Мтел - писна ми....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Re: Мтел - писна ми....

Мнение от shalashaska » 07 Май 2011, 0:03

bum_bum написа:
Сондьора написа:Ако искаш отиваш в некой офис и плащаш, ако не не. После плащаш след три месеца и то без лихва, и без да ти спират тела.

Няма ако искаш и ако не искаш.. няма фактура. От началото на годината съм ходил 4 пъти и нямам нищо за плащане. Сега ми излиза неква сума 250лв, а имам и още една, дето тр да излезе, т.е. ще стане 320 някъде. Не ми е проблем за умиране ама обичам да знам, че в началото на месеца плащам тел, ток, вода и т.н. и съм чист. Правя си сметка кво имам за харчене, кво за под дюшека и така.
От друга страна аз ако не плащам 4 месеца ще ме дадат под съд, но те като не издават фактура толкова време няма проблем..

Колега какво да ти кажа единственото което можеш да направиш е да пуснеш оплакване за проверка на фактурите защото аз имах такова забавяне от 6 месеца не ми бяха пратили фактура нищо и аз много се ядосвах и накрая подадох оплакване за прекратяване на договора пратиха ми смс с номер на оплакването ми и след няколко дена ми се обадиха дрън дрън че сте лоялен клиент ще ви приспаднем от сметките 100 лв и аз им викам неискам да ми ги пресмятате искам да си прекратя договора и тоя вика ок пускам пак жалбата за преразглеждане и тия фактури за 3 дена сичките бяха преизчислени и познай 600 лв :kuku: представи си как се почувствах и ся даже и тия 100 лв дето отказах и тях немога да ги накарам ми ги преведат пълни измамници а скоро се обаждах пак и ми казаха ще ви прехвърлим към друг човек 20 мин им слушах шибаната музика на изчакване и затворих просто и аз незнам нерви нямам! сиг накрая към адвокат ще се обръщам и така пълни боклуци !!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 07 Май 2011, 1:00

За тези, които са си заявили лимит за стоп сметка, да знаете, че ако е прехвърлен и не са ви спрели тела за изходящи, да си пуснете жалба. На едно приятелче така му върнаха 100 и нещо лв, въпреки, че реално си ги беше изговорил. ;)
Нека не бъдем все ние будалите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Май 2011, 8:16

От вчера,майка ми се обадила да пита къде отново да пусне молба за спиране,казуса е че като си взела картата,обещали че до 24 часа ще я пуснат,но минало седмица и майка ми подала молба за спиране,защото вече не я устройва схемата и ще вземе от друг оператор който може да писне номера за 24 часа,след месец получила отговор че разбираш ли имали техническио проблеми,нямало да и вземели една такса ама нямало да спрът и картата,започнаха и да идват сметки за мобилен интернет на стойност 30 лева,а картата не е влизала в телефон,как и да е,вчера майка ми се обажда да пита къде да отиде отново да пусне молба,обясняват и в някакъв офис в захарна фабрика,майка ми се вдига (аз не съм в софиоя да я закарам)и тръгва да търси тоя офис пеша,с рейсове и тн,а е инвалид,минавала през некакви линии,мотала се жената и накрая го открила и се оказало...че офиса не работи!!!
Охраната на офиса и обяснил че в халите има дежурен офис...айде обратно към халите,намира го офиса,пуска молба и обяснява на хората там че картата е в найлоново пликче и не е влизала в интернет,ония пък и обяснявали че само като натисне едно копче и може да влезне в интернет без да знае....Какво копче има на един найлонов плик с гола сим карта в него :banghead:
Мръсни буклуци ви казвам...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 07 Май 2011, 8:55

daddy_ написа:
bavarec написа:Полжението с Мтел/Мегалан.

Я да питам... Нещо лично ли има, щот вече във втора тема Мегалан, та Мегалан... ми аз съм си доволен от тях. Без и със ментел. Пък като гледам тоя дет е постнал тва има впечатления от рек*ум нет, а най-отгоре пише Мтел/Мегалан... :roll:

Всички са в кюпа.

От Telekom Austria смятат, че двата кабелни оператора взаимно допълват дейностите си, което се очаква да позволи на Мтел да обхване както бизнеса, така и частни клиенти.

Мегалан е водещ доставчик на високоскоростен интернет в София и предлага и IPTV-услуги. Спектрум Нет се фокусира върху високоскоростния достъп за бизнес клиенти в по-големите градове в страната.

Заедно двата оператора имат приходи за 2009 г. в размер на 25,3 млн. евро и печалба преди лихви, данъци, обезценки и амортизации (EBITDA) от 7 млн. евро. За тази година се очаква комбинирана EBITDA от 9,6 млн. евро.

Другата тема е заключена вече.

Е.Димитров написа:... в някакъв офис в захарна фабрика..

Да,на Кукуш - централата.

Е.Димитров написа:Какво копче има на един найлонов плик с гола сим карта в него

:mhihi:

И аз съм им абонат в момента.
Нищо лично към триото. :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Мнение от slavyan5 » 07 Май 2011, 16:04

bmw'fan написа:За тези, които са си заявили лимит за стоп сметка, да знаете, че ако е прехвърлен и не са ви спрели тела за изходящи, да си пуснете жалба. На едно приятелче така му върнаха 100 и нещо лв, въпреки, че реално си ги беше изговорил. ;)
Нека не бъдем все ние будалите...

Един мой познат така навъртя 200 лева отгоре в роумниг и после като ги пита, защо не са го спрели, му отговориха, че в роуминг можело да му се наложи нещо спешно и спирали по-късно, евентуално... брех колко са се загрижили... :D
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 07 Май 2011, 16:10

Е.Димитров написа:Какво копче има на един найлонов плик с гола сим карта в него :banghead:

Пф, гледай технологиите колко са напреднали... :mhihi:

Като имаш възможност, ходи с нея, че тия гадини само да не припознаят, че някой човечец изглежда или е по-наивен и налазват. То и мен, уж по-директен и разпитващ, преди 2 години в Хенди успяха да ме излъжат, ама откъде да очаквам, че директно на конкретни въпроси ще ме лъжат в очите, та какво остава за по-хрисимите... Направо ме хваща яд и за твоя случай. :)

Потребител
Аватар
Кара: и се учи да кара
Мечтае да кара: е91 330i

Мнение от radolud » 08 Май 2011, 20:22

Бях голям фен на Мтел като малък, но то беше щот бях на ваучер. Като минах на сметка, за 10 извън мрежата разговори, тоест не е от безплатните, а към мтел имах 10 лева отгоре. Особено като аз си събирам парите става тежко. Първите месеци беше добре 20 лева, изтърпяваха се, но дойдеше ли лятото доста повече говорих, и тез лудите си викат дай, надали си следи ко говори и бам 80 леав, това се случва Юли месец, следващия Август за половина на това, което говорих през Юли, платих 65 и септември викам спирам да се обаждам, платих 48. Това беше 2009. Задържах се, викам аре ся ко толкоз, ама през лятото на 2010, абсолютно същата история. И викам край бал съм ги, минах на Виваком, макар че не ги харесвам много, много, но за сега са супер точни, за 20 лева такса плащам максимум 10 лева още, за привешени разговори, хем си имам минути към останалите оператори, хем и безброй много към целия Виваком. Та за Мтел, има една поговорка, с колкото направиш най-много сметка за месеца, и останалите сметки нататък, стават с почти същата стойност дори и да говориш по-малко. Така, че махайте когато можете най-бързо, иначе ще ви боли глава.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Май 2011, 16:11

Случка отпреди 1 час.

Малко предистория:
Прехвърлих си картата на фирмата през Февруари месец, в началото на по-добра тарифа, с повече безплатни минути, повече номера безплатни и т.н. Пристига ми първа сметка от 23 лв за половин месец.
Явява се една фактура от Април месец за 85 лв, според кирливия смс, който получих преди две седмици. Фактурата не можах да я видя нито на хартия, нито в страницата на ментел, имали някакъв проблем. Както и да е, преживява се, реших да изчакам. Искам да видя фактурата и да я обжалвам, защото е в пъти по-голяма от първата.

Спирам преди час на синя зона, пускам смс за паркиране и ми връщат отговор, че нямам пари за да го платя. :shock: Звъня на *88 и ми вдига поредния мазен, гаден гласец и провеждаме следния разговор:
Аз: Защо не мога да изпратя смс?
Мтел: Ами защото сте надвишили кредитния ви лимит и телефонът ви СКОРО ще бъде спрян. Искате ли да си платите и да си увеличите кредитния лимит?
Аз: Моооляяяяя? Как така имам лимит, пък не ми е спрян телефона при неговото достигане, нито съм уведомена, че такъв наближава, а ми се спира телефона по никое време? Никакъв лимит няма да увеличавам, пуснете ми телефона веднага!
Мтел: Ами госпожо, не е по никое време, имате сметка от 28 Април за 168 лв.
Аз: :ranting:

Чей ся, спира ми се телефона заради лимит, а такъв няма щом сметката ми е три пъти по-голяма. Как така сметките ми станаха от 23 (х2), на 85, та на 168 лв, тия направо на геометрична прогресия ги карат. Ей сега отивам да ги наритам, само си дописвам жалбата и ако не мине добре ще ме гледате по телевизията.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Май 2011, 16:17

Айде сега някой да ми обясни какви са тия фактури през 3 дена 27.03 и 30.03 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Общата дължима сума на неплатените фактури за договора на номер 359885855... е 119.62 лева с ДДС.

Дължимата сума по фактурата от дата 30-04-2011 е 33.37 лева с ДДС.

Дължимата сума по фактурата от дата 27-03-2011 е 25.46 лева с ДДС.

Дължимата сума по фактурата от дата 30-03-2011 е 29.18 лева с ДДС.

Дължимата сума по фактурата от дата 20-04-2011 е 31.61 лева с ДДС.

Преди 2 седмици проверих фактурите и имах неплатена само тази , която е 25 лева и следващата , която трябва да платя е тази 33 лева. За тези 2 -те знам със сигурност , че не са платени. Въпроса е какви са тези 29 и 31 , които ги нямаше преди 2 седмици , когато проверих :++ :++ :++
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 09 Май 2011, 16:51

:banghead: ето и мойта история имам 3 карти на мтел така сметката ми беше 700 лева и пъснах жалба ок стана ми 500 от септемви до сега и понеже спирам 2 карти остава ми една и отивам сега миналата седмица да внеса последни 200 лева и да махна и последната карта и тоя ми вика господине 420 лева имате.... и вика другите 2 карти са ви активни а преди 1 месец съм ги спрял.....така ми заявиха ама не ми било чисто егн и продължавало да си тече и как да ви кажа мене ми писна на ..... и тоя от срещя ми се смее нещо и почна да ги обиждам до палене се стигна от моя страна и честно ви казвам ям ме е че дадох тия 300 лева тия мтел нито нито ама нито една стотинка няма да видят от мене ако трябва и на съд ще отида ама няма да и дам и стотинка на тия боклуци.....минал съм на глобул преди 2 месеца сметките са ми по 2 3 5 лева вярно такста ми е 25 ама пак по добре от 80 100 който не съм изгоровил при положение че имах 2000 минути.....
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 09 Май 2011, 18:37

какво се случи при мене: понеже аз бащата и макя сме на една фактура на името на бащами тва трябва да ви го кажа да видите как са ни увъртели тия алчни копеленца...както и да е та:
1. бащата има лимит 120 лв обаче тия решават че ще му сложат скромните 1120 лв ЗА ЕДИН МЕСЕЦ и се оправдават че "имали грешка" и вместо да му зачислят толкова колкото трябва тия си искат 1100те лева, при което баща ми подава жалба, че няма да ги плаща и те се съгласяват, всичко точно спират го тоя тел и т.н. до тука ок

2. по едно време спряха да идват и сметките, ок спряха на майка ми телефона и аз отивам, плащам 75 лв и го пускат- пак всичко ток и жица
3. днеска спряха и моя отивам да го плащам ама не можело да го пуснат щото имало едни си там 1120 лв неплатени :banghead: :censored: :ranting:
демек изгърмях с 75 лв и оставам без телефон....
просто нямам думи то бива бива ма чак пък толкова "и има грешка господине..." ех ваща кожа как па всички грешки така се случват у ваша полза, как не стана един път грешка да ми дойде сметката и там да пише "Димитър Любенов Василев-----дължима сума:0.00лв"
гадове мръсни :kuku: :dummy:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 09 Май 2011, 21:56

аз за февруари,март,април -4 сметки :shock: 155лв и нещо си.тоест за април некакви две сметки :shock: -защо две незнам.отидах платих ги тия 1555лв не ми се спореше,чакам да ми изтече договора и тоя МЕНТЕЛ остава за мен в историята :mrgreen:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 09 Май 2011, 22:23

нищо няма да плащам, подавам жалби, ако щат да ги одобряват може ли да имаш лимит на 120 лв и да ти сложат 1120 и да ти казват че е възможно да ги изговориш за 1 месец-с коя планета трябва да говоря за такава сметка :kuku:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Май 2011, 22:41

намери си и адвокат- само с жалби хич не се надявай да мине...

как ще изговориш 1120лв. хич не ми е ясно- скъсвал съм се да говоря с БГ, с ГСМ-и в чужбина, в роуминг бях около седмица и си приказвах без да го мисля и сметката ми беше 393 кинта... но това с карта на вивател, не ми се мисли колко щеше да е с карта на ментел ;) излъгах- знам колко щеше да е- 1000+лв...
С карта на ментел бях водил няколко разговора до Австралия (около 15мин.) с уговорката като излезе фактурата да дам парите на собственика... ей тея 15-на минути ми струваха близо 40 кинта :shock: ползвал съм тяхна карта и в роуминг- сметката ми се засича в деня на напускане на БГ, за 5 дни имам няколко разговора (входящи) за около 20 минути, решавам да звънна- курец, превишен лимит :shock: е тогава бях побеснял, взех си една предплатена карта от Немция, заредих 100евро и буквално се скъсах да говоря- в Германия ли не беше, до БГ ли не беше, върнах се тук с около 60евро вътре... с тая карта (на ваучер и в роуминг) ми идваше по-евтино да звънна от нея в чужбина, отколкото с ментелската карта :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 09 Май 2011, 22:42

обжалвайте бре... както си му е реда...
една позната ги направи луди 2-3 седмици за тея сметки последните, звънеше им по няколко пъти, връщаха, намаляваха...
сега те и звънят да я питат как е днес :mhihi: ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата