Какъв министър....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Какъв министър....

Мнение от alx » 04 Май 2011, 0:29

bum_bum написа::shock: 80к печалба от една пушка ли да правят?

не е моя работа. повечето "скъпи" неща в бг се продават на страхотна надценка защото хората които могат да си ги позволят просто не си знаят парите а и често нямат база за сравнение.

ще ти дам пример. като бях миналата година в родината ми свършиха пурите. тогава ми бяха сладки определен вид кубински. цената им е по $17.50 всяка. отидох в един от моловете и си купих кутийка с 4 такива пури за 270 лева.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 04 Май 2011, 1:32

На снимката с убития вълк ми се струва че, държи Блазер R93. Аз съм ловец и честно казано съм на мнението на АЛХ за обяда...но не съм съгласен че в "цивилизованите" държави политиците които са ловци ги водят на голф :mhihi: . Я вижте Унгария, Австрия, Германия...там лова е издигнат в култ и не малко известни личности и политици си пукат там колкото искат....друг е въпроса колко внимание и гласност се дава на това и колко тук...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Май 2011, 9:24

Пушката за 50 000 лв. е подарък на президента, но това не е единствената му пушка. Въпроса е, че той като президент няма право да приема такива подаръци. Мен цената не ме учудва, има въздухарки по 3000-4000 лв. какво остава за ловни пушки. Но не е важната цената, а факта, че това е нарушение на етичния кодекс на държавния служител, няма значение дали пушката или каквото и да е, струва 30 000 или 50 000 лв. Отделно около президента се шуми за разни имоти, за които прокуратурата къде съзнателно, къде не си затваря очите, но това е друга тема. Темата е за министър Найденов, който показва такова едно безхаберие и безхарактерност, че се чудя как е министър още. Само си спомнете, репликата му в скандала със СРС-тата. Той нямал нищо против да го подслушват. Сега, на президента килим да постелим, нищо че след няколко месеца вече няма да е президент. Това е неадекватно поведение за мен. Да узаконим беззаконието, ето това е проблема. Защото никой не казва кой плаща за ловните излети на президента. Следователно, има налице съмнение за закононарушения, на най-високо ниво в държавата. Едва ли ще последва нещо. Никой особенно не се разучвства и от думите на Бойко Борисов в онези СРС-та. Българите са имунизирани срещу такива неща. И да ви кажа, президента идва в нашето ловно стопанство, 2006 г. ако не се лъжа. Беше август и свинския лов беше забранен. Ама човека си ловува. И няколки будни глави от града сезираха прокуратурата. Прокурора отказа да образува досъдебно производство, на основание член от Закона за лова, отменен преди 7 г. За някои хора може това да не е важно, да не е актуално. Може да не е важно също като да правим боклуци навсякъде където идем или където живеем. Може цената на горивата да е по-важна и да си караме колите също. Има неща, първи, има неща втори и трети. Ако искаме да живеем по-добре, трябва да имаме отговорността, да се взираме в работата на тези, които сме избрали, да бъдем критични и да търсим сметка. За големите и за малките неща. Трябва също да сме отговорни към ежедневието си и там където живеем. Общата безотговорност към тези две неща, води България в недобра посока и поставя на ключови позиции неподходящите хора. Похвални са инициативите на министър Найденов да наложи стандарти в областта на храните, но като че ли няма характер да ги устоява.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2011, 10:30

Ама какви стандарти е наложил Найденов, той въведе стандарта "Стара планина", който е изцяло пожелание и не е задължителен за никой, но за да има продукцията ти това лого трябва всичко да е само от месо. Навремето 2004-2005-та година бяха започнали нововъведенията-няма вече БДС, ама има добри производтсвени практики, Хасъп-система и прочие глупости, сега пак се оказа, че не може без БДС, изобщо само се въртим в един омагьосан кръг, като насляпо копираме някави уж европейски практики и накрая нищо положително. И това не е само при храните, а във всяка една област-правосъдие, права на човека, образование, здравеопазване, интеграция на малцинствата просто някави идиоти, които си правят остри опити със 7 млн. опитни мишки :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Май 2011, 10:58

Мммм, не съм казал че е наложил стандарти (де да беше), а че се опитва. И че няма да успее най-вероятно, защото няма характер да го направи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 20:33

Elesar74 написа:Мммм, не съм казал че е наложил стандарти (де да беше), а че се опитва. И че няма да успее най-вероятно, защото няма характер да го направи.

Да ходи да си лекува животните във Враца :roll: Там може и да е по-успешен....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2011, 20:39

Ако ставаше за ветеринар, нямаше да стане министър.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Май 2011, 2:03

Elesar74 написа:Пушката за 50 000 лв. е подарък на президента, но това не е единствената му пушка. Въпроса е, че той като президент няма право да приема такива подаръци. Мен цената не ме учудва, има въздухарки по 3000-4000 лв. какво остава за ловни пушки. Но не е важната цената, а факта, че това е нарушение на етичния кодекс на държавния служител, няма значение дали пушката или каквото и да е, струва 30 000 или 50 000 лв. Отделно около президента се шуми за разни имоти, за които прокуратурата къде съзнателно, къде не си затваря очите, но това е друга тема. Темата е за министър Найденов, който показва такова едно безхаберие и безхарактерност, че се чудя как е министър още. Само си спомнете, репликата му в скандала със СРС-тата. Той нямал нищо против да го подслушват. Сега, на президента килим да постелим, нищо че след няколко месеца вече няма да е президент. Това е неадекватно поведение за мен. Да узаконим беззаконието, ето това е проблема. Защото никой не казва кой плаща за ловните излети на президента. Следователно, има налице съмнение за закононарушения, на най-високо ниво в държавата. Едва ли ще последва нещо. Никой особенно не се разучвства и от думите на Бойко Борисов в онези СРС-та. Българите са имунизирани срещу такива неща. И да ви кажа, президента идва в нашето ловно стопанство, 2006 г. ако не се лъжа. Беше август и свинския лов беше забранен. Ама човека си ловува. И няколки будни глави от града сезираха прокуратурата. Прокурора отказа да образува досъдебно производство, на основание член от Закона за лова, отменен преди 7 г. За някои хора може това да не е важно, да не е актуално. Може да не е важно също като да правим боклуци навсякъде където идем или където живеем. Може цената на горивата да е по-важна и да си караме колите също. Има неща, първи, има неща втори и трети. Ако искаме да живеем по-добре, трябва да имаме отговорността, да се взираме в работата на тези, които сме избрали, да бъдем критични и да търсим сметка. За големите и за малките неща. Трябва също да сме отговорни към ежедневието си и там където живеем. Общата безотговорност към тези две неща, води България в недобра посока и поставя на ключови позиции неподходящите хора. Похвални са инициативите на министър Найденов да наложи стандарти в областта на храните, но като че ли няма характер да ги устоява.

Съгласен съм с теб,но малко пояснение.Подборния лов на дива свиня е разрешен целогодишно. ;)
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 05 Май 2011, 11:16

Vra4anin написа:
Alpina_fanatic написа:Ето такива кьорфишеци

Е бива ли така да говорите за човека. Той е от клуба (жена му джитка Х5-ца), а вие как се отнасяте с него :mhihi:

Прибирайте си го в Комплекса, не го щем този комедиант :winky:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата