А за да те извадя от заблуждение - чети там да видиш какво пише.
http://www.llumar.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=89:melyik-folia-markat-valasszam&catid=36:hirek&Itemid=71
Или - тия лъжат та се късат! Е , може и да лъжат...
Айде да си жив и здрав и не се сърди, но много мразя некой да ме "оправя"...
Умрем да съм умен и да знам всичко!
Е да, но няма как да знаеш всичко. И няма как да ме изваждаш от заблуждение...
Ти да видя някаде написана от мен марката на това фолио, за което говоря?!
Не си!
Е как така знаеш къде е произведено и т.н.
За да стане ясно-говоря за фолиата LLumar.
И те ли са от Тайван?! Може би, но го кажи сега, когато знаеш за какво говоря.
А за да те извадя от заблуждение - чети там да видиш какво пише.
http://www.llumar.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=89:melyik-folia-markat-valasszam&catid=36:hirek&Itemid=71
Или - тия лъжат та се късат! Е , може и да лъжат...
Айде да си жив и здрав и не се сърди, но много мразя некой да ме "оправя"...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите
На първо време да не те пърли лятото и да ти вади очите зимата , да не става сауна вътре , от вън да не се вижда кого (коя) какво возиш , колата да не прилича на АКВАРИУМ ... това май е достатъчно .
И за 400те лева - фен съм на качествените неща , но за 2 джама 400 лева е лудуст . Повече от 80-90 лева не бих дал .
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5