От колко годишен карате кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: От колко годишен карате кола

Мнение от Kroki » 03 Май 2011, 21:19

Трабант на 10 да е било, иначе Балканчета, Симсонки, МЗ 250, ЧЗ 350 , ИЖ 350, Хонда 125р, Хонда Доминатор 600, ЧЗ крос 125 и некви такива , това за едно лято моторите :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Naskosf » 04 Май 2011, 12:00

На 16 за пръв път с баща ми и стария Голф.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Май 2011, 14:38

На 14 - рено 19 - 1,9д 64 коня :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 04 Май 2011, 14:40

uCnaHeTcA написа:Около 11-12 годишен - Опел Астра Ф 1.4 моно, на едни селски поляни :mrgreen:

същия отговор само че "колата" беше чудото на ГДР наречено трабант :mhihi: много е добро на старта
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 04 Май 2011, 14:47

От ... както стигам педалите си карах чат-пат и след като взех книжка нон-стоп , краката ми са закърнели :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Май 2011, 14:52

vicho написа:иначе тук повечето още на 8-9 са карали на село без придружител :mhihi: :paranoid:

:mhihi:

не съм излъгал!

всички карат от 12-13 и после на 18 вече са истински ПРО-та и стават "готини" случки - справка НЕТ-а :yes:

Възпитанието е на 6!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Май 2011, 15:16

К'во лошо има :mhihi:
А за каране в скута, откакто се помня :mhihi:
Извънградско с много оглеждане и потене (за КАТ-аджии), от около 14, може и 15 годишен (помни ли човек).. Няма да забравя, на същата Астра 1.4 моно (мисля бяха някакви 60 кончета измрели :mhihi: ), беше с касетофон и тогава любимата ми песен беше Eminem - Lose Yourself (до тогава не слушах чалга :mhihi: ) и си бях купил касетката му :mhihi: Лелеее, т'ва ми действаше като 10 Редбула + 2 големи уискита :paranoid: :kuku: Сменяме се на междуселския път с дядо ми, ръгам касетката и тръгвам на въртел :mhihi: (да, тази същата малолитражка си въртеше доволно на 1ва :mhihi: )... Нямаше оборотомер и така също от началото се научих да слушам двигателя и да карам на усет... Цедях скоростите по усет... По едно време поглеждам километража - 140 мисля показваше или 150 ли (все пак го дават по каталог 160 максимална :mhihi: Ама Астрата вече ще се разпадне, а аз съм заварил газта до долу, а Eminem пееше "So here I go it's my shot.
Feet fail me not this may be the only opportunity that I got" (примерно) :kuku: :mhihi: Обръщам се да погледна дядо ми - човечеца се хванал с едната ръка за 'жабката , с другата горе на вратата за дръжката и ме се обръща плахо - "Ще летим ли, какво ще правим" :mhihi:
Е този момент няма да го забравя, сигурно 'до де съм жив :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Май 2011, 15:22

uCnaHeTcA написа:К'во лошо има :mhihi:

малоумна работа! ще извиняваш, ама недай си Боже да катастрофира човек с детето си в скута, имаш ли идея какви ще са пораженията, дори при 20-30 км/ч, да не говорим за по-сериозна скорост 50-60++

както и децата СТОЯЩИ прави между седалките?! :shock:

т'ва българина е МНОГО ПРОСТО ЖИВОТНО!

и родителите ми са ме оставяли да "тичам" из колата без седалка отзад и колан и като се сетя направо :banghead: :censored: :ranting:

!!!

"карал съм в скута" - по-голяма простотия НЯ-МА
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 04 Май 2011, 17:13

На около 12-13 години Вартбург. Естествено бях с баща ми и краха на поляната на село .
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 04 Май 2011, 20:03

ами още от чавдарче ,тати ми даваше да правя кръгчета с Полския Фиат 125р,, и на 17 имах изкаран изпит за категория "Б" и чакахме да напраим 18
а сега аз от 2 г. давам на моя 10годишен син да прави кръгчета с БМВто

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 05 Май 2011, 0:19

Sesko написа:На около 12-13 години Вартбург. Естествено бях с баща ми и краха на поляната на село .

Хаха същото колега, само че с дядката ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 05 Май 2011, 0:44

На 16 един МЛ500 ама то автоматика е доста мързелива работа и го карах без проблем. Преди един месец карах форд ескорт и бая се измъчих с тия ръчни ама за всичко си има време и до изпита ще съм се научил да карам за да си го взема от пърия път :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Май 2011, 1:31

vicho написа:
uCnaHeTcA написа:К'во лошо има :mhihi:

малоумна работа! ще извиняваш, ама недай си Боже да катастрофира човек с детето си в скута, имаш ли идея какви ще са пораженията, дори при 20-30 км/ч, да не говорим за по-сериозна скорост 50-60++

както и децата СТОЯЩИ прави между седалките?! :shock:

т'ва българина е МНОГО ПРОСТО ЖИВОТНО!

и родителите ми са ме оставяли да "тичам" из колата без седалка отзад и колан и като се сетя направо :banghead: :censored: :ranting:

!!!

"карал съм в скута" - по-голяма простотия НЯ-МА

Вичка, едно време на село, както е нямало грам движение, с 10-20-30 с жигулката к'во може да стане бре, недей така. Не е като сега с тоя трафик по градовете, че и по селата вече. За днешно време съм съгласен, но по онова време кой не е карал в скута на техните :ok: :bchug:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 05 Май 2011, 1:53

Вичката не си е пил хапчетата нещо, остай го! :P Че е прав, спор няма, ама няма и смисъл да се газира толкоз! ;)
Иначе и аз карам от 11-12 годишен, за пръв път на дядо ми на Гоуф 2 ГеТеИ-то и оттам нататък на много авери колите по селията :D На 17 карах 1-2 пъти едно Е65 :D :D И откакто взех книжка и взех да имам собствени коли, взех да ги прая на лютика...до преди т'ва само мухи бях размазвал :D
Изображение

I wanna leave you far behind....

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 05 Май 2011, 19:27

На 12 години почнах с изтезавания на семеиния опел кадет автоматик на бонсови поляни... та от тогава до сега нямам нито едно птп.
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата