За жените и бройкането :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Re: За жените и бройкането :)

Мнение от outworld » 27 Апр 2011, 10:03

bum_bum написа:
bavareca_86 написа:
Skip_209 написа:
ogata написа:И те кат джамбазите превъртат километража и са "само" на 30 000 . Па на краката и разпънка и требе да може да не духа :mhihi:

По-добре някоя отракана, отколкото някоя дето да се чуди "дали ще боли много" ;)

и кат седнете на кафе у нейния квартал зад теб да чуваш ''скии го тоя баламурник незнае кво си е фанал" :mhihi:

:mhihi:

И мен винаги това най ме е притеснявало. Някой като доведе неква от квартала и сички са я минали и се подхилкваме като го гледаме къв е бастун и как си се обичат :mhihi: Съответно се поставям на негово място като ида на чуждо място и се питам как ли ми се смеят :mhihi:

Е и аз баш това съм си мислил :mhihi:
Номера е да имаш познат в квартала да пораздуе клюките около нея, че както каза колегата по-горе не се знае колко и е превъртан километража, да не е някоя милионка :lalala:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 27 Апр 2011, 10:05

Има си още една народна мъдрост - "Мъж каже ли ти бройка - делиш на 3, жена каже ли ти бройка - умножаваш по 3". И така стигаш до истината :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Апр 2011, 10:30

кви бройки кви пет лева, чарли шиийн стайл, бичи яйляк и сутринта като се събуда искам да ми е наравила закуска и да я няма :mhihi: те хората са казали, голяма дума не казвай, ама се чувствам като силвио берлускони и трябва да е некво ебати изключението, че да ме грабне

и то аз я срещнах и я оставих за да се наживея, само ще кажа че квато майката 90% такава и дъщерята, а тя мойта беше израснала без баща и само сред жени и мацката е супер възпитана и уравновесена, (квато и майката) не само съм й първият, ами и 2г като ходихме и само 1 път се бяхме скарали и то не за тва, че бях спал с няква к**ва :lol: и сега като се видим я питам, що не пробва с други мъже- тя "за кво, повечето мъже сте пълни идиоти, чакам те да изкараш пари за панамерата си и си идвай при мен :mrgreen: " само давам пример, за ква мацка се струва човек да се кахъри, и не е грозна дори бих казал пълна 10-ка

разбира се, че бройките имат значение, това говори за начина на мислене, един мъж трябва да се бъхтее докато няква му пусне, а една жена като си отвори краката се втурват тълпи от пишки, като седнеш на кафенце с няква разбираш дали може да бъда кристалина георгиева или е неква дето прогресира само с половия си орган

пс, такива като бившата ми се увеличават все повече и повече, познавам още 2-3 жени, които никога не биха надянали рога на мъжа си, ако той е мъж на място, и са спали с 2-3, а са на 23 вече и всяка събота са по дискотеките
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2011, 10:43

бе парис хилтън с колко е била,ма всеки я иска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Апр 2011, 10:45

Чарли Шийн по-горе не я ще. Ово е стандарт, ебеш и бегаш :mhihi:
Има мъже, дето като им чуеш приказките трябва да делиш на 10, не на 3 :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 27 Апр 2011, 10:51

Annabella написа:Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко?

Когато не са сигурни в отношенията си с гаджето, бих казал... бройката е без значение.
Лично мнение.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Апр 2011, 10:52

Е.Димитров написа:бе парис хилтън с колко е била,ма всеки я иска :mhihi:

Te тва остай, че не я щем, ми бихме ѝ разбили фазера с кеф :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 27 Апр 2011, 11:27

Annabella написа:Интересно ми е мъжкото мнение, затова пуснах темата във форум с преобладаващи потребители от мъжки пол :) Макар че и жени да се включат в темата пак няма да е излишно. Колко бройки за една жена cа прекалено много? Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко? Трябва ми горе долу точна цифра. Зависи и от възрастта разбира се, става въпрос за жена с приятна външност и образована на около 30 год. която не е бройкаджийка, но и не изгражда сериозни отношения лесно. :roll:

Какви са тия 40+ бе ... хахаха :clap: :mhihi: Нормално е да има не повече от 4-5 сериозни връзки. Все пак трябва време да опознаеш човек и т.н. Ако ми кажеш защо само сериозни връзки, значи няма нужда да ти отговарям момичето какво е ... Ако е 20+ спокойно могат да и казват К*РВА БЕЗПОДОБНА, без значение от възраста и образованието :mhihi: Аз от 5+ бих се жегнал :confused: затова не питам :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 27 Апр 2011, 11:40

ineedmoney написа: една жена спала ли е с повече от 10 различни човека и е до 30 годишна начи е ебаси шаврантията долна :dummy:

:mhihi: :yes:

Аз кола купувам само от първи собственик :mhihi:
Днешно време,трябва много да се услушваш докато изкочи нещо читаво,че всичкото жена е баси шаврантията :dummy: както каза колегата
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 318

Мнение от procomps » 27 Апр 2011, 11:47

Ако това е момичето на живота ми, с колко е спала преди мен няма значение - просто да не знам. Аз доскоро не бях убеден но сега съм сигурен, че всеки на този свят си има половинка и ако я намери и развият връзката си това е най голямото щастие на света. Важното е след като нещата станат сериозни да е само с теб, защото ако не е - е притеснителна цялата работа. Иначе жени и мъже колкото искаш но колко от тях имат 100 процентова съвместимост във всичко ... много малко

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Апр 2011, 12:05

ми тя може да е от първи собственик, ама да са я карали всичките му приятели :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 27 Апр 2011, 12:09

zazomazo написа:ми тя може да е от първи собственик, ама да са я карали всичките му приятели :mhihi:

тихо са,нали се успокояваме взаимно :dummy: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2011, 12:15

Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Апр 2011, 12:20

Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите :mhihi:

Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@ :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2011, 12:24

ogata написа:
Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите :mhihi:

Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@ :mhihi:

Бе пара да има-зимам я!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата