Ти знаеш ли кой съм аз, бе ?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Ти знаеш ли кой съм аз, бе ?!?

Мнение от acer » 03 Юни 2011, 0:09

© написа:А също обичам и да ги спазвам, но за съжаление това не се цени в днешната действителност т.е. примерите за успели хора показват, че НЕ трябва да действаш по този модел

един от най-заможните хора в българия, една лъжа не е изрекъл и 1 закон не е нарушил, а тия арогантните копеленца, ще ги купи и продаде 10 пъти в циганската махала. няма да кажа кой е, само ще спомена, че научи български за 6 месеца и до сега не съм виждал, човек с по-подредена мисъл
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 03 Юни 2011, 5:55

Я тука го имало същото написано ама действието странно що се развива с жена . Ужас някой да не постне нещо тука , веднага го копират :mhihi:

http://ddiaries.blog.bg/lifestyle/2011/06/02/quot-ti-znaesh-li-koia-sym-az-quot.758161
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Юни 2011, 7:57

vvaskoo написа:Я тука го имало същото написано ама действието странно що се развива с жена . Ужас някой да не постне нещо тука , веднага го копират :mhihi:

http://ddiaries.blog.bg/lifestyle/2011/06/02/quot-ti-znaesh-li-koia-sym-az-quot.758161

съвпадение бре, съвпадение.... :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Юни 2011, 10:28

Упс :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Юни 2011, 10:46

той 520-то има навика да си присвоява чужди работи... така си купи м3, джип, мотор... и кво ли не :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 03 Юни 2011, 11:03

Engi написа:някои от отговорите в тази тема ясно ми избистриха спомена защо вече не пиша в публичните секции на форума, а само в скритите ;) как да пуснеш тема после като гледаш какви пердета ще ти отговорят :)

Само не сменяй аватара, че ще изгубиш пропуска за скритите форуми, където пишат само ролетни щори и пак ще трябва да се мъчиш тук с пердетата :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 03 Юни 2011, 11:14

Никъде не съм споменавал, че е действително случка и че се е случило на мен!!! Просто много ми хареса и реших да го постна тук, за да могат да го видят повече хора!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 03 Юни 2011, 11:21

520i написа:Никъде не съм споменавал, че е действително случка и че се е случило на мен!!! Просто много ми хареса и реших да го постна тук, за да могат да го видят повече хора!!!

ми да го беше постнал в страхотни бе :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Юни 2011, 11:22

520i написа:Никъде не съм споменавал, че е действително случка и че се е случило на мен!!! Просто много ми хареса и реших да го постна тук, за да могат да го видят повече хора!!!

Ама и никъде не спомена, че не се е случило с теб! А би трябвало :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 03 Юни 2011, 11:36

Какво значение има на кого се е случило? Просто видях една страхотна случка и реших да го постна и тук... Бати хейтъите...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Юни 2011, 11:38

да бе... действителната случка е на "коя съм аз"... кат ти гледам темата, май друго пише...
ма те рзбирам де :mhihi:... това комунизма, дето моето си е мое, а пък чуждото общо, трудно се изкоренява... темата е супер вече :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 03 Юни 2011, 12:34

lowrider написа:
Engi написа:някои от отговорите в тази тема ясно ми избистриха спомена защо вече не пиша в публичните секции на форума, а само в скритите ;) как да пуснеш тема после като гледаш какви пердета ще ти отговорят :)

Само не сменяй аватара, че ще изгубиш пропуска за скритите форуми, където пишат само ролетни щори и пак ще трябва да се мъчиш тук с пердетата :mhihi:

@lowrider Много добре казано.. :lol:

Ако сменя и аз аватара със същия(гледам, че масово го ползуват), ще мога ли поне да чета, без да пиша, скритите секций, там за тунинг и т.н.?
И за какво подяволите има скрити секций, в които не пишат само модератори и администратори? Оставете ги поне да се четат. На какво се делим? На специални и обикновени юзъри ли? Вярно е, че форумът е частен и можете да прави каквото искате, но не ви прави чест, нали форума създаден с цел да си помагат хората, а не да се делят.

@Engi с този пост показа, че си нещо повече от нас щом пишеш /а ние не/ в скритите секций на форума ;)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Юни 2011, 13:25

^Аватара им е такъв,защото решиха няколко човека да се шегуват дебелашки с колега от форума,което те си знаят колко е почтенно,няма значение дали е частен или държавен форума :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 03 Юни 2011, 14:03

много объркана тема :D
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Юни 2011, 15:31

520i написа:Какво значение има на кого се е случило? Просто видях една страхотна случка и реших да го постна и тук... Бати хейтъите...

ми ако не беше сменил заглавието моеше и да минат тия ти приказки...

ма не, мноо е трудно да го копнеш линка и да покажеш от къде е взето...
ма па немаше да обереш овациите тука :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата