Затъмняване на стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Re: Затъмняване на стъкла

Мнение от ///M Rider » 14 Дек 2010, 16:36

да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм :wave:

ПС искам да е от черно фолио и да е 17см начална и крайна точка смисъл отляво и отдясно на дължина да е 17 см :)
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 15 Дек 2010, 0:18

мойта препоръка е да не правиш тази цигания :mhihi: иначе се продават готови сенници за лепене
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 15 Дек 2010, 0:39

benzin написа:мойта препоръка е да не правиш тази цигания :mhihi: иначе се продават готови сенници за лепене

е да ама са за отвъншната страна и след време тея чистачки ще му разкажат играта
аз искам отвътре да го сложа и имам план как да стане ма писах тука да вида някой знае ли по лесен начин :P а сега някой ще кажат Полицайте .... те са ми последна грижа ням проблеми с тях :mhihi:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Дек 2010, 0:50

Ти какво си измислил,вариантите са 2 или се реже на плотер,или ти си го лепиш и изрязваш излишното,аз не съм виждал до сега така да се лепи,дано стане добре
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I

Мнение от koki_e34 » 15 Дек 2010, 10:10

///M Rider написа:да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм :wave:

ПС искам да е от черно фолио и да е 17см начална и крайна точка смисъл отляво и отдясно на дължина да е 17 см :)

Мисля,че за 17см лента куките ще ти правят проблем.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 15 Дек 2010, 12:09

koki_e34 написа:
///M Rider написа:да използвам темата искам да си направа отпред на челното стъкло сенник както го има при някой бмв-та (е36) някакви идеи и препоръки от Лом съм :wave:

то само от краищата ще е 17 към средата ще е поне 15,14 или 13 излизаше щото бях направил мостра :)
айде кат ми остане време ще направя една тема как става номера :yes:
само трябва да се внимава със лепенето после че е сложнотия заради огледалото вътре
говорим в случая е36

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 02 Мар 2011, 13:54

И какво сега кой последно затъмнява стъкла и какви паринки е?
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 02 Мар 2011, 21:57

koki_e34 написа:

лента до огледалото никой нищо неможе да ти каже :yes:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 02 Мар 2011, 22:30

По правилник ако не е от фабрично тонираните в горната част джамове може да ти кажат нещо :mhihi: .Но обикновено не правят проблеми за тези ленти.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 02 Мар 2011, 23:42

weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите :driving:

га возим чуждо , да са не вижда :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 02 Мар 2011, 23:43

svilgg написа:
weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите :driving:

га возим чуждо , да са не вижда :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: 6+ :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Х5 - Е53

Мнение от boregepco » 10 Мар 2011, 22:05

В днешно време колите си ги правят с тонирани стъкла отзад. За челното любимата марка предлага екстра, за да се избегне прекомерното нагряване.
Съгласен съм, че ако стъклата са бели е адски смешно... направо е неестествено.
На предишни мои коли съм слагал фолио - хамериканско. И без да ме е срам ще кажа, че съм плащал по приятелска линия към 300-400 лева също. Но ако някой успее да намери снадка на фолиото-ще платя да му бронират и направят после черни стъклата на къщата... А балончета и краища... К'во е това?!
Прав е колегата-отвътре не е проблем виждането.
Аз да питам-що правителството е с тъмни стъкла? Ако е опасно, милите те как се подлагат на такива рискове?!
Като цяло - досадно е обаче ако си целия черен-всеки подскача да те спре и да се прави на маймуна за 10-20 лева.
Мойте ги правех в Дружба...

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 10 Мар 2011, 23:02

boregepco написа:В днешно време колите си ги правят с тонирани стъкла отзад. За челното любимата марка предлага екстра, за да се избегне прекомерното нагряване.
Съгласен съм, че ако стъклата са бели е адски смешно... направо е неестествено.
На предишни мои коли съм слагал фолио - хамериканско. И без да ме е срам ще кажа, че съм плащал по приятелска линия към 300-400 лева също. Но ако някой успее да намери снадка на фолиото-ще платя да му бронират и направят после черни стъклата на къщата... А балончета и краища... К'во е това?!
Прав е колегата-отвътре не е проблем виждането.
Аз да питам-що правителството е с тъмни стъкла? Ако е опасно, милите те как се подлагат на такива рискове?!
Като цяло - досадно е обаче ако си целия черен-всеки подскача да те спре и да се прави на маймуна за 10-20 лева.
Мойте ги правех в Дружба...

Колега да те поправя малко и не само тебе и доста хора .. това фолио на което пише АМЕРИКА не е американско ами правено за америка от ТаЙван :dummy: и за парите си е много хубаво фолио. имам 1 джам е така тестов,направен преди 1 година още не е праднал а умишлено стой навънка . и до ден днешен немога да си обясня защо като лепя фолио на свалени стакла свата ок а на колата стават ама не как тре .. :twisted:

Потребител
Аватар
Кара: Х5 - Е53

Мнение от boregepco » 11 Мар 2011, 19:42

Скъпи колега... Който ме поправя мен и другите, които грешат...
Умрем да съм умен и да знам всичко!
Е да, но няма как да знаеш всичко. И няма как да ме изваждаш от заблуждение...
Ти да видя някаде написана от мен марката на това фолио, за което говоря?!
Не си!
Е как така знаеш къде е произведено и т.н.
За да стане ясно-говоря за фолиата LLumar.
И те ли са от Тайван?! Може би, но го кажи сега, когато знаеш за какво говоря.
А за да те извадя от заблуждение - чети там да видиш какво пише.

http://www.llumar.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=89:melyik-folia-markat-valasszam&catid=36:hirek&Itemid=71

Или - тия лъжат та се късат! Е , може и да лъжат...

Айде да си жив и здрав и не се сърди, но много мразя некой да ме "оправя"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2011, 7:45

На първо време да не те пърли лятото и да ти вади очите зимата , да не става сауна вътре , от вън да не се вижда кого (коя) какво возиш , колата да не прилича на АКВАРИУМ ... това май е достатъчно .
И за 400те лева - фен съм на качествените неща , но за 2 джама 400 лева е лудуст . Повече от 80-90 лева не бих дал .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата