Спирате ли на места за инвалиди?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Спирате ли на местата за инвалиди?

Анкетата свършва на 11 Мар 2011, 17:24

Да, обикновено без да се замислям много
5
3%
Да, само ако има други места за инвалидите
2
1%
Да, само ако това е последното място на паркинга
4
3%
Не, въпреки, че ми се е случвало 1-2-3 пъти през живота
36
23%
Не, никога не съм го правил
107
69%

Общо гласове : 154
младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Re: Спирате ли на места за инвалиди?

Мнение от SLav_Bs » 10 Фев 2011, 16:57

Никога не съм спирал,но не смятам и да спирам...Даже понякога се е налагало да запуша някой,но си остава GSM за да ми звъннат и да е махна. :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 10 Фев 2011, 22:14

Никога не съм спирал, надявам се и да не ми се налага..

Само едно не разбирам - колегите, които иронично се отнасят на твърдения като моето, а именно че никога не спирал на място за инвалид. Щом това ви се струва толкова невероятно може би проблема не е в нас, а във вас.
И постоянно имало спрели БМВ-та по тези места. Ами замислете се колко баварци има в милата ни родина и колко хора са писали в тази тема :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Фев 2011, 22:21

Maverick_VS написа:...

а ми ето я другата гледна точка. този дето ме е запушил ще ми изгуби моето време да го чакам да дойде. аз виновен ли съм, че съм паркирал както трябва и че него го мързи да върви 3-4 преки ;) в солун не съм ходил в интерес на истината. ако е масова практика може би е по-различно, щото го приемаш за даденост.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Фев 2011, 22:32

steeN написа:

а ми ето я другата гледна точка. този дето ме е запушил ще ми изгуби моето време да го чакам да дойде. аз виновен ли съм, че съм паркирал както трябва и че него го мързи да върви 3-4 преки ;) в солун не съм ходил в интерес на истината. ако е масова практика може би е по-различно, щото го приемаш за даденост.

Съгласен съм с теб и както казах съм го прилагал само 2-3 пъти, и то след поне 20 минутно обикаляне из преките за място - тук не става въпрос за мързел :winky: . Говорим за много краен вариант - какво да направя, да се върна до нас и да взема градския ли :dunno: . Дет се вика отчаяните ситуации налагат отчаяни мерки :winky: . Да не говорим колко пъти ми се е случвало мен да ме запуши някой и да не си остави номера - да, винаги се появяват след 5-10 минути, т.е. спрял е за кратко, ама предпочитам да си беше оставил номера и щях да го разбера като му звънна и ми каже до 5 минутки идвам (ако не бързам спешно за някъде де) :winky: . Иначе в Солун е лудница с паркирането - по 3 коли запушват една :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 10 Фев 2011, 23:07

Никога не съм го правил, и не смятам да постъпвам така. По принцип винаги гледам да спирам така, че да не създавам неудобство на никого. Мисля че така е редно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Фев 2011, 1:10

съгласен, но линията е много тънка. просто съм имал кофти опит и с такива дето са си оставили телефон. :yes:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Фев 2011, 9:47

Спирал съм един или два пъти, но само за да изчакам нещо или някой - примерно за по няколко минути, като през това време съм в колата.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Фев 2011, 10:36

Zagy написа:Спирал съм един или два пъти, но само за да изчакам нещо или някой - примерно за по няколко минути, като през това време съм в колата.

МРЪСНИК!!! :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 11 Фев 2011, 10:40

Темата още от самото пускане не е нужно да си врачка да знаеш какво ще стане, 95% ще кажат "никога" и ще плюят изродите който са спирали на такива места,а другите 5% ще кажат че са спирали но само няколко пъти и са имали видимост към колата. :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Фев 2011, 11:36

boksioraE39 написа:Темата още от самото пускане не е нужно да си врачка да знаеш какво ще стане, 95% ще кажат "никога" и ще плюят изродите който са спирали на такива места,а другите 5% ще кажат че са спирали но само няколко пъти и са имали видимост към колата. :kuku:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
На мен чак неудобно ми стана да си призная, че ми се е случвало веднъж :mrgreen:
Но както се казва - признат грях, опростен грях - вече се брои, че съм спирал само половин път :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата