Искам мини купър
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Искам мини купър
Дам прав е Бум Бум.Пробвано е и баш така става,но има и вариант да дадеш пари пак така да стане.И това е пробвано. 

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Добре аз не мога да разбера, такава 20ка, дето описа колегата, ще е едно 14-15к, к'во толкова може да му стане, че за 1 година да даде 5-6к за ремонти?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Питай Наско 325ТД той ще ти обясни какво 
Няма лошо да си вземеш евтина кола, но да търсиш нещо 30, 40, 50% под пазарната му цена и да се надяваш, че е ОК си е жив тъпизъм.

Няма лошо да си вземеш евтина кола, но да търсиш нещо 30, 40, 50% под пазарната му цена и да се надяваш, че е ОК си е жив тъпизъм.
Последна промяна bum_bum на 22 Дек 2010, 16:24, променена общо 1 път
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Mbass написа:Добре аз не мога да разбера, такава 20ка, дето описа колегата, ще е едно 14-15к, к'во толкова може да му стане, че за 1 година да даде 5-6к за ремонти?
Ми зависи колежката/колегата може да е като в един клип във Vbox, където една баба си продаваше голфа!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
INNESSA написа:И друго забравих да кажа- имам позната точно в района на Бавария, на която мога да разчитам за докарването. И ..сега като споменахте Z3..бе те много хубави били..http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details това директно мога да го взема, но това ще харчи като пробито,или..? Този, който спомена за приятелката на приятеля си ще се радвам да сподели мнение.
Поздрави
Това,колежке не е Z3 !
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - Това е Z3.

Ox, ами те и зед тройките са доста скъпи, това на линка ми хареса, но много старо, нека да е поне след 2000..Най накрая ще взема синия немски купър ,поне няма да си давам половината заплата за гориво, пък той татко ще ми го стегне..Има кой да го докара..Бмв-тата са хубави, но не и по евтини, така че не мога да разбера какво ме надъхвате за зед три, като за тез пари 96 по ново няма. 

INNESSA написа:Ox, ами те и зед тройките са доста скъпи, това на линка ми хареса, но много старо, нека да е поне след 2000..Най накрая ще взема синия немски купър ,поне няма да си давам половината заплата за гориво, пък той татко ще ми го стегне..Има кой да го докара..Бмв-тата са хубави, но не и по евтини, така че не мога да разбера какво ме надъхвате за зед три, като за тез пари 96 по ново няма.
... така като те гледам как се мяташ от една кола на друга- не си решила още какво да караш...
защо не си вземеш някаква по-"обикновена" кола докато се оформиш като шофьорски манталитет (ще го познаеш момента по това че ще искаш определено някаква конректна марка и модел)... ?
аз лично бих ти препоръчал една тойота корола, форд фокус или мазда 3-та серия... пък след 2 години се метни на нещо по-чупливо и с повече характер...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят..
Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bum_bum написа:Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят..Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда
Взе ми думите

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колежке щом татко ти ще ти я стегне, нека ти стегне Е46 вместо Купър-а който гледаш (синия). Както казаха колегите по горе, че със синия купър ще береш ядове още повече с двигателя, а пък за тези пари ще си вземеш що годе добра 318i Е46 и татко ти няма да мята толкова пари, особенно по двигателя!!! Ама пък като се замисля при Вас жените е важен цвета и явно вече годината също има някакво значение ако това не ти го е казал някой друг. Ако ти бяха показали друга синя кола може би веднага щеше да се метнеш на нея.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
bum_bum написа:Щото трябва да е нова, да е лачена, да харчи малко, да е здрава, да е с евтина поддръжка, да е от престижна марка, да не е много стара, че приятелите ти ще се смеят..Де ги тия качества в един фокус-мокус или Мазда
Тва ми мяза на служебен автомобил

Сега ако не е след 2000г не върви ли? Ако е запазена какво и е? Даже е по-добре да е преди 2000 особено с тези пари, които можеш да извадиш.Моя съвет е търпение, търсене и гледане и тя колата ще излезе(мойта я търсех 2 години)

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Тая тема цялата е за "Бисери от форума"!
То не бяха Мини-та, не бяха MG-та (опа Z3-ки
), чудо е!
П/П Минито не е лоша кола, но определено не е евридейка! Колегите по-горе са ти казали, че не е добре да се търси най-евтиното от даден ценови клас, който върви обикновено два, три пъти отгоре в цените. Няма как да е евтина, нова, лачена, да харчи малко, да не се чупи и т.н. и т.н.
П/П 2 - Вземи си Е30 купе - доволна ш останиш!

П/П Минито не е лоша кола, но определено не е евридейка! Колегите по-горе са ти казали, че не е добре да се търси най-евтиното от даден ценови клас, който върви обикновено два, три пъти отгоре в цените. Няма как да е евтина, нова, лачена, да харчи малко, да не се чупи и т.н. и т.н.
П/П 2 - Вземи си Е30 купе - доволна ш останиш!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Що да не е евридейка минито ?
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Е30 е твоята кола,дори сега да не го осъзнаеш,след време ще плачкаш за 30-ска

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
bum_bum написа:Питай Наско 325ТД той ще ти обясни какво
А то като дадеш една шапка с пари е гаранция, че ще случиш на перфектна кола ли????????
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5