Една тема за жените след раждането ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Една тема за жените след раждането ...
Ivo_Borisov написа:Колега много грешно разсъждаваш, предполагам че не си женен и нямаш приятелка с бебе
да прав си не съм женен, нито имам приятелка с бебе...изказах се от медицинска гледна точка, като поста ми наистина обхвана само част от проблема ти то само на родилката....останалите мисля че добре го съветвате. Иначе разсъжденията са ми много правилни, тва че ти не си наясно с картинката вътре в организма е др въпрос

Изнасяйте се. Не се живее нормално така.
Детето променя страшно много отношенията междy родителите, но когато сте сами, тримата, ще си дадеш сметка, какъв ви е проблема и дали изобщо има такъв. Най лесно и безотговорно е да си хванеш пътя, сам!
Детето променя страшно много отношенията междy родителите, но когато сте сами, тримата, ще си дадеш сметка, какъв ви е проблема и дали изобщо има такъв. Най лесно и безотговорно е да си хванеш пътя, сам!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Опитай в БГмама, там раждалите са повече. Надявам се, че тук даже тези дето правят опит за зачеване да са по-малко, особено от мъжките индивиди
.
По темата, не им се променят главите, а гъзовете след раждане, та търси проблема другаде, Кръстник.

По темата, не им се променят главите, а гъзовете след раждане, та търси проблема другаде, Кръстник.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Страшни капацитети има в тоя форум 

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ineedmoney написа:Ivo_Borisov написа:Колега много грешно разсъждаваш, предполагам че не си женен и нямаш приятелка с бебе
да прав си не съм женен, нито имам приятелка с бебе...изказах се от медицинска гледна точка, като поста ми наистина обхвана само част от проблема ти то само на родилката....останалите мисля че добре го съветвате. Иначе разсъжденията са ми много правилни, тва че ти не си наясно с картинката вътре в организма е др въпрос
Колега пиша ти от опит, имам 2 деца

При колегата случая е следния: приятелката му се чувства важна, вече е жена има и дете, иска повече внимание, средата в която живеят още повече спомага за това да иска повече внимание защото има подкрепата и на родителите си. Чувства се в свои води и опитва да надделява в отношенията им.
Ако живеят отделно тогава е друг въпрос. Тогава и двамата ще дават от себе си, ще борят заедно за каузата и за семейството си. А ако не стане това когато са отделно от всички, значи не са за съвместен живот.

Елементарна житейска психология

Имам близки приятели, които преживяват същото в момента, така че всеки ден гледам твоя филм от първия ред. Действително, както ти казаха повечето колеги - стари и млади на едно място
.

- Pafkatae34
- Потребител
-
- Кара: E34 520i Touring
- Мечтае да кара: E34 540i M-Sport
Nasti написа:Основния проблем на цялата работа е тъща ти (май така се водеше), малко по-гявол е и не ти влиза на първа директно на тебе, а ти играе от зад. Като са сами двете и оная дъртата и намила видя ли колко си тъпа, един мъж като хората не намери, до кога ще живеете тук, ти си ми дете, малкия ми е внуче, ама тоя хрантутник, няма да го търпя, да го пера, да му готвя, а той като ми се прибере да ми пърди пред телевизора, аз баща ти го отучих от тия неща, та тоя ли... и така. После тъпото парче, щото жената си е тъпо парче по дифолт, без да мисли ти се пуска като обезомял пес и ръси мозък, играе го нервна, като я натиснеш вечер в леглото ти вика, че я боли главата или че детето спи и ще го събудите и така. Без да съм го играл тоя филм съм ги видял нещата. Хвани намери некво жилище някъде, стегни го колкото можеш и се местете овреме, защото или ще го гризнеш и дъртия дзвер ще те напъди чрез жена ти или ще ти прави разнообразно и ще препрограмира домашния ти любимец в твой постоянен обвинител за всичко.
много правилно !!!!!!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Pafkatae34 написа:Nasti написа:Основния проблем на цялата работа е тъща ти (май така се водеше), малко по-гявол е и не ти влиза на първа директно на тебе, а ти играе от зад. Като са сами двете и оная дъртата и намила видя ли колко си тъпа, един мъж като хората не намери, до кога ще живеете тук, ти си ми дете, малкия ми е внуче, ама тоя хрантутник, няма да го търпя, да го пера, да му готвя, а той като ми се прибере да ми пърди пред телевизора, аз баща ти го отучих от тия неща, та тоя ли... и така. После тъпото парче, щото жената си е тъпо парче по дифолт, без да мисли ти се пуска като обезомял пес и ръси мозък, играе го нервна, като я натиснеш вечер в леглото ти вика, че я боли главата или че детето спи и ще го събудите и така. Без да съм го играл тоя филм съм ги видял нещата. Хвани намери некво жилище някъде, стегни го колкото можеш и се местете овреме, защото или ще го гризнеш и дъртия дзвер ще те напъди чрез жена ти или ще ти прави разнообразно и ще препрограмира домашния ти любимец в твой постоянен обвинител за всичко.
много правилно !!!!!!!!
Гадния добре го е написал, но има жени които не са тъпи парчета по дифолт, и имат собствено мнение, което често противоречи на родителското им тяло.
Добре е да се има предвид каква е разликата във възрастта между теб/приятелката ти и нейните родители.
Като цяло началната точка на вашите нови взаимоотношения е изнасяне от апартамента който споделяте. Докато живеете при родителите ти или нейните не може да видиш характера й нито тя твоя истински. Тя и ти се нагласяте спрямо обстановката, ти съответно не си У ВАС и ти е през оная работа че тапетите са за смяна, че пералнята тече. Тя пък и е през ... че няма сготвено и че чиниите не са измити - в 1 къща 2 домакини НЯМА.
Майка й никога няма да остави детето да СЛУГУВА на мързеливия зет. Тъстът ти пък никога няма да остави зетя да налива пари в неговата къща и да прави ремонти - освен ако не е човек с вече потъпкано самочувствие от тъща ти.
В момента в който се изнесете и заживеете сами - до 6 месеца ще ти стане ясно това твоята жена с която искаш да споделиш живота си ли е, която ще те подкрепя и бута напред, ще вярва в успеха и ти в качествата ти. ИЛИ просто е няква кифла дето преди време си се кефил да мачкаш в леглото, па после виж ти започнала и да иска нещо от теб, или да се влияе от родителите ти.
Помни светът около нас ние го моделираме не той моделира нас.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
благодаря много за отговорите
ще ми се да продължите дебата , помагате ми някакси като просто чета различни мнения
само да дам жокер , живеем в една къща но на различни етажи .
колегата Конан май е най близо до истината която търся аз но дайте да видим какво още ...
ще ми се да продължите дебата , помагате ми някакси като просто чета различни мнения
само да дам жокер , живеем в една къща но на различни етажи .
колегата Конан май е най близо до истината която търся аз но дайте да видим какво още ...
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Колега историята ми е 1:1 с твоята,разликата е че аз живях пове4е време по този начин.Сега живея сам и повярвай е много отвратително,мога да ги виждам когато пожелая но това не е достатачно за малкия.Оичам ги много и двамата,но не се примирих да живея по този начин.Решението което ще вземеш си е само твое ,но гледаи да е наи доброто за Детето.ДРУГОТО СА КОМПРОМИСИ но и от двете страни.Не виждам друго решение на проблема,само тримата някаде на страни от родителското тяло,100% нещата ще са по-добри в пъти и за тримата.Успех 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Vra4anin написа:...
Колега, то става с натрупване и в един момент нещата ескалират, наистина най-горещо и с най-добри чувства предлагам на колегата да си грабне женичката и детенцето и да бяга на далеч, от опит глава не боли, винаги може да се върнат там, но съм сигурен, че няма да го направят. Достатъчно съм се нагледал на подобни семейни драми, мои роднини развалиха семействата и на двамата си сина и продължават да им се месят. От загриженост и обич към собственото си дете не спират да им пилят против партньора при всеки удобен случай и така изграждат още един негативен профил, след това най-дребното нещо да те издразни в любимия човек и веднага правиш референция с базата данни любезно предоставена от тъщата

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
lowrider написа:Vra4anin написа:...
...след това най-дребното нещо да те издразни в любимия човек и веднага правиш референция с базата данни любезно предоставена от тъщата
SELECT tushta_db

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Кръстник написа:.........колегата Конан май е най близо до истината която търся аз но дайте да видим какво още ...
Питай патило ....нали така беше ,... не се притеснявай ,нито си 1-я ,нито ще си последния с тоя проблем.
Всяка връзка има върхове и спадове , а сега имате и нов член в семейството ,така,че е нормално да има промяна в отношенията един с друг.
Ако я сравняваш с това ,когато сте биле гаджета естествено ,че ще има разлика ,но това може и да се дължи на факта ,че се е събудил майчинския инстинкт ,които в някой жени е особенно силен.Довчерашното момиче е вече майка ,и вижда и мисли по съвсем друг начин .Моята жена като бяхме гаджета спеше до 11 ч. сутринта и си мислех ,каква майка ще става от нея?
Когато се роди 1-то ни дете ,цяла вечер не спеше и ставаше да го наглежда ,тоест природата си знае работата .Дай и време ,като поодрастне детето всичко ще си дойде на мястото.
Много скоро отново ще се преоткриете един друг и един съвет-ПОМАГАЙ И В ГРИЖИТЕ С ДЕТЕТО,жените най много мразят безотговорни бащи.
Поздрави.
Кръстник, колегите които ти казаха да се изнесете са прави. Аз самия не съм пример за това, но при мен нещата стоят по съвсем различен начин. Жена ми и преди раждането и след раждането си остана доволно сексуално активна, не е мрънкала за пари нито преди, нито след раждането. Колкото има с толкова се оправяме. Имало е случаи да броим стотинките, но скандали за пари, досега не е имало и се надявам да няма. Вдигала ми е нервите, признавам. То, па коя жена не е. Идвало ми е да й извия врата като на пиле, но просто скачам в колата и обикалям улиците. Боже, как успокояващо ми действа тази кола
. Като се прибера... нали знаеш - леглото изглажда семейните различия. С тъщата един единствен път си имахме пререкание. Реши нещо да ми се меси в семейството, но скръцнах със зъби и дотам. Това беше още в началото. От тогава никакъв проблем. Пък и разчитаме на нея за да гледа синчето, че с тия детски градини
. Единствения кусур, който имаше жена ми, беше че след раждането нещо я мързеше да си върне формата, но след заплаха, че ще си хвана любовница, а тя знае че празни приказки не говоря, взе сериозни мерки и за 6 месеца си върна формата. Е, колегата Славянко помогна със съвети, за което искрено му благодаря
Знае, че кръшкам от време на време, но и знае че където и да ходя пак при нея ще си се върна защото си я обичам. Веднъж даже ми беше заявила, че ако ще си хващам любовница, то нека тя да е щастливо омъжена, за да е сигурна че става въпрос само за секс
. Може и тя да кръшка. Не знам. Поне аз досега не съм разбрал. Уффф, отплеснах се
.
Вината може би е донякъде и в теб. Така си я възпитал.
Пак повтарям - колегите, които те съветват да се изнесете са прави. Ако и тогава не се получи... сори, ма явно това не е твоя човек. За детенцето... не знам. Но все си мисля, че то има най-малка вина, че родителите му са изплискали водите.
Безусловно съгласен

Вината може би е донякъде и в теб. Така си я възпитал.
Пак повтарям - колегите, които те съветват да се изнесете са прави. Ако и тогава не се получи... сори, ма явно това не е твоя човек. За детенцето... не знам. Но все си мисля, че то има най-малка вина, че родителите му са изплискали водите.
Питай патило ....нали така беше ,... не се притеснявай ,нито си 1-я ,нито ще си последния с тоя проблем.
Всяка връзка има върхове и спадове , а сега имате и нов член в семейството ,така,че е нормално да има промяна в отношенията един с друг.
Ако я сравняваш с това ,когато сте биле гаджета естествено ,че ще има разлика ,но това може и да се дължи на факта ,че се е събудил майчинския инстинкт ,които в някой жени е особенно силен.Довчерашното момиче е вече майка ,и вижда и мисли по съвсем друг начин .Моята жена като бяхме гаджета спеше до 11 ч. сутринта и си мислех ,каква майка ще става от нея?
Когато се роди 1-то ни дете ,цяла вечер не спеше и ставаше да го наглежда ,тоест природата си знае работата .Дай и време ,като поодрастне детето всичко ще си дойде на мястото.
Много скоро отново ще се преоткриете един друг и един съвет-ПОМАГАЙ И В ГРИЖИТЕ С ДЕТЕТО,жените най много мразят безотговорни бащи.
Поздрави.
Безусловно съгласен

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- mvn
-
Въпросът беше отправен предимно към жените, но като гледам, мъжете са се справили повече от отлично
Сега ако има и кой да се вслуша...

Сега ако има и кой да се вслуша...
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4