SHIFT 2: Unleashed

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: SHIFT 2: Unleashed

Мнение от ME4KY » 04 Апр 2011, 16:04

М да,за забавление е най-вече!
Има хора на който им е интересно и се интересуват как се развиват игрите и реализма около тях ;)
След няколко години като добият още малко популярност се надявам да се увеличим..феновете :mhihi:
Едва ли можеш да си представиш колко хора има който живо се интересуват от това,и за който не е само за забавление!
Все повече хора започват да отделят повече време за да карат виртуално,което е добре - все някога ще се научат.
Не е нужно да се дават много пари за волан,ако не искаш-не ги даваш :dunno:
Забавлението се превръща в нещо повече в един момент,и се стараеш да си все по-добър,докато се забавляваш.
Няма начиш,някой който играе от вчера и някой който играе отпреди 1 година примерно,да са на същото ниво.
На много хора зе да им става интересно и да се "палят" .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 04 Апр 2011, 16:23

ME4KY написа:М да,за забавление е най-вече!
Има хора на който им е интересно и се интересуват как се развиват игрите и реализма около тях ;)
След няколко години като добият още малко популярност се надявам да се увеличим..феновете :mhihi:
Едва ли можеш да си представиш колко хора има който живо се интересуват от това,и за който не е само за забавление!
Все повече хора започват да отделят повече време за да карат виртуално,което е добре - все някога ще се научат.
Не е нужно да се дават много пари за волан,ако не искаш-не ги даваш :dunno:
Забавлението се превръща в нещо повече в един момент,и се стараеш да си все по-добър,докато се забавляваш.
Няма начиш,някой който играе от вчера и някой който играе отпреди 1 година примерно,да са на същото ниво.
На много хора зе да им става интересно и да се "палят" .

Забавление да....Но много хора на различни възрасти си дават парите за волани,джойстици,мишки и всякакви такива боклуци а не излезнат навън да поспортуват да покарат колело,да покарат семейната кола с баща си на полигона или нещо такова от сорта... Всеки 5-ти се забил пред компа ЛФС,НФС,ГТА дрифти по цял ден стане на тъи дълго очакваните 18 купят му тъи желаната бегачка и след 3 дена я колата тоталка я самия той... :confused: Не виждам нищо нормално човек на 12,13,14,15-20+ години да бози по цял ден на компа и по всяко време на денонощието когато има време.. :)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 04 Апр 2011, 16:41

:lol:
Чакай малко ся... :mhihi:
Тва,че нещо ти е интересно и ти е кеф да го правиш,а има разни незнаещи дето си мислят,че по цял ден тва правиш и не излизаш от вас...едва ли не,и животата ти е около игрите..и такива ги има де :paranoid:
Аз лично повече от час с други хора (непознати) немога да карам,колкото и да ми се иска.Просто не ми издържат повече нервите да ме блъскат въртят,и да ги гледам колко се "забавляват" :|
С познати хора,който ги знам,че карат мога да карам денонощно да! И ще ми е 300 пъти по-яко отколкото да си купя "наточено е36",за 2-3 палки,което да неможе да тръгне.Все пак кола за каране по писти и полигони не струва евтино,а игрите са добър аналог ;)
Прочети ми предния пост и по-точно частта,че избора дали да си купиш нещо е лично твой.
Занимавам се с игри с коли още от първите нфс-та,за който давахме левче на час в близките компютри,и всички бяхме най-добрите и по цял ден бяхме навън :mrgreen:
Тва,че цялото ми време е свободно и лично мое,не означава,че по цял ден карам в някое нфс,или на някоя друга игра!
Пиша по форумите,за да го обеснявам,и пак има недоразбрали,който си мислят техните си работи,и тва като гледам няма да се промени.
Тва,че си добър в някоя игра,или в повече,и отделяш време да напишеш 2 поста,кара хората да си мислят,че не излизаш от игрите!
Тва,че има 15 годишни зомбита,който чакат с нетърпение новата игра,не означава,че всички са зомбита!
90% от хората който се интересуват и правят нещо покрай игрите и развитието им са над 20 :winky:
Ти на колко беше - 17 ? Струва ми се,че преди да пишеш пак,трябва да помислиш и да не слагаш всички под твоя обш знаменател!
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 04 Апр 2011, 16:45

simple_man написа:kroki, аре като ти писне, дай да покараме малко с волана! Ще почерпа :D

Пиши ми да ти дам един за временно ползване :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 04 Апр 2011, 16:53

ME4KY написа::lol:
Чакай малко ся... :mhihi:
Тва,че нещо ти е интересно и ти е кеф да го правиш,а има разни незнаещи дето си мислят,че по цял ден тва правиш и не излизаш от вас...едва ли не,и животата ти е около игрите..и такива ги има де :paranoid:
Аз лично повече от час с други хора (непознати) немога да карам,колкото и да ми се иска.Просто не ми издържат повече нервите да ме блъскат въртят,и да ги гледам колко се "забавляват" :|
С познати хора,който ги знам,че карат мога да карам денонощно да! И ще ми е 300 пъти по-яко отколкото да си купя "наточено е36",за 2-3 палки,което да неможе да тръгне.Все пак кола за каране по писти и полигони не струва евтино,а игрите са добър аналог ;)
Прочети ми предния пост и по-точно частта,че избора дали да си купиш нещо е лично твой.
Занимавам се с игри с коли още от първите нфс-та,за който давахме левче на час в близките компютри,и всички бяхме най-добрите и по цял ден бяхме навън :mrgreen:
Тва,че цялото ми време е свободно и лично мое,не означава,че по цял ден карам в някое нфс,или на някоя друга игра!
Пиша по форумите,за да го обеснявам,и пак има недоразбрали,който си мислят техните си работи,и тва като гледам няма да се промени.
Тва,че си добър в някоя игра,или в повече,и отделяш време да напишеш 2 поста,кара хората да си мислят,че не излизаш от игрите!
Тва,че има 15 годишни зомбита,който чакат с нетърпение новата игра,не означава,че всички са зомбита!
90% от хората който се интересуват и правят нещо покрай игрите и развитието им са над 20 :winky:
Ти на колко беше - 17 ? Струва ми се,че преди да пишеш пак,трябва да помислиш и да не слагаш всички под твоя обш знаменател!

Определено има много изключения и не всички са такива зомбита но има разлика между маняци,зомбита и хора който го правят за кеф и отделят по 2-3 часа на ден най-много.. :) Също не съм казал че слагам всички под общ знаменател разлика балкан между хората.. Разлика има между писта и да покараш 15 минути на полигона за кеф... Едно каране на пистата в Плевен за една неделя излиза на едно поне 100-тина лева че и отгоре а на полигона 10 лв газ/метан/бензин/дизел или там на каквото се движи : )))
Офф:На 16 съм..
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 04 Апр 2011, 17:03

Дано да тръгне на лаптопа ми (GF 8400 M) ,че таман да изкарам малко от кашона G25-та :lalala:
Как са звуковите ефекти в играта ?
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 04 Апр 2011, 17:13

Totogada написа:Дано да тръгне на лаптопа ми (GF 8400 M) ,че таман да изкарам малко от кашона G25-та :lalala:
Как са звуковите ефекти в играта ?

На добро ниво са.Като я пуснах в началото даже се учудих тия турбота колко вият :mhihi:
Ако са ви слаби машинките,или поне в частност,преди да цъкнете на кариерата,си намалете видеото до необходимите стойности.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 04 Апр 2011, 19:03

Карах малко с едно Сеат-че и ги пуках наред. Сега съм с М Е46 и не мога да я вкарам в пътя :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Апр 2011, 21:58

Брей тия БМВ-та :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Апр 2011, 22:28

ME4KY написа:....

на мен лично, не ми обяснявай, защото съм играл Death Track още преди ти да се родиш и ако ти е удобно "дай ми позволение" да имам по-голям поглед върху игрите, защото преди да започна да бачкам играех нон-стоп (сега по-рядко)

има 2 типа играене

--> Забавление :arrow: 99% от хората пред екраните
--> Професионален геймър :arrow: 12-14-16 часа пред PC-то и специализация в 1-2 или няколко игри

а това, че си станал добър на дадена игра е пълна глупост

става добър на Мортала, не играеш 2 месеца и губиш рефлексите и те правят на каска, не ме питай от къде знам :mhihi:

малко са ти сгрешени представите, морски :no:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 04 Апр 2011, 23:43

Аз пък одеве си свавих играта, и никаде не намерих куйк рейс :mhihi: :mhihi: влезнах в 'карерата' пусна ме с нисана направих 2 обиколки и нищо.. и ако може някой да каже някви настройки за графиката, че доста ми насича :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 04 Апр 2011, 23:59

vicho написа:
ME4KY написа:....

на мен лично, не ми обяснявай, защото съм играл Death Track още преди ти да се родиш и ако ти е удобно "дай ми позволение" да имам по-голям поглед върху игрите, защото преди да започна да бачкам играех нон-стоп (сега по-рядко)

има 2 типа играене

--> Забавление :arrow: 99% от хората пред екраните
--> Професионален геймър :arrow: 12-14-16 часа пред PC-то и специализация в 1-2 или няколко игри

а това, че си станал добър на дадена игра е пълна глупост

става добър на Мортала, не играеш 2 месеца и губиш рефлексите и те правят на каска, не ме питай от къде знам :mhihi:

малко са ти сгрешени представите, морски :no:

Добре бе бате...ако не вярваш е.Ела ще покараме малко,на някой писта или лаиоут,както ти прецениш.Нали няма как да станеш добър?Ся с твойта логика би трябвало да караме наравно нали?АЗ от 5 години карам!Е ела да покараме,трее да си ме настигаш :dunno: Сериозен съм да!Скаип си имам л.с.-тата ги знаеш,и не вярвам да те е срам да ми пишеш ;)
п.п пичовете не ги е срам :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Апр 2011, 0:22

а къв джойстик да си взема за тва чудо, че с клавиатурата всяка табела е моя :oops:

п.с това изглежда прилично, но не разбирам
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=57553
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=34584
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 05 Апр 2011, 1:19

acer написа:а къв джойстик да си взема за тва чудо, че с клавиатурата всяка табела е моя :oops:

п.с това изглежда прилично, но не разбирам
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=57553
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=34584

Забрави за джойпад. Аз съм с нелош logitech и си понастроих колата, но пак си е мъка. Конзоладжиите може и по-добре да се справят.
Предполагам, че даже с по-елементарен волан без обратна връзка ще е далеч по-добре.
Гледам, че в технополис са около 100лв. са най-евтините модели с обратна връзка.
Ако все пак си се спрял на джойпад, взимай майкрософтския, винаги са получавали добри оценки на тестове. Има(ше) и безжична версия.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 05 Апр 2011, 1:21

Бая време съм карал с джоистици,и като за начално свикване са добро решение.
Какъвто и да си вземеш,и не го блъскаш много няма да имаш проблеми.
Ако ти се дават повече пари обаче,купи си по-скъп.По-удобни са за игра и може да се играя много по-дълго време без да ти се уморяват пръстите.
Oбаче сега се сетих,че в мултирама имат промоция на един волан за 30 лева! Волан PC Acme RACING WB01
Само,че тоя волан съм го виждал и е малък.Няма да ти е много удобен,но като за начало ако искаш да свикваш за по-нататък да караш с волани си вземи него.
Ако дъжриш да е джоистик все пак Геймпад GENIUS Maxfire 2
Ти си решаваш все пак.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата