Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки
saleen написа:Правосъдието за богатите и силните на деня, не е правосъдието, с което съдят обикновените хора, ако шофера няма вуйчо владика голяма хурка го чака.
"Малките крадци ги бесят, на големите им предлагат публична служба" Езоп
Ако блъснатия е циганин, грам не го съжалявам ... къде е тръгнал да пресича. И се надявам проблемите при шофьора да са минимални.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Дано, ама надали...
Никой не мое ма връне на селу!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Жалко за човека,ама по жалко за шофьора.
Нали цяла седмица пищят по радиата,че има акция -не правилно пресичане за пешеходците и не осигуряване на предимство на пешеходна пътека от водачите.нека държавата се вземе в ръце.
ПП:Днес същата история се случи и с мен.На светофара в Севлиево(последния) посока В.Търново преди Лукойла,един дъртак чака да светне зелено на автомобилите и реши да пресича,спря се и изчака една "баничарка" и се разбърза да минава пред мен като съм с 40т композиция.
Нямам думи за пешеходната култура в България.
Нали цяла седмица пищят по радиата,че има акция -не правилно пресичане за пешеходците и не осигуряване на предимство на пешеходна пътека от водачите.нека държавата се вземе в ръце.
ПП:Днес същата история се случи и с мен.На светофара в Севлиево(последния) посока В.Търново преди Лукойла,един дъртак чака да светне зелено на автомобилите и реши да пресича,спря се и изчака една "баничарка" и се разбърза да минава пред мен като съм с 40т композиция.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
pistata9889 написа:Жалко за човека,ама по жалко за шофьора.
каква ти акция ... днес за пореден път карам по мария луйза посока надлез надежда и на кръстовището с ботев ми свети зелено а цяло стадо туристи пресичат без да се оглеждат

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Колеги, първо искам да се извиня за офф-а ама за 2-3 коментара не искам да пускам нова тема и да пълня форума с глупости. Някъде в закона пише ли дали когато пресичам по пешеходна пътека и съм с колело задължително трябва да сляза от колелото за да мина по нея? Един познат ми каза, че щом е на пешеходна пътека съм трябва да сляза а ако не ми се слиза просто да я заобикалям
Спора възникна заради момче което беше с колелото си и го блъснаха на пешеходна пътека... Ако модератора прецени, че не е за тази тема просто да не одобрява мнението. Прецених, че е по-добре да го постна в тази тема отколкото да пускам нова.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

Последно време освен невнимателни пешеходци, плъзнаха и разни велосипедисти с уникални възможности да карат между автомобилите и да цепят въздуха в насрещното. Не знам дали ще помогне, но понякога се замислям да ошамаря някой оптимист колоездач или пешеходец от типа Супер Марио, ама надали ще се оправят нещата.
Селото се оказа точно във града
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Вие не сте хора бе!!!! Чета темата и не мога да повярвам...всички храните и псувате човек, който е починал преди няма и 1 ден!!! Няма ли грам човечност във вас???
Phil написа:Вие не сте хора бе!!!! Чета темата и не мога да повярвам...всички храните и псувате човек, който е починал преди няма и 1 ден!!! Няма ли грам човечност във вас???
я за минутка се опитай да се поставиш на мястото на шофьора в тоя момент...
и след това пак напиши тоя пост...

- Phil
- ентусиаст
-
И за 2 години да се поставя на мястото на шофьора, я ти се постави на мястото на децата чийто баща няма да се прибере, на майката, която няма да види повече сина си...ае не ми говори глупости!!!!!
даммм...то шофьора няма деца вероятно...
той няма майка...
и неговата психика няма да е съсипана завинаги, щото е отнел живот без да има вина...
единствено щото някой е решил, че е безсмъртен
дано никога не ти се случи да попаднеш в ситуация като на шофьора, да видиш дали са глупости...
той няма майка...
и неговата психика няма да е съсипана завинаги, щото е отнел живот без да има вина...
дано никога не ти се случи да попаднеш в ситуация като на шофьора, да видиш дали са глупости...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Дано на тоя с мерцедеса му направят дупето на бъчва в пандиза

Няма култура на пресичане, ма и култура на каране няма. Що тея с ладите без абс, еск, мск,дфода, гфърот, софск и т.н не блъскат хора ? Ми щото не бързат да пристигнат еди къде си 4.23210712421412412612 минути по-рано, които да ги изгубят в разговор по телефона, точно като слязат от колата

Няма култура на пресичане, ма и култура на каране няма. Що тея с ладите без абс, еск, мск,дфода, гфърот, софск и т.н не блъскат хора ? Ми щото не бързат да пристигнат еди къде си 4.23210712421412412612 минути по-рано, които да ги изгубят в разговор по телефона, точно като слязат от колата

Последна промяна ogata на 21 Юни 2011, 23:30, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Phil
- ентусиаст
-
zazomazo написа:даммм...то шофьора няма деца вероятно...
той няма майка...
Пич...заради такива, като теб спрях да пиша във форума, вече почти не го и чета с изключение на една тема...мачкай си хора на воля и после храни, че са камикадзета и са ти отворили работа...
П.П. Не съм казал, че мястото за пресичане не е малоумно...просто ме изуми реакцията на 99% от хората писали в тая тема...Ае със здраве...
Phil написа:...
Пич...заради такива, като теб спрях да пиша във форума, вече почти не го и чета с изключение на една тема...мачкай си хора на воля и после храни, че са камикадзета и са ти отворили работа...
...
на Цариградско шосе НЯМА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ, нито една!
за сметка на това има достатъчно подлези и като добавка огради, за да може да се спрат самоубийствените походи на пешеходците...и въпреки това не минава месец без произшествие
вероятно вината е в шофьорите....предполагам...
същата е ситуацията и на Ботевградско, дето за няма и ден се пробиха дупки в току-що сложените огради...
п.с. "пич" , мислиш ли, че ми дреме дали си спрял или не да пишеш във форума

- Phil
- ентусиаст
-
zazomazo написа:
п.с. "пич" , мислиш ли, че ми дреме дали си спрял или не да пишеш във форума
Пич, точно това имах предвид