Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?
Идеята на часовника е, че той, заедно с обувките и колана на мъжа са единствените му "аксесоари". Те са показателни за стила на един мъж.
Това е всичко.
Това е всичко.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Зависи какво значи скъп. За мен скъп часовник е над 1000 лв., за повечето "баровци" в България примерно Hublot е скъп и всеки трябва да го има, защото струва 50к и Слави Т. има такъв. Това не пречи да има часовници като Zenith, които цени да достигат до 500к (което за някои сигурно е много скъпо, за други не чак толкова). Та мисълта ми е - ако имаш вкус, ще си вземеш някой стилен часовник (който ще ти стои добре) и за 250 - 300 лв.
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
Като видя панталон без колан
иначе да,часовника е бижуто за мъжа. 

ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Аз не нося часковник и незнам дали въобще бих си купил.
За да имаш часовник за 1000+лв трябва да си облечен в аналогични дрехи, обувки, да караш хубава кола. В противен случай си смешен.
Предсавете си картинката скъп часовник за 2000+лв, дънки за 40лв и обувки за 30лв от пазара
Или както колегата е описал да си облечен и с такъв часовник и да слезеш от голф 2.
Ясно ми че не всеки иска да си набива парите в кола, ок, да не си ги набива, ама да не си ги набива само и единсвено в скъп часовник и да се вози в кола за 1000лв. В противен случай си просто смешен.
Като караш кола за 1-5000лв ще се обличаш и носиш часовник като повечето хора от народа/ примерно дъни за 50-120лв,блузка за 40, часовник за 300 и така../ Можеш да си добре облчен и стилен без да даваш 5000лв за това.
Същото е да караш кола за 50 000лв и да ходиш като прошляк с анцунга за 20лв - има много подобни случай , които са ми били винаги много смешни.
Просто нещата трябва да са балансирани, това е цялата работа.
Тоя с голфа 2 и часовника за 2200лв за мен е пълен смешник и всяка една трезво мислеща п...чка би се съгласила с мен, лошо че тия трезво мислещите са кът
За да имаш часовник за 1000+лв трябва да си облечен в аналогични дрехи, обувки, да караш хубава кола. В противен случай си смешен.
Предсавете си картинката скъп часовник за 2000+лв, дънки за 40лв и обувки за 30лв от пазара

Или както колегата е описал да си облечен и с такъв часовник и да слезеш от голф 2.
Ясно ми че не всеки иска да си набива парите в кола, ок, да не си ги набива, ама да не си ги набива само и единсвено в скъп часовник и да се вози в кола за 1000лв. В противен случай си просто смешен.
Като караш кола за 1-5000лв ще се обличаш и носиш часовник като повечето хора от народа/ примерно дъни за 50-120лв,блузка за 40, часовник за 300 и така../ Можеш да си добре облчен и стилен без да даваш 5000лв за това.
Същото е да караш кола за 50 000лв и да ходиш като прошляк с анцунга за 20лв - има много подобни случай , които са ми били винаги много смешни.
Просто нещата трябва да са балансирани, това е цялата работа.
Тоя с голфа 2 и часовника за 2200лв за мен е пълен смешник и всяка една трезво мислеща п...чка би се съгласила с мен, лошо че тия трезво мислещите са кът

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Аз до преди месец не носех часновници, ама жената ме заведе да ми покаже един и много ме изкефи.
Отдавна искаше да ме изненада с нещо и се чудеше дали ще го нося, ма сега няма свалянка, много му се радвам.
Е тoва е часовника:

Отдавна искаше да ме изненада с нещо и се чудеше дали ще го нося, ма сега няма свалянка, много му се радвам.
Е тoва е часовника:

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
не казвам, че имам пртови човек да носи скъп часовник, дразни ме това, че някои хора носят само, за да парадират с това. имам приятел, който има доста възмжности има скъпи часовници и скъпи дрехи, но колата му е за 3000 лв. Не обича да парадира с тези неща и за това колата му е евтина. Малко хора разпознават скъпите от евтините дрехи, но колите ги разпознава всеки. Както каза Жорката по горе - колан, обувки, часовник. И човек, който носи косюми в ежедневието задължително трябва да има и стилен часовник, дори да не е от най-скъпите.
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
има хора без коли и със супер скъпи костюми,часовници,обувки и жилища.
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Има и хора с лъскавата кола, ама живеят в 50 квадрата панелка с майка си и баба си...... ма не виждам това кво общо има с темата.
Малко трудно ще видиш човек с анцуг от циганския пазар и часовник за 1000 лева, освен ако не го е откраднал.
Хората със скъпи часовници по принцип гледат и да се обличат с маркови дрехи, тъйкато в Бг опаковката е много важна.
Може да няма един лев в джоба, ама кара Ауди, Бмв и т.н.
Това всичко е манталитет.... български.
Малко трудно ще видиш човек с анцуг от циганския пазар и часовник за 1000 лева, освен ако не го е откраднал.
Хората със скъпи часовници по принцип гледат и да се обличат с маркови дрехи, тъйкато в Бг опаковката е много важна.
Може да няма един лев в джоба, ама кара Ауди, Бмв и т.н.
Това всичко е манталитет.... български.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
общото е това че колата не им е приоритетmakaveli316 написа:..... ма не виждам това кво общо има с темата.
.
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
2 GUNS FIRE написа:общото е това че колата не им е приоритетmakaveli316 написа:..... ма не виждам това кво общо има с темата.
.
Че тя темата като и чета заглавието, няма нищо общо с колите или приоритета....

дори и да имам много пари (не спестявани, а просто големи доходи) няма да си купя часовник за 2-3 бона
умерен човек съм, така, че съм на 99%, че ще купя нещо, вариращо от 200 до 7-800 лв...както е сегашния ми Police за 250 лв ако не се лъжа...
всичко е въпрос на манталитет и характер, докато в нашата страна преобладава 90% позьорщината, която колегите по-горе описаха

умерен човек съм, така, че съм на 99%, че ще купя нещо, вариращо от 200 до 7-800 лв...както е сегашния ми Police за 250 лв ако не се лъжа...
всичко е въпрос на манталитет и характер, докато в нашата страна преобладава 90% позьорщината, която колегите по-горе описаха

- zxsport
-
тъпи копелета сме булгаристанците ... не/осъзнати фешъни и комплексари ...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Festina е една прекрасна марка и си направил чудесен избор
Относно разликите между часовници от около 1000лв до 10 000лв - разлика няма. Нека съм маниак на темата и да съм пипал доста неща един смешен Rotschild за 1000лв. може да натика доста фешън марки в джоба си.
Както каза един колега по горе марките за мен са
Zenith
Omega
Tag Heuer
Patek Philippe
поради невъзможността да притежавам нещо от тях се радвам на Seiko kinetic Casio Edifice и не на последно място класиката за мен командирски Восток
Аре със здраве и скъпият часовник и евтиният чепик не вървят ръка за ръка по добре скромно но с вкус отколкото накичен кат софийски бек
Относно разликите между часовници от около 1000лв до 10 000лв - разлика няма. Нека съм маниак на темата и да съм пипал доста неща един смешен Rotschild за 1000лв. може да натика доста фешън марки в джоба си.
Както каза един колега по горе марките за мен са
Zenith
Omega
Tag Heuer
Patek Philippe
поради невъзможността да притежавам нещо от тях се радвам на Seiko kinetic Casio Edifice и не на последно място класиката за мен командирски Восток

Аре със здраве и скъпият часовник и евтиният чепик не вървят ръка за ръка по добре скромно но с вкус отколкото накичен кат софийски бек
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
преди мен доста хора са извън заглавието.makaveli316 написа:2 GUNS FIRE написа:общото е това че колата не им е приоритетmakaveli316 написа:..... ма не виждам това кво общо има с темата.
.
Че тя темата като и чета заглавието, няма нищо общо с колите или приоритета....
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ