Стягайте коланите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Стягайте коланите!

Мнение от Механджията » 24 Мар 2011, 0:17

jordanpar написа:
flame написа:.................................................

Уважаеми съфорУмнико,
Ще ви помоля поне в тази тема да се въздържите от вашите хули към общата маса недоволни от управлението в тази държава,да си спестите съветите за труд,търпение и упоритост,да не ни обременявате с вашите успехи последните две години,за разлика от нас,останалите мързеливи и чакащи балами.На мен поне за 100en път ми прави впечатление високомерно-поучителните ти фрази и начин на изказ. Мога и по-неприветливо да се изразя за теб,но дълбокото ми уважение към този форум и четящите го ме възпират да го направя.
Хау.

той тоя е голямата работа, и аз съм забелязал.... най-кадърния, направо няма думи, глътнал е въздух нещо, или го пере някое комплексче, щом сипва едно и също наляво-надясно.... щом тука си му харесва, начи е някаква форма на мазохизъм...освен ако разбира се не е татово/мамино/чичово, дето са му набутали хляба у ръцете и само трябва да го реже на филии.... имам такива познати, тва не се брои за успял човек

тая държава нищо не може да предложи на един млад човек с образование - мога да се обоснова по много начини спрямо различни гледни точки.... вижте една Канада кво прави - млади семейства с бебе - уелкъм и тва е! хората ценят човешкия ресурс и инвестират в него, щото знаят, че иначе не става! а тука блъскотия и пак няма никой на мегдана, дори и с бизнес да се занимаваш - ква е кирията? тясно свързан съм с ниша, дето клиенти са само хора от средна класа нагоре - ми съжалявал съм чак някои хора, които тъпата държава, пълна с корупция, простотия, готованковци, насадени тук и там, потомствени бесепари и номенклатурни чеда.... щом нагли убийци ги пускат - кой ще ти следи за кражби и глупости - кушлев, нап, не знам си какво..... всичко е ташак, всеки се е главозамял, озверил, избиват се комплекси, и всичко гарнирано с прах в очите, нагли лъжи, обиди дори, и те лъжат на всяка крачка за всичко, плащаш като поп за неща, дето я си ги ползвал, я не... плащаш осигуровки, данъци, после - един кур, пак вадиш от джоба, а бай мангал минава с 12 деца на аванта, после ти обира вилата, изнасилва баба ти и ако го пречукаш, си му нарушил прават и у панделата; плащаш 30 години кредит за апартамент, и бачкаш като замаян за 500лв... мога да продължавам до утре! продажни ченгета, продажни лекари и така нататък - и не ги защитавам, щото държавата не им дава пари и затва са се увълчили - освен алчни и корумпирани ,са и некадърни, да не смееш да идеш на лекар, на почивка, на сервиз - навсякъде клатят!
истината е една - ще станем европейци след 100 години! и не ме интересува кой е виновен - държавата, самия народ, дето избира тия шашкъни, самото време, в което сме, прехода или не знам и аз - знам само ,че едни румънци от по-зле от нас станаха ебати държавата и растат, а ние - простотия, държава-ташак, живееща от данъци, такси, глоби, актове, налози и тем подобни, при всяко отношение с чужди държави подгъзуваме и си ни ебат кой де що свари, а от всички сделки и псевдо инвестиции просто някой лапа по веригата, за да ги има - е тва и основното нещо - от най-ниско до най-високо ниво всеки клати държавата, после тя клати нас и те така - омагьосан кръг....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Мар 2011, 0:22

:yes: те тва е в общи линии и мойто мнение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Мар 2011, 1:45

Много хубаво го е описал колегата горе, точно и както е в действителност, евала!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2011, 1:57

Убеден съм , че ако се отвори под форум - ПОЛИТИКА - ще надмине по постове , всички останали взети заедно :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Мар 2011, 10:03

N.Mihaylovski написа:Банките даваха на куцо кьораво и съкато по 40-50 000 евро, от там и продажбите тръгнаха, строеше се къде ли не и т,н Банките даваха пари, който иска взима 10 000 потребителски, проима пари на пазара (пари на банката ) секи харчи, ама не мисли за връщането, стройтелството цъфтеше сичко е супер, ама дойде кризата и курец, заради това при станишев ти е било по добре, щото е немало криза

:yes: :yes: :yes:
Абсолютно точно!

Механджията написа:тая държава нищо не може да предложи на един млад човек с образование

Колега, пред 20 години излязохме от КОМУНИЗМА - за да е безплатно образованието и като завършиш ДЪРЖАВАТА да ти осигури работа като те прати по разпределение млад специалист в некое забито село :winky:

В условията на КАПИТАЛИЗЪМ индивидуалната ИНИЦИАТИВА е на почит, а не държавната помощ ;)

Вярно е, че някои МНОГО РАЗВИТИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ като Канада могат да си позволят социализъм (т.е. изключително благоприятна социална политика и държавно подпомагане) в условията на капитализъм.

И аз искам у нас условията да са като в Канада - но прехода от комунизъм до ултра развит капитализъм не става за 20 години!
И при това положение има 2 начина - или емиграция в Канада, или да стискаш зъби при по-лоши условия у нас.
Аз уважавам тези, които са имали куража да отидат в чужбина - защото са наистина способни.
Уважавам и тези, които, въпреки тежките условия, се опитват да прокопсат у нас.
Но тези, които нито имат потенциала, нито куража да направят нещо - у нас или в чужбина - а само мрънкат как искат от раз България да стане втора Канада... :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Мар 2011, 12:22

flame написа:
N.Mihaylovski написа:Банките даваха на куцо кьораво и съкато по 40-50 000 евро, от там и продажбите тръгнаха, строеше се къде ли не и т,н Банките даваха пари, който иска взима 10 000 потребителски, проима пари на пазара (пари на банката ) секи харчи, ама не мисли за връщането, стройтелството цъфтеше сичко е супер, ама дойде кризата и курец, заради това при станишев ти е било по добре, щото е немало криза

:yes: :yes: :yes:
Абсолютно точно!

Механджията написа:тая държава нищо не може да предложи на един млад човек с образование

Колега, пред 20 години излязохме от КОМУНИЗМА - за да е безплатно образованието и като завършиш ДЪРЖАВАТА да ти осигури работа като те прати по разпределение млад специалист в некое забито село :winky:

В условията на КАПИТАЛИЗЪМ индивидуалната ИНИЦИАТИВА е на почит, а не държавната помощ ;)

Вярно е, че някои МНОГО РАЗВИТИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ като Канада могат да си позволят социализъм (т.е. изключително благоприятна социална политика и държавно подпомагане) в условията на капитализъм.

И аз искам у нас условията да са като в Канада - но прехода от комунизъм до ултра развит капитализъм не става за 20 години!
И при това положение има 2 начина - или емиграция в Канада, или да стискаш зъби при по-лоши условия у нас.
Аз уважавам тези, които са имали куража да отидат в чужбина - защото са наистина способни.
Уважавам и тези, които, въпреки тежките условия, се опитват да прокопсат у нас.
Но тези, които нито имат потенциала, нито куража да направят нещо - у нас или в чужбина - а само мрънкат как искат от раз България да стане втора Канада... :kuku:

Евала!
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Мар 2011, 13:27

получава се един затворен кръг държава - народ

Като цяло манталитета ни е под всякаква критика! Тарикатите са повече от правилата за съжаление!

Понеже споменахте лекарите горе, а аз имам мое лично и особенно мнение за тях, но все пак да кажа нещо, което наскоро чух:

"Като знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на лекар!"

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 13:35

vlad0 написа:"Като знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на лекар!"

То това е от едно време тоя лаф, не е от сега в никой случай :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата