Запалки "Team pistol"-мнение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Запалки "Team pistol"-мнение?

Мнение от ukelichko » 29 Юни 2011, 22:51

bojanski написа:Вече съм горд собственик на "Imco Triplex 6700" :yes: :)

Имам същата, подариха ми я за Коледа. Мислех, че това за венците е мит, но за 6 месеца наистина ми се скапаха. Може и да се заблуждавам. Сега минах отново на газова запалка и на някакви лекарства за заздравяваане на венците, изписани от личната ми зъболекарка. Тя каза, че няма мнение по въпроса за вредата от бензиновите запалки, защото не пуши. След още 6 месеца, ако се оправя, ще разбера дали наистина тази запалка ми скапа венците. Използвал съм само уж оригинален бензин, поне за такъв ми го продаваха. Иначе ми донесоха две Зипа от Щатите, оригинални с разните там сертификати, но Имкото е много по-запалка от Зипото. Наистина държи по две седмици с едно зареждане, за разлика от Зипото, което за три дни, особено през лятото е на резерва(по тази причина и не ползвах повече от две седмици Зипо). Естествено Зипото е по престижно.
:OT: А най-глупавото в цялата история е, че се пиша спортистче ама пуша като комин. И лепенки и разни терапии и какво ли не ползвах и нищо. На всичкото отгоре доходите ми са такива, че докато не направят една кутия поне 20 кинта, цената на цигарите не може да ме откаже. Гаден спорт е пушенето. Сутрин се събуждаш и все едно имаш две роти виетнамци в устата си. С новите закони за пушенето висиш като прошляк пред врата на ресторанта. Колата ми е заприличала на кенеф и смърди отвътре на кенеф от постоянното пушене. Отврат, но и нещо по-силно от мен.

Предишна

Назад към Извън Темата