SHIFT 2: Unleashed
Модератор: Общи модератори
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: SHIFT 2: Unleashed
М да,за забавление е най-вече!
Има хора на който им е интересно и се интересуват как се развиват игрите и реализма около тях
След няколко години като добият още малко популярност се надявам да се увеличим..феновете
Едва ли можеш да си представиш колко хора има който живо се интересуват от това,и за който не е само за забавление!
Все повече хора започват да отделят повече време за да карат виртуално,което е добре - все някога ще се научат.
Не е нужно да се дават много пари за волан,ако не искаш-не ги даваш
Забавлението се превръща в нещо повече в един момент,и се стараеш да си все по-добър,докато се забавляваш.
Няма начиш,някой който играе от вчера и някой който играе отпреди 1 година примерно,да са на същото ниво.
На много хора зе да им става интересно и да се "палят" .
Има хора на който им е интересно и се интересуват как се развиват игрите и реализма около тях

След няколко години като добият още малко популярност се надявам да се увеличим..феновете

Едва ли можеш да си представиш колко хора има който живо се интересуват от това,и за който не е само за забавление!
Все повече хора започват да отделят повече време за да карат виртуално,което е добре - все някога ще се научат.
Не е нужно да се дават много пари за волан,ако не искаш-не ги даваш

Забавлението се превръща в нещо повече в един момент,и се стараеш да си все по-добър,докато се забавляваш.
Няма начиш,някой който играе от вчера и някой който играе отпреди 1 година примерно,да са на същото ниво.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ME4KY написа:М да,за забавление е най-вече!
Има хора на който им е интересно и се интересуват как се развиват игрите и реализма около тях![]()
След няколко години като добият още малко популярност се надявам да се увеличим..феновете![]()
Не е нужно да се дават много пари за волан,ако не искаш-не ги даваш![]()
Забавление да....Но много хора на различни възрасти си дават парите за волани,джойстици,мишки и всякакви такива боклуци а не излезнат навън да поспортуват да покарат колело,да покарат семейната кола с баща си на полигона или нещо такова от сорта... Всеки 5-ти се забил пред компа ЛФС,НФС,ГТА дрифти по цял ден стане на тъи дълго очакваните 18 купят му тъи желаната бегачка и след 3 дена я колата тоталка я самия той...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-

Чакай малко ся...

Тва,че нещо ти е интересно и ти е кеф да го правиш,а има разни незнаещи дето си мислят,че по цял ден тва правиш и не излизаш от вас...едва ли не,и животата ти е около игрите..и такива ги има де

Аз лично повече от час с други хора (непознати) немога да карам,колкото и да ми се иска.Просто не ми издържат повече нервите да ме блъскат въртят,и да ги гледам колко се "забавляват"

С познати хора,който ги знам,че карат мога да карам денонощно да! И ще ми е 300 пъти по-яко отколкото да си купя "наточено е36",за 2-3 палки,което да неможе да тръгне.Все пак кола за каране по писти и полигони не струва евтино,а игрите са добър аналог

Прочети ми предния пост и по-точно частта,че избора дали да си купиш нещо е лично твой.
Занимавам се с игри с коли още от първите нфс-та,за който давахме левче на час в близките компютри,и всички бяхме най-добрите и по цял ден бяхме навън

Тва,че цялото ми време е свободно и лично мое,не означава,че по цял ден карам в някое нфс,или на някоя друга игра!
Пиша по форумите,за да го обеснявам,и пак има недоразбрали,който си мислят техните си работи,и тва като гледам няма да се промени.
Тва,че си добър в някоя игра,или в повече,и отделяш време да напишеш 2 поста,кара хората да си мислят,че не излизаш от игрите!
Тва,че има 15 годишни зомбита,който чакат с нетърпение новата игра,не означава,че всички са зомбита!
90% от хората който се интересуват и правят нещо покрай игрите и развитието им са над 20

Ти на колко беше - 17 ? Струва ми се,че преди да пишеш пак,трябва да помислиш и да не слагаш всички под твоя обш знаменател!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
simple_man написа:kroki, аре като ти писне, дай да покараме малко с волана! Ще почерпа
Пиши ми да ти дам един за временно ползване

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ME4KY написа::lol:
Чакай малко ся...![]()
Тва,че нещо ти е интересно и ти е кеф да го правиш,а има разни незнаещи дето си мислят,че по цял ден тва правиш и не излизаш от вас...едва ли не,и животата ти е около игрите..и такива ги има де![]()
Аз лично повече от час с други хора (непознати) немога да карам,колкото и да ми се иска.Просто не ми издържат повече нервите да ме блъскат въртят,и да ги гледам колко се "забавляват"![]()
С познати хора,който ги знам,че карат мога да карам денонощно да! И ще ми е 300 пъти по-яко отколкото да си купя "наточено е36",за 2-3 палки,което да неможе да тръгне.Все пак кола за каране по писти и полигони не струва евтино,а игрите са добър аналог![]()
Прочети ми предния пост и по-точно частта,че избора дали да си купиш нещо е лично твой.
Занимавам се с игри с коли още от първите нфс-та,за който давахме левче на час в близките компютри,и всички бяхме най-добрите и по цял ден бяхме навън![]()
Тва,че цялото ми време е свободно и лично мое,не означава,че по цял ден карам в някое нфс,или на някоя друга игра!
Пиша по форумите,за да го обеснявам,и пак има недоразбрали,който си мислят техните си работи,и тва като гледам няма да се промени.
Тва,че си добър в някоя игра,или в повече,и отделяш време да напишеш 2 поста,кара хората да си мислят,че не излизаш от игрите!
Тва,че има 15 годишни зомбита,който чакат с нетърпение новата игра,не означава,че всички са зомбита!
90% от хората който се интересуват и правят нещо покрай игрите и развитието им са над 20![]()
Ти на колко беше - 17 ? Струва ми се,че преди да пишеш пак,трябва да помислиш и да не слагаш всички под твоя обш знаменател!
Определено има много изключения и не всички са такива зомбита но има разлика между маняци,зомбита и хора който го правят за кеф и отделят по 2-3 часа на ден най-много..

Офф:На 16 съм..
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Дано да тръгне на лаптопа ми (GF 8400 M) ,че таман да изкарам малко от кашона G25-та
Как са звуковите ефекти в играта ?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Totogada написа:Дано да тръгне на лаптопа ми (GF 8400 M) ,че таман да изкарам малко от кашона G25-та![]()
На добро ниво са.Като я пуснах в началото даже се учудих тия турбота колко вият

Ако са ви слаби машинките,или поне в частност,преди да цъкнете на кариерата,си намалете видеото до необходимите стойности.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Карах малко с едно Сеат-че и ги пуках наред. Сега съм с М Е46 и не мога да я вкарам в пътя 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Брей тия БМВ-та 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ME4KY написа:....
на мен лично, не ми обяснявай, защото съм играл Death Track още преди ти да се родиш и ако ти е удобно "дай ми позволение" да имам по-голям поглед върху игрите, защото преди да започна да бачкам играех нон-стоп (сега по-рядко)
има 2 типа играене
--> Забавление

--> Професионален геймър

а това, че си станал добър на дадена игра е пълна глупост
става добър на Мортала, не играеш 2 месеца и губиш рефлексите и те правят на каска, не ме питай от къде знам

малко са ти сгрешени представите, морски

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Аз пък одеве си свавих играта, и никаде не намерих куйк рейс
влезнах в 'карерата' пусна ме с нисана направих 2 обиколки и нищо.. и ако може някой да каже някви настройки за графиката, че доста ми насича 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
vicho написа:ME4KY написа:....
на мен лично, не ми обяснявай, защото съм играл Death Track още преди ти да се родиш и ако ти е удобно "дай ми позволение" да имам по-голям поглед върху игрите, защото преди да започна да бачкам играех нон-стоп (сега по-рядко)
има 2 типа играене
--> Забавление99% от хората пред екраните
--> Професионален геймър12-14-16 часа пред PC-то и специализация в 1-2 или няколко игри
а това, че си станал добър на дадена игра е пълна глупост
става добър на Мортала, не играеш 2 месеца и губиш рефлексите и те правят на каска, не ме питай от къде знам![]()
малко са ти сгрешени представите, морски
Добре бе бате...ако не вярваш е.Ела ще покараме малко,на някой писта или лаиоут,както ти прецениш.Нали няма как да станеш добър?Ся с твойта логика би трябвало да караме наравно нали?АЗ от 5 години карам!Е ела да покараме,трее да си ме настигаш

п.п пичовете не ги е срам

а къв джойстик да си взема за тва чудо, че с клавиатурата всяка табела е моя 
п.с това изглежда прилично, но не разбирам
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=57553
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=34584

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
acer написа:а къв джойстик да си взема за тва чудо, че с клавиатурата всяка табела е моя
Забрави за джойпад. Аз съм с нелош logitech и си понастроих колата, но пак си е мъка. Конзоладжиите може и по-добре да се справят.
Предполагам, че даже с по-елементарен волан без обратна връзка ще е далеч по-добре.
Гледам, че в технополис са около 100лв. са най-евтините модели с обратна връзка.
Ако все пак си се спрял на джойпад, взимай майкрософтския, винаги са получавали добри оценки на тестове. Има(ше) и безжична версия.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Бая време съм карал с джоистици,и като за начално свикване са добро решение.
Какъвто и да си вземеш,и не го блъскаш много няма да имаш проблеми.
Ако ти се дават повече пари обаче,купи си по-скъп.По-удобни са за игра и може да се играя много по-дълго време без да ти се уморяват пръстите.
Oбаче сега се сетих,че в мултирама имат промоция на един волан за 30 лева! Волан PC Acme RACING WB01
Само,че тоя волан съм го виждал и е малък.Няма да ти е много удобен,но като за начало ако искаш да свикваш за по-нататък да караш с волани си вземи него.
Ако дъжриш да е джоистик все пак Геймпад GENIUS Maxfire 2
Ти си решаваш все пак.
Какъвто и да си вземеш,и не го блъскаш много няма да имаш проблеми.
Ако ти се дават повече пари обаче,купи си по-скъп.По-удобни са за игра и може да се играя много по-дълго време без да ти се уморяват пръстите.
Oбаче сега се сетих,че в мултирама имат промоция на един волан за 30 лева! Волан PC Acme RACING WB01
Само,че тоя волан съм го виждал и е малък.Няма да ти е много удобен,но като за начало ако искаш да свикваш за по-нататък да караш с волани си вземи него.
Ако дъжриш да е джоистик все пак Геймпад GENIUS Maxfire 2
Ти си решаваш все пак.