Ученици нападнаха репортери на Btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Ученици нападнаха репортери на Btv

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 21:18

TPAKTOP написа:
saleen написа:
Тоо Cool написа:Бийте ги тия гадове бе! ВИНАГИ съм мразил скапаните журналистчета!!!! Тия ученици трее да се обадат да ги почерпа по едно голЕмо уиски!!!!!!!!

Подкрепям напълно каузата :mhihi: :yes: Имат бира от мен :mhihi:

Като ви барнат някъде и вас по улиците пияни и заляни ще може да ги почерпите! :yes:

Като стана пишман журнаяга от БТВ, търсещ евтини изопачени сензации и създаващ интриги може да ме правят каквото си щат, все ще е заслужено и все ще ми е малко.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 21:35

saleen написа:
TPAKTOP написа:
saleen написа:
Тоо Cool написа:Бийте ги тия гадове бе! ВИНАГИ съм мразил скапаните журналистчета!!!! Тия ученици трее да се обадат да ги почерпа по едно голЕмо уиски!!!!!!!!

Подкрепям напълно каузата :mhihi: :yes: Имат бира от мен :mhihi:

Като ви барнат някъде и вас по улиците пияни и заляни ще може да ги почерпите! :yes:

Като стана пишман журнаяга от БТВ, търсещ евтини изопачени сензации и създаващ интриги може да ме правят каквото си щат, все ще е заслужено и все ще ми е малко.

Никой не заслужава подобно отношение! Без значение с какво се занимава и какъв е! И аз мразя няколко типа хора и раси ама не съм налитал да се правя на селтак! Тези копеленца както нападнаха журналистите така мже да нападнат и теб и семейството ти и приятелката ти и т.н.! Тогава ще си на друго мнение!
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 30 Мар 2011, 22:39

Като/ако ме барнат такива "ученици" на улицата имам за тях някои нелицеприятни изненади! Но долняците наречени журналисти, които търсят само негативни сензации и правят скапаните си новини от нещастието на хората заслужават да бъдат бити, унижавани и осакатявани, когато и както бъдат забелязани на улицата! Не ме мислете мене! И пак казвам-бих ги почерпил дечицата тупнали тия посерковци от телевизията!!!!!! :lol: :lol: :lol:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 22:43

Тоо Cool написа:Като/ако ме барнат такива "ученици" на улицата имам за тях някои нелицеприятни изненади! Но долняците наречени журналисти, които търсят само негативни сензации и правят скапаните си новини от нещастието на хората заслужават да бъдат бити, унижавани и осакатявани, когато и както бъдат забелязани на улицата! Не ме мислете мене! И пак казвам-бих ги почерпил дечицата тупнали тия посерковци от телевизията!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Браво остави ме без думи! Въобще няма какво да те мисля тебе! Страх ме е за цялостното бъдеще на България ако всички мислят като вас!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Мар 2011, 23:01

Bareck написа:Пич и мене ме няма посред нощите,но какво от това?Нито съм се сбил с някого,нито съм убил,нито съм чупил нещо...А пък ако решат ще избягат,нямаш си и на идея колко такива познавам,които поне по 1 път са избягвали от тях.Поне аз не знам как ще ги спрат да се обличат като к**ва,след като много лесно може да излезнат пред родителите си с нормални дрехи,пък като отидат до някоя приятелка примерно пак да се преоблекат.Пък и в това напрегнато ежедневие повечето родители гледат поне да могат да изкарат някой лев повече,за да има да дадът (не че и при мене не е така де...),и по не обръщат толкова внимание на децата си...Да не говорим за наборите чиито родители са разведени,там положението е по-трагично...

пич и ти защо си мислиш,че на сегашните родители им е по напрегнато то примерно моите родители когато аз бях тийн???Карал съм между 8 и 12 клас с 2 лева на ден...е кво поради тая причина да взема да стан убитак ли ?Мойте родители кво? не са мислили,правили и стрували,че да изкарат повече пари ли?Аз дори и на сегашната си възраст (25) не смея да се напия или покажа пиян пред майка ми и баща ми(гледам да се прибирам към 5-6 сутринта :mhihi: ).Не защото те са ми забранили,а просто заради самото уважение.Но сегашните пишлемета това няма как да го разберат...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 30 Мар 2011, 23:22

Ам...някак си не ме разбра какво искам да кажа... (то малко и неразбираемо е написано де...)Имам предвид,че просто живота е доста по-труден спрямо тогавашните години.Поне работа е имало и поне е имало откъде да намерят тези 2 лева,а в момента както сам виждаш какво е положението, едва ли не можеш сам можеш да си направиш сметката какво им е на родителите...И аз не бих си позволил да се прибера пиян та залян (просто г/д от 2-3 години си пийвам,но чак да ме носят не съм стигал),но и не се крия от баща ми и майка ми.Все пак е по-добре пред тях отколко да се крия като мишка...Надявам се този път малко по разбираемо го написах... :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 23:26

TPAKTOP написа:Страх ме е за цялостното бъдеще на България ако всички мислят като вас!

Koлега и мен ме е страх, ама като видях как тия журналяци изядоха пердаха си мисля, че има още надежда за българските младежи, няма лошо промивачите на мозъци да отнесат малко здравословен пердах, а конкретно пък от тази медия са ми тотално паднали в очите отдавна, колкото токати отнесат пак ще са малко.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 23:31

saleen написа:
TPAKTOP написа:Страх ме е за цялостното бъдеще на България ако всички мислят като вас!

Koлега и мен ме е страх, ама като видях как тия журналяци изядоха пердаха си мисля, че има още надежда за българските младежи, няма лошо промивачите на мозъци да отнесат малко здравословен пердах, а конкретно пък от тази медия са ми тотално паднали в очите отдавна, колкото токати отнесат пак ще са малко.

НЕ ми се коментира! Насилието не е решение на какъвто и да е проблем!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 30 Мар 2011, 23:36

TPAKTOP написа:
saleen написа:НЕ ми се коментира! Насилието не е решение на какъвто и да е проблем!

Така е , но е факт , че всичко се е решавало и се решава с насилие.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 23:38

Без значение дали ни харесва или не, такъв е светът, в който живеем :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 23:40

larbi написа:
TPAKTOP написа:
saleen написа:НЕ ми се коментира! Насилието не е решение на какъвто и да е проблем!

Така е , но е факт , че всичко се е решавало и се решава с насилие.

Добре ами те щом посягат на непознати без причина може утре да посегнат на някой друг и направо да си го убият :dunno: Ко им пречи? Човек преди да реагира трябва да мисли! Просто тези тарикатчета не знаят на кого ще попаднат!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 23:40

saleen написа:Без значение дали ни харесва или не, такъв е светът, в който живеем :dunno:

Пич нали си даваш сметка че утре може да те утрепят със същото чувство за безнаказаност?! :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 30 Мар 2011, 23:41

TPAKTOP написа:
saleen написа:

НЕ ми се коментира! Насилието не е решение на какъвто и да е проблем!

в БГ за съжаление така се решават проблемите, ето хората в чужбина как действат - http://vbox7.com/play:789eb58f
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 23:43

TPAKTOP написа:
saleen написа:Без значение дали ни харесва или не, такъв е светът, в който живеем :dunno:

Пич нали си даваш сметка че утре може да те утрепят със същото чувство за безнаказаност?! :dunno:

Няма да е голяма загуба :mhihi: Сега сериозно-за безнаказаността в БГ реално не са виновни шепа пияни тийнове, а съдебната ни система.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 23:47

saleen написа:
TPAKTOP написа:

Няма да е голяма загуба :mhihi:

Е не говори така! Не е сериозно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата