Поредната малоумна идея - винетки за центъра на София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 29 Сеп 2005, 8:17

Аз предлагам, да изпратим искане до парламентО, боклука да го съхраняват в избите на народното събрание и БНБ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 29 Сеп 2005, 9:26

Тея направо ще ме побъркат :evil: :evil: :evil:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Сеп 2005, 21:51

X-citer написа:
Eva* написа:Прекроили са законите за сметищата и вече са взели официално решение Сметището на София да е до Околовръстното....

А къде по-точно? В коя част на окловръстното? :confused:

Пътя за Мрамор, след Илиенци го знаеш, е те там го гласят. Хората естествено са възмутени. И това преди избори - чудя им се.
Да караш Peugeot е страст!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Сеп 2005, 23:02

Eva* написа:И това преди избори - чудя им се.

Аз се чудя народа още колко може да понесе? Излезнахме доста издържливи. Имам чувството обаче, че в един момент ще стане страшно... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 30 Сеп 2005, 9:31

Аз все си мисля, че положението с паркирането може да се оправи, но трябва да го пожелаят управниците.
Да се построят паркинги на няколко етажа, за да има къде да се паркира. След като са осигурени паркоместата, да се сложат огради на тротоарите - няма да се качват колите там. На някой не му се плаща за паркинг и спира пак на платното - няма проблем, ще гледаме как с костюм прескача огради и мантинели.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Сеп 2005, 9:43

А бихте ли ми казали къде могат да ги построят тези паркингзи.. ?

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 30 Сеп 2005, 10:31

Парка срещу двореца. На долу могат да строят доста, и дори и с входове и изходи пак ще остане парк ;)

А местото е добро. Близо до всичко.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Сеп 2005, 11:00

GaD написа:А бихте ли ми казали къде могат да ги построят тези паркингзи.. ?

Сега нали ще копаят за Метрото под Александър Батенберг, може и паркинги да направят. Но и в статията си пише - "инвеститорите не проявяват интерес, поради факта, че не сме били свикнали да си плащаме за паркинг"... ми те като сложат цена за час 2 или 3 лева или 5 лева - мерси :D
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Re: RE:

Мнение от turboto » 04 Окт 2005, 16:26

SlipKnoT написа:
DEFLEPPARD написа:
turboto написа:Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!

NO COMMENT!

не става батка - ако ще се прави бизнес център, магазини, жилища или нещо подобно възвръщаемостта на инвестициите са по-големи :arrow: оттам и цената на земята се качва :idea: ако тръгнеш да купуваш земя за да правиш паркинг не можеш да си позволиш да дадеш парите които се дават за зема за търговски център щото възвръщаемостта е 3-4 пъти по-малка :idea: оттам и цената на земята ще падне, а нали се сещаш че няма такъв луд дето да вземе 5лв. за една земя ако може да вземе 15? :) същото е и с концесията, и с наема и с всичките там варианти които си изброил :idea:
особено пък в българската действителност където всеки ще паркира на улицата ако има свободно място , ако няма и е мнооого на зор чак тогава евентуално би се качил на паркинга :arrow: тва са 1-2 лева бе... как така ще ги дадат ? ;) да не говорим че паркинга може да е на цели 3-400 метра от мястото където отиваме.... що пък да не спрем на 20 метра на улицата а? докато мисленето ни е такова - няма да прокопсат дори и паркинзите, то е ясно ;)
П.С. аз лично като трябва да ида някъде на центъра си хващам такси - няма да стана по-беден ако се разделя с 5лв. но ще си спестя доста време и нерви, а и не се знае докато обикалям да си търся място дали няма да изгоря бензин за повече от 5-те лв. които ще дам на бакшиша ;)

Прав си, но забрави да споменеш, че не само манталитета на шофьорите е такъв, а и на тези които строят.Сега в София, ако има 250 000 автомобила след 10 години ще има 500 000 и мисълта ми е, че все някога местата по тротоарите ще свършат.. или ще е толкова трудно да си намериш, че ще трябва цял ден да обикаляш.Та, ако някой направи един паркинг на няколко етажа.. и няколко подземни според мен ще си избие парите и ще печели добре, но тук всеки е свикнал да се нагушва с пари за 3-4г и едва ли някой ще го направи. :evil:

Има и такива които са тип "виенско колело" и се монтират на площадка, такава мостра бях виждал някъде зад италианеца. Конструкциата е метална и бързо се разглобява и сглобява.

Предишна

Назад към Извън Темата