Адидас,Пума,Нике
Модератор: Общи модератори
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Re: Адидас,Пума,Нике
Лятото ходя с плетени обувки (здрави)-без пробити пръсти.....иначе се увличам по Рънърс и Булдозер-миришат точно толкова,колкото и тежат,но гласувах за Адидас

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
kulov Следващия път пишеш
И накрая се получава
Adivnas
Kangol
Nike
- Код: Избери целия код
[url=http://www.xxxxx]текст[/url]
И накрая се получава
Adivnas
Kangol
Nike

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
reebok като, че ли ми бяха най-удобни за обувки. те с по-меки подметки като цяло.
adidas са яко цигания освен класическите модели, въпреки че имам едни за тенис от тях.
nike и те са яко цигания (тва за мен са маратонки за черни
). puma са неоправдано скъпи и много от нещата са прекалено unisex.
na puma "driving" обувките им изглеждат добре ма нулева функционалност. особено след 6-7 часа каране направо ги намразваш, то по-добре с обикновенни маратонки.
общо взето всички са еднакви и ми харесват неща само classic сериите
п.с. adidas май си имат най-голям street cred
(не само в бургас
)
я кажете така и така сме в автомобилен форум, някакви наистина добри обувки за каране, който да стават и за ходене все пак
adidas са яко цигания освен класическите модели, въпреки че имам едни за тенис от тях.
nike и те са яко цигания (тва за мен са маратонки за черни

na puma "driving" обувките им изглеждат добре ма нулева функционалност. особено след 6-7 часа каране направо ги намразваш, то по-добре с обикновенни маратонки.
общо взето всички са еднакви и ми харесват неща само classic сериите
п.с. adidas май си имат най-голям street cred

я кажете така и така сме в автомобилен форум, някакви наистина добри обувки за каране, който да стават и за ходене все пак

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
анцунзи и изобщо спортни дрехи
adidas
маратонки
adaidas и puma
nike едно време след air max вече нищо не ми хваща окото
иначе спортни марки N-1 за мен са columbia,the north face,quiksilver,ripcurl и тн.

маратонки

nike едно време след air max вече нищо не ми хваща окото
иначе спортни марки N-1 за мен са columbia,the north face,quiksilver,ripcurl и тн.
Последна промяна kiko на 30 Май 2011, 9:55, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сега ако кажете къде точно ходите по анцуг... 

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
kappa
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Е.Димитров написа:Сега ако кажете къде точно ходите по анцуг...
в къщи,до магазина,в парка,на вилата,до кварталното кафе изобщо в почивните дни гледам да съм 90% в различни дрехи от това което нося по цял ден,а именно анцунг

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:УМБРО,Каппа...
Ти си луд с тия марки... купих си едни маратонки Каппа... след 2 месеца буквално се разпаднаха... купих си тениска умбро... дадох почти 80 лв. за нея... след 5-тото пране избеля

ами причината вероятно е, че си си купил тениска НА КОЯТО ПИШЕ Умбро, а не тениска Умбро...
предполагам схващаш разликата

предполагам схващаш разликата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ogi написа:Е.Димитров написа:УМБРО,Каппа...
Ти си луд с тия марки... купих си едни маратонки Каппа... след 2 месеца буквално се разпаднаха... купих си тениска умбро... дадох почти 80 лв. за нея... след 5-тото пране избеля
Зависи от къде си ги купил,вече изглежда всичко е менте в България,умбро от австрия-вече доста пране и какво ли не-няма никакви следи от изтъркване,както и маратонките,пера ги в пералнята,имам и каппа от поне 5 години,от германия си ги купих-тея колко зор са видели,мога да ти ги снимам-няма нито разлепване,нито нищо,сега (преди 2 месеца) от англия (помолих познати да ми изпратят едни-беха намалени на ...25паунда=70% от цената) адидас-много добри,имам още един адидас,пак от германия-железни, но само да знаете да не си купувате от тук (България) нищо,миналата година си взех от австрия на разпродажба един суичер на адидас,струваше ...35 евро,страхотен и понеже бях доволен,реших да посетя магазина на адидас на околомръсното в софия,гледам същият суичер но на цена...290 лева и определено-сериозно ви казвам-криво скроен,огромна разлика с моят...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
kiko написа:Е.Димитров написа:Сега ако кажете къде точно ходите по анцуг...
в къщи,до магазина,в парка,на вилата,до кварталното кафе изобщо в почивните дни гледам да съм 90% в различни дрехи от това което нося по цял ден,а именно анцунгне знам защо на някой им е такъв предразсъдък или комплекс тея анцузи
Бе анцуг носят циганите и гейовете, не може и ние от градо да носим таквоз.
Аз също предпочитам в свободното време да съм със анцуг, долнище + тениска или нещо от сорта. По цел ден стоя стегнат, ай сиктир и в къщи така. До магазина с официални обувки ли да ходя или може със спортно-елегантни?
Аман от комплексарщина.

ПС: Няма да забравя как ме гледаха от едно кафе в Плевен, като излезнах от шофьорското място на Е60 760ли шнитзер по анцуг, маратонки и съдрана тениска, че си правих един ремонт в къщи и ме изкараха под налягане за малко. Такъв шанс пропуска ли се, и по бикини бих излезнал за тая работа

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е.Димитров написа:Сега ако кажете къде точно ходите по анцуг...
някой хора спортуват

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
steeN написа:Е.Димитров написа:Сега ако кажете къде точно ходите по анцуг...
някой хора спортуват
или отиват до аптеката за добавки

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!