Искам мини купър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Искам мини купър

Мнение от slatanic » 22 Дек 2010, 16:11

Дам прав е Бум Бум.Пробвано е и баш така става,но има и вариант да дадеш пари пак така да стане.И това е пробвано. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 22 Дек 2010, 16:14

Добре аз не мога да разбера, такава 20ка, дето описа колегата, ще е едно 14-15к, к'во толкова може да му стане, че за 1 година да даде 5-6к за ремонти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2010, 16:22

Питай Наско 325ТД той ще ти обясни какво :mhihi:
Няма лошо да си вземеш евтина кола, но да търсиш нещо 30, 40, 50% под пазарната му цена и да се надяваш, че е ОК си е жив тъпизъм.
Последна промяна bum_bum на 22 Дек 2010, 16:24, променена общо 1 път
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Дек 2010, 16:23

Mbass написа:Добре аз не мога да разбера, такава 20ка, дето описа колегата, ще е едно 14-15к, к'во толкова може да му стане, че за 1 година да даде 5-6к за ремонти?

Ми зависи колежката/колегата може да е като в един клип във Vbox, където една баба си продаваше голфа! :D :D
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Дек 2010, 16:27

INNESSA написа:И друго забравих да кажа- имам позната точно в района на Бавария, на която мога да разчитам за докарването. И ..сега като споменахте Z3..бе те много хубави били..http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details това директно мога да го взема, но това ще харчи като пробито,или..? Този, който спомена за приятелката на приятеля си ще се радвам да сподели мнение.
Поздрави

Това,колежке не е Z3 !

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - Това е Z3. 8)

Потребител
Аватар

Мнение от INNESSA » 22 Дек 2010, 16:53

Ox, ами те и зед тройките са доста скъпи, това на линка ми хареса, но много старо, нека да е поне след 2000..Най накрая ще взема синия немски купър ,поне няма да си давам половината заплата за гориво, пък той татко ще ми го стегне..Има кой да го докара..Бмв-тата са хубави, но не и по евтини, така че не мога да разбера какво ме надъхвате за зед три, като за тез пари 96 по ново няма. :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2010, 18:28

INNESSA написа:Ox, ами те и зед тройките са доста скъпи, това на линка ми хареса, но много старо, нека да е поне след 2000..Най накрая ще взема синия немски купър ,поне няма да си давам половината заплата за гориво, пък той татко ще ми го стегне..Има кой да го докара..Бмв-тата са хубави, но не и по евтини, така че не мога да разбера какво ме надъхвате за зед три, като за тез пари 96 по ново няма. :dunno:

... така като те гледам как се мяташ от една кола на друга- не си решила още какво да караш...

защо не си вземеш някаква по-"обикновена" кола докато се оформиш като шофьорски манталитет (ще го познаеш момента по това че ще искаш определено някаква конректна марка и модел)... ?

аз лично бих ти препоръчал една тойота корола, форд фокус или мазда 3-та серия... пък след 2 години се метни на нещо по-чупливо и с повече характер...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2010, 18:58

Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят.. :dunno: Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Дек 2010, 19:02

bum_bum написа:Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят.. :dunno: Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда :mhihi:

Взе ми думите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Дек 2010, 19:12

Колежке щом татко ти ще ти я стегне, нека ти стегне Е46 вместо Купър-а който гледаш (синия). Както казаха колегите по горе, че със синия купър ще береш ядове още повече с двигателя, а пък за тези пари ще си вземеш що годе добра 318i Е46 и татко ти няма да мята толкова пари, особенно по двигателя!!! Ама пък като се замисля при Вас жените е важен цвета и явно вече годината също има някакво значение ако това не ти го е казал някой друг. Ако ти бяха показали друга синя кола може би веднага щеше да се метнеш на нея.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 22 Дек 2010, 19:18

bum_bum написа:Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят.. :dunno: Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда :mhihi:

Тва ми мяза на служебен автомобил :mhihi:
Сега ако не е след 2000г не върви ли? Ако е запазена какво и е? Даже е по-добре да е преди 2000 особено с тези пари, които можеш да извадиш.Моя съвет е търпение, търсене и гледане и тя колата ще излезе(мойта я търсех 2 години) ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 22 Дек 2010, 21:14

Тая тема цялата е за "Бисери от форума"! :mhihi: То не бяха Мини-та, не бяха MG-та (опа Z3-ки :kuku: ), чудо е!
П/П Минито не е лоша кола, но определено не е евридейка! Колегите по-горе са ти казали, че не е добре да се търси най-евтиното от даден ценови клас, който върви обикновено два, три пъти отгоре в цените. Няма как да е евтина, нова, лачена, да харчи малко, да не се чупи и т.н. и т.н.
П/П 2 - Вземи си Е30 купе - доволна ш останиш! ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Дек 2010, 21:44

Що да не е евридейка минито ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 22 Дек 2010, 21:50

Е30 е твоята кола,дори сега да не го осъзнаеш,след време ще плачкаш за 30-ска :ok: :ok:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 22 Дек 2010, 21:53

bum_bum написа:Питай Наско 325ТД той ще ти обясни какво :mhihi:
Няма лошо да си вземеш евтина кола, но да търсиш нещо 30, 40, 50% под пазарната му цена и да се надяваш, че е ОК си е жив тъпизъм.

А то като дадеш една шапка с пари е гаранция, че ще случиш на перфектна кола ли????????
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата