Преброяване 2011-та
Модератор: Общи модератори
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Re: Преброяване 2011-та
Оказа се, че са спрели достъпа да сайта си отвън.
Все пак успях да се преброя и аз. Парола така и не ми изпрати на мейла.
Все пак успях да се преброя и аз. Парола така и не ми изпрати на мейла.
Touring & windsurf club
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Сондьора написа:п.п. Изтървали са да питат в анкетата, колко банкови сметки имате, къде и колко пари има там...
откъде имате средствата, ползвате ли сейфове, в кои банки, какво има в тях, кучето ви с четка от колко ЛВ го решете, помпате ли си гумите с азот ...
Аз директно ги връщам преброителите от вратата, радвам се че има различни мнения това е хубаво

ПС: Нека ни има на флашки, въпроса е какви данни има на тях, и защо да знаят нещо което не им трябва, при извършването на преброяване на населението.
Анкетната карта не цели само това а далеч повече - лично мнение , не искам да ви обременявам
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Като анкета на синеокия пич е 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
theraven_nz написа:Голямо реване. 15 мин след регистрацията си получих паролата на мейла, след още 15 минути бях готов. Кво сте дигнали гюрултията тука не мога да разбера. Ако смятате, че наличието на телевизор, пералня и компютър ги считате за лукс в XXI век, не ги споменавайте.

deyan-enchev написа:Сондьора написа:п.п. Изтървали са да питат в анкетата, колко банкови сметки имате, къде и колко пари има там...
откъде имате средствата, ползвате ли сейфове, в кои банки, какво има в тях, кучето ви с четка от колко ЛВ го решете, помпате ли си гумите с азот ...
Аз директно ги връщам преброителите от вратата, радвам се че има различни мнения това е хубаво![]()
ПС: Нека ни има на флашки, въпроса е какви данни има на тях, и защо да знаят нещо което не им трябва, при извършването на преброяване на населението.
Анкетната карта не цели само това а далеч повече - лично мнение , не искам да ви обременявам
явно сме преброени по различен начин, защото мен не ми питаха нито с какво са ми помпани гумите, нито колко цола са и ббс ли са ми джантите... да не говорим за банки и сейфове...

А това за вида на информацията... не ли подходящ момента на преброяването да се видят и други неща - как се живее реално и колко хора имат достъп до някои обикновени и не толкова обикновени неща..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Относно ЕГН-тата, една преброителка оня ден ми каза, че са ги инструктирали, като не го даваш да не те напъват.
Казали са им:
"Като не искат да го кажат няма проблеми, ние и без това им ги имаме..."
Относно броя на телевизорите например, инструкцията е, колкото ви кажат толкова пишете, може да виждате 5 ако преброявания каже 1 пишеш 1.
Та не се втелявайте излишно.
Казали са им:
"Като не искат да го кажат няма проблеми, ние и без това им ги имаме..."
Относно броя на телевизорите например, инструкцията е, колкото ви кажат толкова пишете, може да виждате 5 ако преброявания каже 1 пишеш 1.
Та не се втелявайте излишно.

Последна промяна GRIPEN на 01 Фев 2011, 20:48, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не че е проблем, но като гледам за някои е нормално да ти се ровят в личното пространство..така или иначе имат всички данни, не случайно по избори се вадят списъци на хората и т.н....
Ма не, тряя да има още инфо и още инфо..тряя да сме като американците да ни чипосат, и ще знаят в реално време съвукопляваш ли се, не ли, ква кръвна група си, нещо донор...заеби, тряя да си офсъ..
п.п. Иначе могат да харчат милиони левове, щото тая операция по снасяне на инфо струва доста, могат да харчат милиони левове за некво световно по ски....но иначе нямат кинти за болници, тва нещо образование, БАН...
Ма не, тряя да има още инфо и още инфо..тряя да сме като американците да ни чипосат, и ще знаят в реално време съвукопляваш ли се, не ли, ква кръвна група си, нещо донор...заеби, тряя да си офсъ..
п.п. Иначе могат да харчат милиони левове, щото тая операция по снасяне на инфо струва доста, могат да харчат милиони левове за некво световно по ски....но иначе нямат кинти за болници, тва нещо образование, БАН...
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
отново бъл...... те простотии , какво ще стане като се преброим - по богати или да почнат да ни вземат пари и за това ,че имаме перални и др.. . простотия до шия вместо да седнат и да измислят нещо полезно за хората 

Последна промяна daka1972 на 01 Фев 2011, 22:32, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
barty написа:Пребройх сеслед 1 час борба
+1
Тия ми знаят вече и "майчиното мляко"!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
аз това посмъртно не го попълвам с верни данни.
съжалявам.
които е измислил какви данни да се изискват живее предполагам на друга планета с други закони за личните данни
съжалявам.
които е измислил какви данни да се изискват живее предполагам на друга планета с други закони за личните данни
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
В държава с телевизионни игри от типа - "пратете си ЕГН-то, за да спечелите" какво друго очаквате?
Без страх, без спирачка!
вие сигурно се ебавате, аз не бих ги пуснал вкъщи за нищо на света
а пък да им попълвам онлайн някакви простотии просто могат да забравят
ефективно при това, не фиктивно
120 лева, да дойдат и да си ги вземат, ще ми е интересно да гледам!
а пък да им попълвам онлайн някакви простотии просто могат да забравят
ефективно при това, не фиктивно
120 лева, да дойдат и да си ги вземат, ще ми е интересно да гледам!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
То така или иначе ЕГН-то Ви могат да го научат от много места, така, че по-добре онлайн, отколкото да ги пуснете у Вас да Ви зяпат всичко 20 мин.докато попълвате и пак да си тръгнат с цялата информация за Вас
!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
mitrax написа:не знам как е по другите европейски държави , но да ме питат имам ли и колко телевизори и компютридограми и слънчеви колектори
, кола и дали пътувам с нея на разбота ..
най ще е забавно като излезнат статистиките и ни рече Бойко че сме по богати от тея в Италия и Франция , и ще го делкарира даже пред евопата че видиш ли , сме по добре от половината еврпейки членки![]()
ужас ... аз пиша че нямам комп , нямам изолация , нямам дограма и колектори , не се огрявам , кола имам но ходя пеша на работа (то това ако е кола по евопейските разбирания - 93г.)
питат и в другите държави, но подробните анкети се падат на случайни хора не на всички.
питат даже колко кенефа имате у вас. а в германия си плащаш данък радио и телевизия за всеки тв и компютър примерно.
единственото странно(на фона на други преброявания, които съм виждал) е, че искат ЕГН.
в крайна сметка не си задължен да пускаш преброителя у вас... частна собственост... така, че няма как да види колко телевизора имаш примерно. може да напишеш квото искаш.
най-интересното е тази информация може ли да се ползва за от други държавни организации, като полиция данъчни и т.н. щото ако е направено както трябва трябва да не може.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Интересно ще е някой да ги пита по телефона"Тва са при данъчни и полиция ще отиде ли?А как ше ме фанете,че лъжа.А120лв как ще ми ги вземете.Ма ако пребия преброителя кво ще стане?"Поувлекли са се верно с въпросчетата,ма ко да ги правиш,любопитни хора.