Vivatel
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
ДА, и доста безнаказано бият и душат! (За ГЛОБУЛ)
- Гост
-
Още от първия ден когато Vivatel са започнали са били купени 10 000 карти
само че малко да се прочете между редовете ... да не кажа 90 % ама май са 99 % са изкупени от дилъри и тем подобни куфарни търговци което значи че могат да се изкупят от крайните клиенти и след 2 месеца така че да не се изхвърлят много много

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
toper78 написа:Добре де, ако изговоря до 6-ти януари 10-15 хиляди с чужбина ще ми ги върнат ли
Абе ти не дръж на тия

- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
До колкото знам Вивател още доста ще са само с предплатени услуги на пазара.Не им работи системата за тарифиране.
За тия промоций колкото изговориш толкова ти вращат мисля че e рекламен трик да кажеш едно а то да е съвсем друго - ако си изговорил 100 лв за 2 месеца,като ти върнат 100 и ги изговориш и тях все едно си говорил през цялото време на половин цена.
Между другото МТел от януари ще пуснат и 3G услуги официално който са доста интересни (видео разговори,интернет с скорост на download-a 380 Kbit/s,телевизия на телефона)
За тия промоций колкото изговориш толкова ти вращат мисля че e рекламен трик да кажеш едно а то да е съвсем друго - ако си изговорил 100 лв за 2 месеца,като ти върнат 100 и ги изговориш и тях все едно си говорил през цялото време на половин цена.
Между другото МТел от януари ще пуснат и 3G услуги официално който са доста интересни (видео разговори,интернет с скорост на download-a 380 Kbit/s,телевизия на телефона)
BMW - The king of the route.

- Гост
-
Днес vivatel изчезна мистериозно. Няма мрежа в доста населени места, до момента имам потвърждение от Русе, Велико Търново и Стара загора. На сайтът им няма информация по случая, освен това на същия такъв няма имейл или друга форма за онлайн връзка, единственият начин за контакт е по телефон който започва с 087, но не можете да се обадите от тяхната мрежа поради липса на такава. Та за да разберете защо нямате достъп до услугата, за която плащате, трябва да се охарчите за разговор до мобилен оператор.
Честито на печелившите!
П.П. След справка с БТК центъра се установи, че имат технически проблеми.
БТК .... ЗАД ТЕБЕ Е !!!
Честито на печелившите!
П.П. След справка с БТК центъра се установи, че имат технически проблеми.
БТК .... ЗАД ТЕБЕ Е !!!

Случаят с обхвата не е изолиран,от миналият вторник до днес,единствено вчера в Стара Загора имаше обхват винаги когато проверявах - около 15 пъти през деня.През предходните дни имаше веднъж на 10 пъти.В петък им писах във формата за въпроси на сайта какво става и в мейла който получих ми беше отговорено,че ще проучат въпроса и ще ми отговорят- някакво стандартно съобщение.А с оглед на това,че започва проверка за законноста на голяма част от станциите им - перспективите никак не са добри......
- Иво
- шПерко
-
Хора нормално е да имат проблеми в началото! Вие сте много интересни. Ясно е, че ще почнат да предлагат стабилна услуга едва след месец, два, а може и три. Това е ясно на всеки. Като е толкова проблем си вземете карта на някой от другите оператори. Освен това от Мтел и ГЛОБУЛ им правят достатъчно мръсотийки на ВИВАТЕЛ. Не забравайте, че все пак сме в България.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Иво написа:Хора нормално е да имат проблеми в началото! .
Не е нормално ....при положение, че имат работеща мрежа ....и то изградена много преди - преди време

Последна промяна Терзийски на 14 Ное 2005, 15:38, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Иво написа:Хора нормално е да имат проблеми в началото! Вие сте много интересни. Ясно е, че ще почнат да предлагат стабилна услуга едва след месец, два, а може и три. Това е ясно на всеки. Като е толкова проблем си вземете карта на някой от другите оператори. Освен това от Мтел и ГЛОБУЛ им правят достатъчно мръсотийки на ВИВАТЕЛ. Не забравайте, че все пак сме в България.
Я се аргументирай?
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5