Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

Мнение от alx » 06 Май 2011, 0:33

BadAngel написа:
alx написа:
msi200 написа:Специално БМВ/Мерцедес е въпрос на вкус, а на Ауди проблемът им се казва VW.

P.S. на S65 AMG, като му набиеш кикдауна със 180 и светва ESP-то:)

на мокро.. може... (ако си глупав достатъчно)... ама на сухо след 120 няма такова положение ;)

широки баници и тежка задница?

така като го написах си представих с-класата с тесни гуми :lol: :lol: :lol:

всъщност за теглото си всичките немски коли са сериозно "undertired".. това да ми тежиш 2.5 тона и да имаш 275 гуми отзад... комично... проблема е че и афтърмаркет повече от 305 не влизат ако не почнеш да блъскаш калниците...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 06 Май 2011, 0:35

Аз пък си лягам с Адриана Лима :smoke: 8) ;) ;) ;)
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2011, 0:37

има ли някаква причина за това или просто влиза в графата "недомислици"

предполагам, че има нещо общо с акустичния комфорт, защото по-големите баници са по-шумни

но пък от друга страна обикновена 3ка с м-пакет е с 245 отзад :)
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Май 2011, 0:39

зададох този въпрос на знаещите като бях зимата в афелтербах да разглеждам. беше ми обяснено че големите гуми развалят динамиката и размиват усещането.

аз един вайпър с 275 гуми отпред и 335 отзад го усещам много динамичен и закачен за мозъка ми.. ма аз кво знам... :oops:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2011, 0:49

съвсем в камионджийския дух на вайпъра са тия размери :) :lol: :lol: :D

би трябвало и да спира, ако се кара с такива баници :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 06 Май 2011, 1:12

Nickelback написа:За мен най-важното е една кола да е със задно предаване...

при мен е това :yes: ... другите може да са и космически кораби, като са със предно, средно, двойно, или тройно, все ми е тая...
мерц по-нататък... ама ще е избрана бройка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 06 Май 2011, 1:47

да кажем че от 10 годишен харесвам коли та хронологично от тогава насам коли които харесвам и съм карал бих карал
W140 - който разбира тук се спира последната истинска S класа
Е38 - последната истинска седмица за съжаление поради бъдеща промяна в семейният статус е хммм неуместна за мен
C140 - ех мечти мечти ....
Allroad - перфектната семейна кола за мен ( ако имам и пари да я поддържам (никога няма да имам толкова))
W220 - последният МБ който прилича на нещо
Е60 - дай боже някой ден .... 530хd
Е92 - and God say: Lets play! :)

те това е от мен
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 06 Май 2011, 10:46

За мен няма най-добра кола ,всяка кола е уникална по рода си,никога не съм бил заклет фен на дадена марка ,карам БМВ от няколко години и не мисля да го сменям скоро ,но това не означава че вечно ще карам само тази марка автомобили.Имам преки наблюдения върху Мерцедес ,тъй като баща ми е любител на марката.Последния път като се качих да карам Мерцедеса на дълъг път - не ми се слизаше направо 380 км. не ги усетих,много комфортно и меко возеше ( Mercedes C220 CDI 2005 г.) :bchug:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Мнение от mercrullz » 06 Май 2011, 10:56

имам удоволствието да притежавам мерцедес и бмв.
Мерцедеса е 124-ка купе 190 коня от 89-та. Вози и върви като полудяло ..по екстри и возия РАЗМАЗВА всичко от времето си.
БМВ-то е-34ка. Какво да ви кажа.. убавец и тои.

Според мен тези 2 марки са водещите за европа ..и старите им модели са без аналог. Невиждам защо трявва да има спор. Всеки кара според вкуса си.. аз лично съм късметлия ,че имам от 2-те марки можеби най-сполучливите модели. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 06 Май 2011, 11:32

Няма спор,че не може да се прави такова сравнение,да БМВ форум сме,НО трябва да си кон с капаци или твърде голям лицемер да отричаш някои много добри попадения в другите марки!Според мен-няма най-добър автомобил или нещо такова,всичко е до убеждение и личен вкус,но и от трите дискутирани има страшно добри попадения които сами за себе си сравнени със същия клас от другите две марки са най-добрите!
Относно колегата който сравняваше БМВ и не се сещам коя по-маневреност-е явно не е сядал да кара дори старото куче Е34,за да каже че БМВ не е маневрено,но незнам,не мисля че темата е безсмислена,освен ако не се почне пак плюене и скачане по-другите модели и окачествяването им с неподходящи епитети,нормално е дори и най-големия БМВ фен да има добри мнения за други марки коли по простата причина,че наистина има и други добри сред тях!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Май 2011, 11:35

И аз не бих отказал нещо като CL, CLK и разлите подобни, също и старата S класа 140 ли ква се води там, както и последната :mhihi:
И може и да съм ентусиаст ама набарам ли един Кайен Текарт от последните нема ме видите повече :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 06 Май 2011, 11:58

Aлди - пълен кендзеф - мразя ги и в червата, които са във форма на 4 кръгчета.
Мерцедес - Бе стават за мутреене...и само това. Бих предпочел 7ма серия пред еС класата...а А8 направо е за боклука :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Май 2011, 15:32

alx написа:зададох този въпрос на знаещите като бях зимата в афелтербах да разглеждам. беше ми обяснено че големите гуми развалят динамиката и размиват усещането.

аз един вайпър с 275 гуми отпред и 335 отзад го усещам много динамичен и закачен за мозъка ми.. ма аз кво знам... :oops:

Заеби ги тея знаешщите, със сигурност знаеш повече от тех, американците също, те знаят как се правят високотехнологични коли :mhihi:

bum_bum написа:И аз не бих отказал нещо като CL, CLK и разлите подобни, също и старата S класа 140 ли ква се води там, както и последната :mhihi:
И може и да съм ентусиаст ама набарам ли един Кайен Текарт от последните нема ме видите повече :mhihi:

О и турбо с от първите да набараш пак няма да те видим :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 06 Май 2011, 16:48

Всеки автомобил си има свойте "+" и "-" . Според мен и 3-те марки автомобили са на много високо ниво. 8) И аз харесвам от Мерцедес и Ауди някой модели като Рс4 авант (новото :mhihi: ) или Мерцедеса Ц класа също и С ,но лично за мен БМВ си остава за мен най най .... :P :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 06 Май 2011, 18:56

Като цяло всеки си има предпочитания, но известно време след момента в който се сдобих с автомобил с марка Мерцедес, това ме накара да махна тази заслепеност, която имах до този момент и не ми харесваше друг автомобил освен БМВ. Тогава разбрах, че има и други марки автомобили, които също са много добри и даже лично според мен превъзхождат в някои области любимата ни тук за всички марка. Всяка марка коли е хубава стига да има на кой да му се харесва.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата