Почина Иван Славков - Батето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: Почина Иван Славков - Батето

Мнение от nightdriver » 02 Май 2011, 0:59

...само не знам къде ще иде сега , горе или долу , понеже от това потекло всички бяха неверници ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 02 Май 2011, 1:07

.
Последна промяна bavarec на 23 Май 2011, 12:59, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Май 2011, 1:41

Боклук беше, да! :) Но като погледнем собствените си животи какво виждаме назад? :) Само негативите, само простотиите? :) Или какво?

Славков си беше истински Българин! Парашутист, гений, измамник, низвергнат!

Човека го спуснаха отгоре, човека даде цвят на БНТ, човека забърка огромен корупционен скандал, човека си отиде...Просто няма как да се опишат последните 70 години на България по по-добър начин...
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 02 Май 2011, 1:43

Мир на праха му.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 02 Май 2011, 7:50

В тази държава човек не може и да умре на спокойствие даже :confused: Вярно е че Батето беше от върхушката, но това направи ли го по-малко желан и обичан, и по-малко пич след 1989? Не, напротив, точно обратното. Не беше непорочен, но то пък кой ли е :dunno:

Наистина е получил шанса на живота си като е станал зет на Тато, но колко от Вас биха имали същия живот, ако са на негово място? Не е въпросът да ти раздадат хубави карти, а да ги изиграеш както трябва. А Батето имаше нещо, което имат един на хиляда, ако не и по-малко - умението да ЖИВЕЕ както трябва. Това си е дарба. Славков почина на 70, но животът му беше колкото за 1000 живот години на средностатистически човек.

Ще си остане противоречива личност, но за мен това беше човек, който в най-трудните моменти винаги казваше истината, и умееше да го обръща на майтап. А в международния тълковен речник, Батето трябва да стои срещу определението на думата БОХЕМ. А приносите му към БНТ, спорта и т.н. ще ги оцени историята, и то ще е с положителен знак, бъдете сигурни. Да те провъзгласят за пожизнен член на МОК, макар и да го изключиха след това заради скандала, си е признание пред цял свят.

Бог да го прости и да почива в мир!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 03 Май 2011, 0:06

истински бохем и не му пукаше от никой и нищо.....пръдльо,джъркин...и др подобни....
г-н ,славков,кой ще бъде шампион тази година?
-още не съм решил....?!
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Май 2011, 9:41

Bogat-Beden написа:
E34 написа:Абсолютен бивш "придворен" шут, нагляр, пияница, но преди всичко овчарчето КАЛИТКО! Тотален символ на комунистическа тоталитарна България и впоследствие на "демократичния" БГ кенеф ;) Бих казал, че неговата смърт е едно добро начало, тъй като явно хора като него по друг начин не биха освободили майката Земя. Наред са другите дърти комунисти, доста ще се радвам на такива вести. Поздрави и приятна вечер!
П.С: Такъв селски тарикат с такива дървени лафове + пияница ебач и дъра бъра според мен е всеки втори статистически бг кенефопритежател, така че нищо уникално не виждам в това!

Едно трезво ,смело и неконформистко мнение!! :clap: :clap: :yes:
Евала ,колега +1 от мен!!

От мен също.

В държава като нашата да си нагъл ,безочлив ,пиянде и т.н. очевидно е на почит.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 03 Май 2011, 9:51

Абе вие още малко и ще заплачете за него бе, ми заревете и за Тодор Живков, той още повече ни шибаше отзад... Егати, ама вярно си заслужаваме управниците и съдбата на най-преебания народ в ЕС.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Май 2011, 9:55

А те доста реваха и ако сега питаш пака ще зареват ....
странно ми е че млади хора говорят глупости за време, в което не са живяли та и чак носталгия ги гони.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 03 Май 2011, 10:24

И на мен ми е странно, смешно и жал като ги слушам. Като ми каже някой колко му било хубаво в казармата или през комунизма и се сещам колко ми е било гадно на мен и по-голямата част от хората. Колко време, нерви, здраве и мечти са пропилени в това загубено време.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 03 Май 2011, 10:30

Възпитаните хора говорят за мъртвите или само добро или нищо!!!
И колко от вас са го познавали лично,сядали са на една маса с човека,в чиято памет е тая тема или поне са имали професионални контакти с него,че да си позволите коментар,а?????Или както за всичко и всички в тая държава чрез жълтата преса и медии все всичко знаем.
Какво общо има думата комунизъм с личността и поведението на Иван Славков,та даже и на неговия син???
Пияч,ебач,директноговорещ,бохем,широкоскроен,сърцат,женкар и плейбой--та кой да си сложиме ръка на сърцето не би искал такъв живот?????По-горе има едни много хубави думи написани от съфорумец --Не е важно да имаш само добри карти,а да ги изиграеш правилно.Браво,чудесна мисъл.
Батето,лека му пръст,никога не е бил свързван с мръсотиите в политиката,с политически или срещу личността на отделния гражданин престъпления.Кой от тук е видял нещо лошо от него?????
Такива теми или си пишеш само едно там "РИП" или "лека му пръст" или подминаваш ако не ти е присърце.
Ненапразно поклонението му ще бъде едва в четвъртък,просто броят на хората които ще присъстват най-вероятно ще е много голям,ще трябва време на всички желаещи да се организират и да пътуват до БГ,да не говорим ,че и от чужбина ще дойдат доста хора с които е работил,срещал се е и го познават лично.
Ще поживеем,ще видим.А на вашето погребение колко и какви хора ще дойдат,а?!?!?!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 03 Май 2011, 10:49

Аз не съм възпитан човек. Възпитаваха ме в комунизма и после се оказа, че всичко е наопаки и възпитанието ми отиде на кино. А на погребението ми ще дойдат много малко хора, но поне няма да идват боклуци и разни червени бабички или пияндурници. Няма да ме пишат по вестниците със заглавие "да продадеш игрите", въобще няма да ме пишат даже. Защото аз съм един обикновен човек, скапан от работа, успял да направи бизнес и да създаде препитание на няколко човека, защото бизнеса ми е честен, защото никого не съм завлякъл, защото винаги съм правил точни сделки... Но това в България е лошо, аз съм боклук, чорбаджия-изедник, получил съм куфарче с пари, превозвал съм дрога, няма честно искарани пари тука... Хубавите и добри хора са като Иван Славков! Дерзай народе и стой в лайната, пардон лечебната кал!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Май 2011, 10:57

goguma написа:Наистина е получил шанса на живота си като е станал зет на Тато, но колко от Вас биха имали същия живот, ако са на негово място? Не е въпросът да ти раздадат хубави карти, а да ги изиграеш както трябва. А Батето имаше нещо, което имат един на хиляда, ако не и по-малко - умението да ЖИВЕЕ както трябва. Това си е дарба. Славков почина на 70, но животът му беше колкото за 1000 живот години на средностатистически човек.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

jordanpar написа:Пияч,ебач,директноговорещ,бохем,широкоскроен,сърцат,женкар и плейбой--та кой да си сложиме ръка на сърцето не би искал такъв живот?????

:yes: :clap: :clap: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Май 2011, 11:12

"директноговорещ"..еми той всеки на толкова уиски,няма да каже нещо смислено."eвала" на успехите му по водна топка,телевизията,футбола,олимп комитет и т.н.
цял живот ядиние и пииние,че и готови пари да ти се дават и му се възжищават околните на хумора :clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 03 Май 2011, 11:33

Лека му пръст на човека !
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата