Бербатов сред номинираните за играч на годината!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Бербатов сред номинираните за играч на годината!
Boyadjiev написа:Толкова сте заблудени.... Па гаджето това гаджето оноваДреме ми за "гаджето" на приятеля, тя ако е била толкова стока -> сам се сещаш, а па като я гледам направо трябва да благодариш на Бербо че е отървал твоя човек от тая офца навреме (ако разбира се не си поклонник на чалгията, тогава извинявай...) че като гледам е яко читава
![]()
Аз не помня да съм оплюл играта на Бербтов... аз си спомням че споделих аз защо не го харесвам... ако някъде съм написал нещо различно цитирай ме за да ми припомниш... и да... девойката изобщо не е стока... а тва че тя не е стока прави ли го него повече стока от нея? според мен е поредния пишман плейбой който се възползва от положението си за да чука невръстни ученички... ама сега понеже е поодъртял за ученички е създал фондация в която да се запознава с майките на младите таланти и евентуално да изчука нещо

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Ogi написа:...
айде стига се излага! Колко е вярна твоята история знаят двама човека -оная и бербатов.
ТУк коментираме играта му! Много е добър!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
vlad0 написа:Ogi написа:...
айде стига се излага! Колко е вярна твоята история знаят двама човека -оная и бербатов.
ТУк коментираме играта му! Много е добър!
И как се излагам ще ми подскажеш ли?
историята щом я разказвам значи съм сигирен в нея

п.п. ние си коментирахме що не го харесваме... вие се намешахте и започнахте да коментирате играта му

Ogi написа:
историята щом я разказвам значи съм сигирен в нея![]()
п.п. ние си коментирахме що не го харесваме... вие се намешахте и започнахте да коментирате играта му
излагаш се като пускаш някакви жълтинки. Въпроса не е ти да си сигурен, а да убедиш другите

p.S. това беше добро

Ogi написа:......
И как се излагам ще ми подскажеш ли?
историята щом я разказвам значи съм сигирен в нея![]()
и кво е виновен човека, че певачката е гюбре и ме се е надупила?
ти да не си мислиш, че е единствения..

тебе ще те спре ли да опънеш некоя факта, че некъде има заблуден балък дето я обича?
опънал я е щото МОЖЕ, играе на острова щото МОЖЕ...и съм убеден, че му дреме за тия дето го плюят в пространството

zazomazo написа:и кво е виновен човека, че певачката е гюбре и ме се е надупила?
ти да не си мислиш, че е единствения..![]()
тебе ще те спре ли да опънеш некоя факта, че некъде има заблуден балък дето я обича?
Да не говорим, че най-често за балъка мацката нищо не споменава...
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
До тук трима в тази тема които твърдят ,че БЕРБАТОВ е късметлия.Левскари сте нали? (въпросът е риторичен
)
Та да припомня оня така добре познат и за съжаление съдържащ толкова много истина виц за ада където се обяснява че пред казана на българите няма охрана, защото тръгне ли някой да излиза, останалите го дърпат за краката!!!
А за оная дето бил преспал с нея се чудя тя със зтворени крака ли е била
? Обикновенно вероятно 90% от нашите приятелки са готови да спят с него а другите 10% просто не си го признават!!!! И повярвайте ми надали той се е потрудил много това да се случи..................Истината е че,повечето жени са готови да преспят с някой който е известен а от това следва ,че е богат и.т .н.т (жените да не ме нападат ,че темата е за друго
)
А за БЕРБАТОВ като футболист мога да напиша много факти ,но Вуте си знае неговото........... ще кажа само НЕВЕРОЯТЕН футболист и се радвам ,че сме от едно поколение и мога да го наблюдавам !

Та да припомня оня така добре познат и за съжаление съдържащ толкова много истина виц за ада където се обяснява че пред казана на българите няма охрана, защото тръгне ли някой да излиза, останалите го дърпат за краката!!!
А за оная дето бил преспал с нея се чудя тя със зтворени крака ли е била

А за БЕРБАТОВ като футболист мога да напиша много факти ,но Вуте си знае неговото........... ще кажа само НЕВЕРОЯТЕН футболист и се радвам ,че сме от едно поколение и мога да го наблюдавам !
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Колега, мани тия вицове..тряя да бъдеш обективен. Аз му се кефя на късмета, ама няма как да кажеш на черното бяло. Първия сезон беше нов, спечелиха титлата, беше част от отбора, втория сезон беше 0 Руни номер едно. Е, сега е обратното и дано му върви..щото половината голове са му от 2 мача, а иначе от общо 6. И тва че в Англия толкова му се кефят баш не е така, и че руни го плюят пак не е, понеже всички се надяват да се върне
п.п. А иначе по темата
, то няма как да опънеш без да ти пуснат, то за другото се лежи.

п.п. А иначе по темата

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Добре де, радвайте му се, боготворете го, татуирайте си лика му където си искате, създайте нова религия - Бербаторианство, ОК, няма проблеми....ваше право...ваша работа...
САМО ЧЕ
Защо всички които не го харесват трябва да са родоотстъпници, хейтъри, нищожества, престъпници, какви още, айде дерзайте...
Всеки има право на мнение!
Вкарвал бил голове...ми върши си работата, аз всеки ден си я върша, маса народ също си върши работата, за която му плащат, всеки божи ден! Толкова! Излишни емоции!
И понеже аз съм от друго поколение, помня български футболисти които бяха десетки пъти по-добри от въпросното момче, но нямаха тоя късмет! Аз от футбол не разбирам - само гледам футбол от 30 години и имам база на сравнение...за разлика от други! Ако разбирах щях да съм на мястото на САФ! Ами и вие не сте, или се бъркам?!?!?
А за Англия кво да говорим - казаха го хората - голям футболист за малките мачове! Но в страната на слепите и едноокият е цар! Но слепите по-добре да не проглеждат, че може и да не им хареса това, което ще видят
САМО ЧЕ
Защо всички които не го харесват трябва да са родоотстъпници, хейтъри, нищожества, престъпници, какви още, айде дерзайте...
Всеки има право на мнение!
Вкарвал бил голове...ми върши си работата, аз всеки ден си я върша, маса народ също си върши работата, за която му плащат, всеки божи ден! Толкова! Излишни емоции!
И понеже аз съм от друго поколение, помня български футболисти които бяха десетки пъти по-добри от въпросното момче, но нямаха тоя късмет! Аз от футбол не разбирам - само гледам футбол от 30 години и имам база на сравнение...за разлика от други! Ако разбирах щях да съм на мястото на САФ! Ами и вие не сте, или се бъркам?!?!?
А за Англия кво да говорим - казаха го хората - голям футболист за малките мачове! Но в страната на слепите и едноокият е цар! Но слепите по-добре да не проглеждат, че може и да не им хареса това, което ще видят

F**k them all!
Сондьора написа:Колега, мани тия вицове..тряя да бъдеш обективен. Аз му се кефя на късмета, ама няма как да кажеш на черното бяло. Първия сезон беше нов, спечелиха титлата, беше част от отбора, втория сезон беше 0 Руни номер едно. Е, сега е обратното и дано му върви..щото половината голове са му от 2 мача, а иначе от общо 6. И тва че в Англия толкова му се кефят баш не е така, и че руни го плюят пак не е, понеже всички се надяват да се върне![]()
п.п. А иначе по темата, то няма как да опънеш без да ти пуснат, то за другото се лежи.
Личи си, че не следиш много футбола

Митко е карал в 9 от 19 играни мача в първенството, като в един от тях влиза като резерва. Но понеже и това ще ти се стори малко, ще ти кажа, че Меси и Кристияно Роналдо са
със сходен показател.. Конкуренцията му в Англия, Тевес, е с 14 гола от 21 мача, като ги е вкарал в 8 мача..
Факт е, че в момента прави страхотен сезон, и лично аз се надявам да стане шампион на Англия и голмайстор на първенството.. За шампионска лига, не мисля че Юнайтед имат класа
и ресурс да я спечелят..
Иначе коментарите за жени, жълтини и други глупости ще ги пропусна, само смях ме напушва като ги чета..
ПС. Левскар съм, че гледам някой по-горе споменаваше нещо..
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
попринцип на мен също не ми харесва като стил на игра,за него трябва да играе целия отбор,затова и в юнайтед е добре,защото има кои да му я подава,като гигс,руни,нани и компания 

ITK написа:Аз от футбол не разбирам
нека дискусията с теб спре тук

По Нова Спорт дават стари мачове от преди 10тина години футбола е на трагично ниво!
Сондьора написа: Първия сезон беше нов, спечелиха титлата, беше част от отбора, втория сезон беше 0 Руни номер едно.
В този отбор всеки си има наставления. Ако Фъргюсън е казал Руни да вкарва и него да извеждат в Атака той ще вкарва. Руни също много ми харесва, за съжаление контузията му свали значително нивото.
И само да припомня, че да вкарваш не е основното в играта. Има увличане на чужди играчи, задържане на топката, поглед и т.нат. Тези неща правят играча!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
vlad0 написа:ITK написа:Аз от футбол не разбирам
нека дискусията с теб спре тук
По Нова Спорт дават стари мачове от преди 10тина години футбола е на трагично ниво!
Г-н Моуриньо, вие ли сте! Чест и почитания! Дълбок поклон

F**k them all!
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4