Сутришна изненада!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Re: Сутришна изненада!!!
Точно там където съм я виждал колата е ясно коя зган го е направила черна,въшлива,мръсна
Съжалявам за колата колега просто тва кабрио ми пълни душата като го видя

Съжалявам за колата колега просто тва кабрио ми пълни душата като го видя

Колега, съжалявам за случилото се!
Преди 2-3 месеца станах свидетел на следната сцена:
Действието се развива на бул. Овча Купел, близо до кръстовището с ул. Житница. До мен спря някаква таратайка, шофьорът - 19-20 годишен, дете на Прехода, непръснат и с фЙешън прическа говори с някой по телефона. След 2 минути дойде друго момче облечено в гащеризон, очевидно беше че работи в някой от автосервизите в района. Завързаха разговор по между като същевременно отвориха багажника на таратайката и започнаха да разглеждат един чифт фарове, които очевидно не бяха нови....
Преди 2-3 месеца станах свидетел на следната сцена:
Действието се развива на бул. Овча Купел, близо до кръстовището с ул. Житница. До мен спря някаква таратайка, шофьорът - 19-20 годишен, дете на Прехода, непръснат и с фЙешън прическа говори с някой по телефона. След 2 минути дойде друго момче облечено в гащеризон, очевидно беше че работи в някой от автосервизите в района. Завързаха разговор по между като същевременно отвориха багажника на таратайката и започнаха да разглеждат един чифт фарове, които очевидно не бяха нови....
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Хубавото е,че си намерих прозорци и в събота ще пристигнат,но се чудя дали вече на паркинг да я държа.
Бахтии държавата братче.Напоследък доста зачестиха случаите на кражби,явно народа е изгладнял яко.
До сега не съм имал проблеми със кражби(вече над 3год.съм в карсна поляна)въпреки,че махалата е близко,но явно почват да изпълзяват от дупките.Дано пукнат мамка им мръсна мангасарска!!!
Бахтии държавата братче.Напоследък доста зачестиха случаите на кражби,явно народа е изгладнял яко.
До сега не съм имал проблеми със кражби(вече над 3год.съм в карсна поляна)въпреки,че махалата е близко,но явно почват да изпълзяват от дупките.Дано пукнат мамка им мръсна мангасарска!!!

Дамн мн кофти
( и тия стъкла са си рядкост
само с поръчка... Затова на при мен и на кабриото и на 7-цата съм на дупка никва музика... само на звук от 6-так ги карам

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Много много кофти... обаче не е нещо ново - в Булгаристан сме. За справка - град Пловдив, квартал Кършияка - всяка нощ има по над 16 разбити коли само отсам Марица, това са данни от полицията и са от последната седмица (не питайте от къде знам), така че - сваляйте ги тия CD-та, че изчезват, а по-лошото е, че те вкарват и във филми със стъклата 

Think. Believe. Dream. Dare...
AcOrP написа:Дамн мн кофти( и тия стъкла са си рядкост
само с поръчка... Затова на при мен и на кабриото и на 7-цата съм на дупка никва музика... само на звук от 6-так ги карам
е другото решение е да го монтираш някъде на по нестандартно място, примерно в жабката ако го позволяват условията, и ако имаш джойстик няма да ти е проблем смяната на песните, ебати държавата сме, аз така преди като си купих музика за 2 бона преди години, и няколко вечери сънувах как поглеждам под балкона и някъв циганин ми я влачи тубата като чувал с картофи по тротоара

www.bmwпрофесори-bg.net
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Така е като да сега никой не са вкарали в дрънголника за това, че е наркоман. Можело една доза и други глупости. Я да направят една клиника на принципа на затвор и като го пипне полицията надрусан или с една доза там за една година, да се лекува. Не е затвор, както и навремето казармата не беше. Аз когато нямах двор си бях сложил аларма с обемен датчик и като че ли донякъде ги плашеше наркоманите. Поне така си мисля, защото от терасата съм гледал как като минат покрай колата и писне се дръпват. Естествено съседите ме кълняха, но поне колата ми нямаше липси.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега в нашия мил квартал Красна Поляна и аз и много мои познати и приятели сме имали и имаме тези проблеми с разбиване и тарашене по колите. Освен на платен паркинг или гараж друга оправия няма. Хващали сме хора дето барат по колите, били сме ги и пак продължават да крадът, няма оправия, пазете си колите..............
- mom4eto
- Потребител
-
- Кара: e34 525tds
- Мечтае да кара: m5 e60
И на мен ми се случи скоро подобно нещо , източиха ми нафтата от бмв то
... Най-тъпото е , че имах 20-на килца и отивах на работа когато нафтата ми свърши точно между две населени места , между които разтоянието е по 5-6 километра в посока ( а бе загаснах точно по-средата) ... Колата с сумати мъки прибрах , не отидох на работа глоби отнесох , нямам думи ... А преди 2 години ми свиха чисто нов акумулатор 44 ампера от пежото , плащах го 130 лева , те го върнали на пукнт за вторични и взели 10 лева за него
. За това решението е тиха аларма към телефон , като се вклучи крадеца не разбира нищо , защото не свири , звъни направо на телефона ти ... Излизаш и му чупиш ръцете ...

Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
mom4eto написа:За това решението е тиха аларма към телефон , като се вклучи крадеца не разбира нищо , защото не свири , звъни направо на телефона ти ... Излизаш и му чупиш ръцете ...

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3