Случва се и на големите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Случва се и на големите...

Мнение от blqsu4ko » 28 Фев 2011, 14:44

Aз съм сигурен, че ако Митко Димитров беше в компакта, хамър-а щеше да е доооста по смачкан а на бмв-то нищо нямаше да му има... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ПС: От кога култорист значи бияч?
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Фев 2011, 22:58

Тя темата,че е малко некаква никава,едно на ръка,нито е първата,нито ще е последната тук,ама се замислих над нещо така като почнахте да обинявате "големия" и "малкия" ... Мина ми през акъла ако търсиме некой виновник,аджеба въпросния Митко,има ли категория да го кара тоя джиБ ,бре ?! :roll: Не за друго ,ми щото Н2-ката е с обща маса 3900кг и според българското законодателство,водачът ,който го управлява треа да е с минимум кат.С
Пиша го не за друго,щото и друг път сме го обсъждали тоя казус с приятели,че не рядко някой е засичал някоя кифла зад волана на такъв камион и ме съмнява всеки собственик или водач на такова животно да го управлява със съответната категория.Да не излезе на края ,че многоуважавания европейски шампион ,го е карал малко през просото и да е пореден пример за прескачане на някое и друго законче,разчитайки на известността си и физиката си :mhihi:

Нямам лоши чувства към автора на темата или потърпевшия шампион,просто ми стана интересно :roll:

п.п.Важното е ,че няма сериозно пострадали,ламарини се правят и хамърите не са кът на пазара .. ,както и компактите ..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 28 Фев 2011, 23:03

plradev написа:Тя темата,че е малко некаква никава,едно на ръка,нито е първата,нито ще е последната тук,ама се замислих над нещо така като почнахте да обинявате "големия" и "малкия" ... Мина ми през акъла ако търсиме некой виновник,аджеба въпросния Митко,има ли категория да го кара тоя джиБ ,бре ?! :roll: Не за друго ,ми щото Н2-ката е с обща маса 3900кг и според българското законодателство,водачът ,който го управлява треа да е с минимум кат.С
Пиша го не за друго,щото и друг път сме го обсъждали тоя казус с приятели,че не рядко някой е засичал някоя кифла зад волана на такъв камион и ме съмнява всеки собственик или водач на такова животно да го управлява със съответната категория.Да не излезе на края ,че многоуважавания европейски шампион ,го е карал малко през просото и да е пореден пример за прескачане на някое и друго законче,разчитайки на известността си и физиката си :mhihi:

Нямам лоши чувства към автора на темата или потърпевшия шампион,просто ми стана интересно :roll:

п.п.Важното е ,че няма сериозно пострадали,ламарини се правят и хамърите не са кът на пазара .. ,както и компактите ..

Никога не се бях замислял върху въпроса колко тежи един Хамър?! :shock: Дори имаше една фирма която бяха купили служебен Хамър и предполагам не всички са били професионални шофьори и това ме води на факта че може да ги регистрират на границата за кат. В?! :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Фев 2011, 23:18

Според ЗДП ....

B Автомобили, чиято допустимо максимална маса не надвиша-ва 3500 кг и броят на местата им за сядане, без мястото на водача, не превишава 8; към тях може да се прикачва ремар-ке с допустима максимална маса не повече от 750 кг; допустимата максимална маса на състава не надвишава 3500 кг; допустимата максимална маса на ремаркето не може да надвишава масата без товар на теглещото превозно средство;

Според уики (http://en.wikipedia.org/wiki/Hummer_H2)

Curb weight 6,614 lb (3,000 kg)

:winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 28 Фев 2011, 23:27

ogata написа:Curb weight 6,614 lb (3,000 kg)

хем си го написал и пак..
тва си му е общото теглото, допустимата максимална маса е 3900кг

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Фев 2011, 23:33

TPAKTOP написа:Никога не се бях замислял върху въпроса колко тежи един Хамър?! :shock: Дори имаше една фирма която бяха купили служебен Хамър и предполагам не всички са били професионални шофьори и това ме води на факта че може да ги регистрират на границата за кат. В?! :dunno:

Н3-ките стават,те са с максимално допустима маса 2700 и там е ясно,ама Н1 и Н2 са си за камионджии :mhihi:

ogata написа:...

Пич,не внимаваш .. :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Фев 2011, 23:46

Не съм казал нищо, просто цитирах :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Мар 2011, 1:08

ogata написа:Според ЗДП ....

B Автомобили, чиято допустимо максимална маса не надвиша-ва 3500 кг и броят на местата им за сядане, без мястото на водача, не превишава 8; към тях може да се прикачва ремар-ке с допустима максимална маса не повече от 750 кг; допустимата максимална маса на състава не надвишава 3500 кг; допустимата максимална маса на ремаркето не може да надвишава масата без товар на теглещото превозно средство;

Според уики (http://en.wikipedia.org/wiki/Hummer_H2)

Curb weight 6,614 lb (3,000 kg)

до 2006-та х2 с всичките му течности и пълен резервоар е точно 4150кг... знам го съвсем отговорно.
2007ма и 2008-ма са малко по-тежки.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата