Грешка поради незнание или умишлена заблуда?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: Грешка поради незнание или умишлена заблуда?
Аз професията на собственика не мога да ти кажа каква е била, но определено в италианските документи пише колко собственика е имала колата, кога ги е сменяла и датата на раждане както и имената им...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
THE DUNK MACHINE написа:.... Ако мине номера а? ......
Преди 3-4 месеца с мой приятел ,обикаляхме горубляне да търсиме кола за жена му. Конкретно издирвахме е36 компакт-автоматик и понеже нямаше такова животно ,прсто се шляехме из автокъщите и разглеждахме колите.В далечината забелязвам тъмносин компакт с огромен надпис на челното стъкло 1,6 16V

Едновременно ми стана смешно и адски тъпо !! То бива наглост и дебилщина,ма тва автотърговците са масово на едно ниво по кретения и тъпизъм с бакшишите

аз на горубляне съм виждал Е36 320 V6 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Класика
Ако знаеш колко съм ги дразнил такивааааа..... цели 4 години
по 1 час на обяд се разхождах в делнични дни и разглеждах "уникатите"...
Един даже го докарах до състояние да ми обявава реални километри и т.н. на BMW-тата, дето докарваше...

Един даже го докарах до състояние да ми обявава реални километри и т.н. на BMW-тата, дето докарваше...
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
benzin написа:аз на горубляне съм виждал Е36 320 V6
Там може да се види всичко

Здравейте, колеги!! Използвам темата на колегата, за да не пускам нова. Искам да споделя какво ми се случи съвсем скоро. От известно време продавам конкретен автомобил в няколко сайта. В един момент обаче в мобилето се появи обява на моята кола с мои снимки & моя телефонен номер, но на цена в пъти по-ниска от реалната. & се почна едно звънене!! Обяснявам на хората, че така & така, обявата е нереална... Оставям на страна факта, че някои потенциални купувачи откровено си ме псуват. Писах няколко мейла на мобилето да изтрият обявата & да ми дадат майла, от който е пусната & НИЩО!!!!! Аз какво съм виновен в тоя случай?!?!?!? Мисълта ми е, че не във всички случаи търговецът е некоректен. Поне в моя е така.
Likes!!!!
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
На мен даже един от търговците ми обясняваше как това е БМВ и тука нема връщане на километража като едно време - квото пише на таблото тва е - Е39 520 бензин 1996г. 118000км. Колата беше наистина запазена много ама е обявена за 2000г. 

THE ONE & ONLY E30
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Иво, тая с лачените джанти я виждам по центъра много често.
Услушвай се за някакъв читав внос, ако ме питаш мене.
Услушвай се за някакъв читав внос, ако ме питаш мене.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И мен ме прекараха с годината на Е30-ката и аз като гламав ходя да споря в магазина за части, че стопа ми трябва да е двоен, а не троен и че палеца на делкото не е с шестограмчета. Друго ми прави впечатление в мобилето-подвеждаща обява, в които се продават 2 коли, като едната е на снимката, а цената до нея е на съвсем друга марка кола, която си няма снимка, но е написана в текста по- долу.
Никой не мое ма връне на селу!
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
wanks написа:Здравейте, колеги!! Използвам темата на колегата, за да не пускам нова. Искам да споделя какво ми се случи съвсем скоро. От известно време продавам конкретен автомобил в няколко сайта. В един момент обаче в мобилето се появи обява на моята кола с мои снимки & моя телефонен номер, но на цена в пъти по-ниска от реалната. & се почна едно звънене!! Обяснявам на хората, че така & така, обявата е нереална... Оставям на страна факта, че някои потенциални купувачи откровено си ме псуват. Писах няколко мейла на мобилето да изтрият обявата & да ми дадат майла, от който е пусната & НИЩО!!!!! Аз какво съм виновен в тоя случай?!?!?!? Мисълта ми е, че не във всички случаи търговецът е некоректен. Поне в моя е така.
виж как са те накарали да кажеш на реални купувачи, че обявата ти е нереална... хитро ам..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Типична мръсотия по български 

Никой не мое ма връне на селу!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Що се чудите? Аз много се кефя на горублянските бекове - миналата година гледахме с един приятел за Е46 като мойто, гледаме едно ма му намерих много кусури, цената беше потресаващо висока, пича каза, че като сме толко капризни БМВ няма да караме, съответно аз му показах ключа от мойта и много му се смяхме, но беше много тъп и едва ли съм го засегнал...
Иначе за годината - като гледах мойто по обява беше 2000г, оказа се 1999, но колата беше (и е) кукла, та го сборихме немалко пари заради това, пък и намазах почти нови зимни гуми
С две думи - ако колата си струва, а годината е "грешна" - натискате здраво и работата става. В крайна сметка може кола 2004та да е смазана от каране и пред разпадане, а някоя баба от 1999та да е в супер състояние
Иначе за годината - като гледах мойто по обява беше 2000г, оказа се 1999, но колата беше (и е) кукла, та го сборихме немалко пари заради това, пък и намазах почти нови зимни гуми

С две думи - ако колата си струва, а годината е "грешна" - натискате здраво и работата става. В крайна сметка може кола 2004та да е смазана от каране и пред разпадане, а някоя баба от 1999та да е в супер състояние

Si non confectus, non reficiat.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Zagy написа:Що се чудите? Аз много се кефя на горублянските бекове - миналата година гледахме с един приятел за Е46 като мойто, гледаме едно ма му намерих много кусури, цената беше потресаващо висока, пича каза, че като сме толко капризни БМВ няма да караме, съответно аз му показах ключа от мойта и много му се смяхме, но беше много тъп и едва ли съм го засегнал...
Иначе за годината - като гледах мойто по обява беше 2000г, оказа се 1999, но колата беше (и е) кукла, та го сборихме немалко пари заради това, пък и намазах почти нови зимни гуми![]()
Е щом 1999г е баба, моята кола тогава е пра пра баба щото е 12.1995г.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
CHUKANSKI написа:http://www.mobile.bg/11298055411022782
Bmw 530 3.0d PRIVILEG
още един уникат!
много яка модификация

www.bmwпрофесори-bg.net
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4