Sonisphere 2011 София - ОТМЕНЕН
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: Sonisphere 2011 София
80% боза ще е тая година... 
Не се и учудвам де....беше ясно от месеци...

Не се и учудвам де....беше ясно от месеци...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:Бе нема ли Рамщайн,бал съм го феста,то и тука е ебаси организацията мизерна,платил съм си централно от пред най-долека и не мога да се довлеча до там,освен това некакъв от охраната си придърпа неколко човека най-отпред,следващият път пак у германия ще ходя,там всичко си е на ниво и за 20-30 евро повече...
Eмо, прав си, от челен опит знам че тука, какъвто ни е стандарта на живот, такива са и концертите на разни иностранни групи

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз пък се кефя на Слипкнот и на Апокалиптика, а за Мейдън направо мрем! Така че ще съм там
Единствено се притеснявам от организацията - там може да има яки издънки...

Единствено се притеснявам от организацията - там може да има яки издънки...
Si non confectus, non reficiat.
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Може да оплакнем ухото с Мастодон и Слипнот.. все пак не е нужно да свирят Металичко за да е хубав феста... за 90лв си е добре програмата.
Едно е сигурно - пак ще има безкрайни опашки за бира и правопропорционални такива за пикане. Ще се спази традицията в това отношение...

Едно е сигурно - пак ще има безкрайни опашки за бира и правопропорционални такива за пикане. Ще се спази традицията в това отношение...

Я,колко фенове имало и тука.Гот ще е тая година на хиподрума-мааш мръвките на барбекюто,а SLIPKNOT ти пеят на ушенце.Може и за събора тая година да си викнем някой-рамщайн,ац/дц 

- Zagy
- нафтения
-
Аз даже мисля другия уикенд да направя един оглед на мястото с приятели 

Мястото е чук-огромно равно празно място чакащо....нас
.Миналата година там беше откриването на мотосезона за София и си беше размазване 

Много солено тая година, 30% увеличение. И фрон ъф стейдж е 150 кинта, тва е нечовешко баси!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Кви 30%? Фронт стейдж беше 80лв за един ден 120лв за двата. Сега 150 за един ден. Направо са си 88% нагоре
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Zagy
- нафтения
-
Днес, 14 юни 2011 г. по независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България, се обявява, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 на Национален Хиподрум Банкя е отменен.
Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите купени он-лайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43. Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011г.
Мамка му.......

Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите купени он-лайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43. Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011г.
Мамка му.......

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Re: Sonisphere 2011 София - ОТМЕНЕН
щеше да е хубаво тъкмо си купих билети за седящи и бяха на идеалните места без много хора около нас .... дано поне без проблеми върнат парите 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3