За жените и бройкането :)
Модератор: Общи модератори
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Re: За жените и бройкането :)
bum_bum написа:bavareca_86 написа:Skip_209 написа:ogata написа:И те кат джамбазите превъртат километража и са "само" на 30 000 . Па на краката и разпънка и требе да може да не духа![]()
По-добре някоя отракана, отколкото някоя дето да се чуди "дали ще боли много"
и кат седнете на кафе у нейния квартал зад теб да чуваш ''скии го тоя баламурник незнае кво си е фанал"
И мен винаги това най ме е притеснявало. Някой като доведе неква от квартала и сички са я минали и се подхилкваме като го гледаме къв е бастун и как си се обичатСъответно се поставям на негово място като ида на чуждо място и се питам как ли ми се смеят
Е и аз баш това съм си мислил

Номера е да имаш познат в квартала да пораздуе клюките около нея, че както каза колегата по-горе не се знае колко и е превъртан километража, да не е някоя милионка

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Има си още една народна мъдрост - "Мъж каже ли ти бройка - делиш на 3, жена каже ли ти бройка - умножаваш по 3". И така стигаш до истината

кви бройки кви пет лева, чарли шиийн стайл, бичи яйляк и сутринта като се събуда искам да ми е наравила закуска и да я няма
те хората са казали, голяма дума не казвай, ама се чувствам като силвио берлускони и трябва да е некво ебати изключението, че да ме грабне
и то аз я срещнах и я оставих за да се наживея, само ще кажа че квато майката 90% такава и дъщерята, а тя мойта беше израснала без баща и само сред жени и мацката е супер възпитана и уравновесена, (квато и майката) не само съм й първият, ами и 2г като ходихме и само 1 път се бяхме скарали и то не за тва, че бях спал с няква к**ва
и сега като се видим я питам, що не пробва с други мъже- тя "за кво, повечето мъже сте пълни идиоти, чакам те да изкараш пари за панамерата си и си идвай при мен
" само давам пример, за ква мацка се струва човек да се кахъри, и не е грозна дори бих казал пълна 10-ка
разбира се, че бройките имат значение, това говори за начина на мислене, един мъж трябва да се бъхтее докато няква му пусне, а една жена като си отвори краката се втурват тълпи от пишки, като седнеш на кафенце с няква разбираш дали може да бъда кристалина георгиева или е неква дето прогресира само с половия си орган
пс, такива като бившата ми се увеличават все повече и повече, познавам още 2-3 жени, които никога не биха надянали рога на мъжа си, ако той е мъж на място, и са спали с 2-3, а са на 23 вече и всяка събота са по дискотеките

и то аз я срещнах и я оставих за да се наживея, само ще кажа че квато майката 90% такава и дъщерята, а тя мойта беше израснала без баща и само сред жени и мацката е супер възпитана и уравновесена, (квато и майката) не само съм й първият, ами и 2г като ходихме и само 1 път се бяхме скарали и то не за тва, че бях спал с няква к**ва

разбира се, че бройките имат значение, това говори за начина на мислене, един мъж трябва да се бъхтее докато няква му пусне, а една жена като си отвори краката се втурват тълпи от пишки, като седнеш на кафенце с няква разбираш дали може да бъда кристалина георгиева или е неква дето прогресира само с половия си орган
пс, такива като бившата ми се увеличават все повече и повече, познавам още 2-3 жени, които никога не биха надянали рога на мъжа си, ако той е мъж на място, и са спали с 2-3, а са на 23 вече и всяка събота са по дискотеките
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
бе парис хилтън с колко е била,ма всеки я иска 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чарли Шийн по-горе не я ще. Ово е стандарт, ебеш и бегаш
Има мъже, дето като им чуеш приказките трябва да делиш на 10, не на 3

Има мъже, дето като им чуеш приказките трябва да делиш на 10, не на 3

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Annabella написа:Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко?
Когато не са сигурни в отношенията си с гаджето, бих казал... бройката е без значение.
Лично мнение.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:бе парис хилтън с колко е била,ма всеки я иска
Te тва остай, че не я щем, ми бихме ѝ разбили фазера с кеф

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Annabella написа:Интересно ми е мъжкото мнение, затова пуснах темата във форум с преобладаващи потребители от мъжки полМакар че и жени да се включат в темата пак няма да е излишно. Колко бройки за една жена cа прекалено много? Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко? Трябва ми горе долу точна цифра. Зависи и от възрастта разбира се, става въпрос за жена с приятна външност и образована на около 30 год. която не е бройкаджийка, но и не изгражда сериозни отношения лесно.
Какви са тия 40+ бе ... хахаха

ineedmoney написа: една жена спала ли е с повече от 10 различни човека и е до 30 годишна начи е ебаси шаврантията долна

Аз кола купувам само от първи собственик

Днешно време,трябва много да се услушваш докато изкочи нещо читаво,че всичкото жена е баси шаврантията

Ако това е момичето на живота ми, с колко е спала преди мен няма значение - просто да не знам. Аз доскоро не бях убеден но сега съм сигурен, че всеки на този свят си има половинка и ако я намери и развият връзката си това е най голямото щастие на света. Важното е след като нещата станат сериозни да е само с теб, защото ако не е - е притеснителна цялата работа. Иначе жени и мъже колкото искаш но колко от тях имат 100 процентова съвместимост във всичко ... много малко
ми тя може да е от първи собственик, ама да са я карали всичките му приятели 

zazomazo написа:ми тя може да е от първи собственик, ама да са я карали всичките му приятели
тихо са,нали се успокояваме взаимно

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите
Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ogata написа:Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите
Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@
Бе пара да има-зимам я!