2010 VW EOS 2.0 TSI - Какво мислите за него ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: 2010 VW EOS 2.0 TSI - Какво мислите за него ?
alx написа:vvaskoo написа:hameleona написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=236460 ????
Последно ЕОС-а временно ли ти е даден,купил си го или нещо друго???
Не че нещо ама чорбица ли ще си вариш от ВАГини ?
и поне си сменяйте никовете като лъжете
Тва кво ще варя кво не си е мой проблем .
батка, не се доокопавай... едно че излъга, две че си взел кола с десен волан... посипвай си главата с пепел че ни излъга всичките и... си я карай със здраве...
Как да не излъжа ... едва ли не гей ме изкарахте че карам ЕОС ! И кво в УК да карам кола с ляв волан ли ?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
по-нелогичен избор никога не съм виждал. направо съм озадачен. от 3та серия на ЕОС... 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Честно казано на мен този еос ми е леко казано ОТВРАТ и да не се заканвам не бих карла никога такава кола.И на мен ми е чудно как от е46 ще слезеш на ЕОС било той и по нов.Вярно доста по-нов е като години но все пак.........всеки си решава как да си харчи парите, безпроблемни километри мога да ти пожелая само.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Доколкото знам , колегата наистина има 328ца и 330ка , че е десен волан е ясно , щот с лява дирекция в Англия е кофти
Сега , този ЕОС като временна кола ли е - не знам , като за постоянно ли е не знам .
Аз само да се обърна лично към него - колега , тази кола , за която говориш е дамска , но с мъжки двигател
Ако е за временно ползване - ок , но за постоянно една Z4ка е по-добре от всякъде , пък била и с 2 години по-стара 

Сега , този ЕОС като временна кола ли е - не знам , като за постоянно ли е не знам .
Аз само да се обърна лично към него - колега , тази кола , за която говориш е дамска , но с мъжки двигател

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Горкия човечец, съсипахте го бе колеги, вярно че и на мен ЕОС-а ми се струва боклук ама всеки има право на избор, това не прави колегата с ФВ-то педерас,гей и други такива цветущи определения! Харесва БМВ, има даже 2, е голям праз че има и ЕОС. Стига с тая храна, не разбирам какво удоволствие си доставяте като го потъпквате така, дръжте се по мъжки, бмв форума е това!
Айде весели празници на всички
И не карайте пияни нито БМВ-та нито ЕОС-и че и двете криват ламарини, па и са скъпи д**ба и тучовете

Айде весели празници на всички

- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
и аз имам еос, колата е супер.. лятото може само да завиждате
Не моа да разбера, как някои хора пускат тема да се коват самички
Неккъв вирус "мазохизмиус" е плъзнал май 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3