Колеги, писна ми да ме тормозят полицаите!!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Колеги, писна ми да ме тормозят полицаите!!!
мен имаше един период 2-3 години в софия всяка вечер ме спираха, просто минавах през едно място където спираха всички. и всеки път дрегер
0.00 приятна вечер. чак тараши не са ми правили никога, най-много отвори багажника, "от къде го имаш тва". вечер регистрацията не се вижда освен това, заради фаровете, единствено отзад може да я видят. не мисля, че някога съм имал проблеми щото съм не съм бил със софийска регистрация.
това отношение не е случайно според мен.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
SHTILL написа:exotique написа:има едно врачанско шано е39 "под внимание" та за тва така
по принцип разлика според мен от Е39 до Е36 има бая, но както и да е
идеята е че си с ВР бмв

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Абе преди малко каза момчето, че не кара БМВ!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Kroki написа:Абе преди малко каза момчето, че не кара БМВ!
тва па каде го видя,318тдс кво голф 3ка ли ще е

пс. иначе по темата наи вероятно има подобна кола като твоята или регистрацията на някои които го "разработват" и ти си потърпевш от това съвпадение,но от друга страна ревем като куките бездеистват,ся ревем като си вършат работата.угодия няма

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
SHTILL написа:///ivanE30 написа:1.От козлудии , а в София
2.С РВ регистрация, колата не е на негово име
3.Млад
4.БМВ
5.Кара в София, а ако е и по късните часове на деня или през ноща![]()
Как да изпуснеш такъв клиент ?
1. КОЗЛОДУЙ се пише и да...в София, защото уча
2. Не с РВ, а с ВР регистрация, колата Е на мое име
3. Да
5. Да
6. Ми някъде към 2 и нещо вечерта беше
7. Ако сте забелязали няма т.4
и никога не съм задържан, нито имам криминални проявления
Но верно има в подписа 318tds. Сорри
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Оплачи се колега, има си начин, ред, ко се жалваш тука у форума, няма кой да ти помогне. Само ще стане една дъъълга тема. Па като се жалваш, напиши резултата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и на кои да се оплаче и точно за какво?че ми стана интересно 

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
SHTILL написа:Колеги, всеки път като ме мерне патрулка ми подава или палка или ме настигат на буркан. Спират ме, всички пасажери от колата излизаме навън и чакаме по половин час да ми обърнат сергията нагоре с краката - проверки за наркотици. Оная вечер карам си по Мария Луиза и след спирит-а свивам наляво към люлин 8 (ако не се лъжа) и хоп...
догониха ме на буркан, изкараха ме от колата, викнаха подкрепление. 4 патрулки обградиха колата ми все едно съм в екшън филм
. Разпитваха ни поотделно (4 души бяхме), вкарваха ни психо атаки, а аз нищо не можех да им кажа или да ги питам
. Регистрацията ми е ВР и вярвам, че заради това ме спират толкова често, ама защо всеки път ми прават тараш? Направо откачам вече
Пич, смени си регистрацията. Живееш в София, учиш там все пак. Досети се, че има някой с врачанска регистрация в София и същото Бмв като твоето, прави мизерии и го търсят. Постави се на мястото на полицая, като види Бмв през нощта с врачанска регистрация. Повече от логично е, че търсят някого. Ако искаш да стоиш на студа и да си мръзнеш, докато не те запомнят, си стой със сегашната регистрация.

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Мисля, че имаш основание да пуснеш жалба за "неправомерно задържане", ако те държат повече от 30 мин. Това при положение, че си "чист". Това го бях чувал преди време от познат полицай. Някой запознат да каже.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Когато ти правят обиск, дават ли ти протокол? Мисля, че е задължително. Хвърли един поглед на това:
http://store1.data.bg/bsotn/KAT/KAT.pdf Ще ти е полезно щом те спират толкова често.
http://store1.data.bg/bsotn/KAT/KAT.pdf Ще ти е полезно щом те спират толкова често.
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
b_velev написа:Когато ти правят обиск, дават ли ти протокол? Мисля, че е задължително. Хвърли един поглед на това:
Никога не са ми давали протокол

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3